Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



10:42
ЧР 2012, 20 тур, Ємільчине - Підлуби 1:1, М.Глумча - новий лідер ЧР
Підвищений інтерес, серед матчів 20 туру, викликали поєдинки за участю лідерів чемпіонату. І результати перевершили всі сподівання. Середи хоч прогнозовано вдома поступилися Кулішам, але рахунок 0:6 занадто все-таки для претендента на золоті медалі. Тільки аутсайдери, Рихальське з Кривотином, засмучували своїх вболівальників більшими домашніми поразками.
Ємільчине - Підлуби 1:1
Голи: 0:1 - Дейнеко Руслан, 1:1 - Антощук Вадим

Ємільчине: Кур'ята Микола, Гольц Костянтин, Остапчук Максим, Куницький Ярослав, Тимощук Володимир, Левченко Владислав, Гресько Дмитро, Голяка Євгеній, Куницький Артем, Антощук Вадим, Осіпчук Олег
Підлуби: Гнатенко Віктор, Піскун Олексій, Ситайло Сергій, Яценко Олександр, Остапчук Роман, Дейнеко Руслан, Сьомко Василь, Гнатенко Сергій, Гарбар Сергій, Ярмоленко Володимир, Кашпуренко Микола
Найбільшого задоволення, результат матчу Ємільчине - Підлуби, приніс все-таки конкурентам ємільчинців в боротьбі за медалі, адже господарі втратили ще два важливих пункти до турнірної таблиці. Перші півгодини суперники небалували особливо уболівальників гольовими моментами, а сама гра проходила в спокійному руслі. Адреналіну до матчу додав Дейнеко Руслан, який за меж штрафного майданчика наніс підступний удар по воротам Миколи Кур'яти. Голкіпер господарів програв боротьбу за м'яч, нападнику гостей Миколі Кашпуренку, і, змушений був діставати "шкіряного" із сітки воріт. Автор забитого м'яча в традиційному для себе стилі відсвяткував забитий гол, вивернувши футболку на обличчя. Ємільчинці незабаром мали реальну нагоду відігратись, провівши стрімку атаку на ворота гостей, проте Олег Осіпчук трішки схибив з ударом.
Після перерви ігровою ініціативою більше володіли господарі, проте давався взнаки брак завершальних ударів. На 75 хвилині рівновагу в матчі встановив Вадим Антощук, влучним ударом під праву стійку воріт. Гості відповіли двома небезпечними моментами, у виконанні Володимира Ярмоленка та Сергія Гарбара. Найбільш ближчим до успіху був Сергій, який влучив в стійку воріт.








Симони - Рясне 1:6

Голи: Остапчук Віталій - Харчук Руслан-2, Терещук Дмитро, Вознюк Юрій-3

Середи - Куліші 0:6
Голи: Стецько Олександр–4, Бондарчук Ярослав, Романченко Іван
 Вже з другої атаки гравець Кулішів забиває гол у ворота Середів. Середи також не сиділи на своїй половині поля, вони провели ряд своїх атак, які закінчилися кутовим, виносом м'яча кулаками воротаря і кілька разів мимо воріт. Куліші не чекали нагоди, а йшли в атаки, які також закінчувалися ударами по воротам і з них деякі йшли мимо, деякі забирав воротар. Наприкінці першого тайму Куліші подвоюють свою перевагу, забивши другий гол у ворота суперника. Який на думку Середів був забитий з офсайда, але суддя зараховує гол і не міняє своє рішення. Команди пішли на відпочинок. Другий тайм розпочався з активних атак Середів, але забити їм не вдалося. Після стрімких контратак Куліші забивають свої голи і роблять рахунок 6:0.
Куліші

Кривотин - Сербо-Слобідка 2:9
Голи: Кривотин - Перепьолкін В'ячеслав-2, Перепьолкін Денис-2, Мельник Роман-2, Рацун Анатолій-2, Рацун Ігор
Варварівка - Непізнаничі -/+
7 жовтня (неділя)
Мала Глумча - Миколаївка 2:1
Голи: Самченко Олег, Лукашишин Сергій - Приймак Олег
Матч розпочався гостро, обидві команди бились до останнього. В середині першого тайму суддя призначає штрафний у ворота Глумчи. Гравець Миколаївки пробив доволі добре і відкрив рахунок, але підтримка вдома була важлива для ФК Малої Глумчи. При вкидані аута гравцем Глумчи вдало на дальній стійці зіграв Самченко Олег, перший тайм закінчився з рахунком 1:1. На другий тайм команда Глумчи вийшла заряджена на перемогу, в перерві гравці закликали один одного до перемоги. Повноцінна атака М.Глумчи призвела до забивання другого м'яча, голом відзначився Лукашишин Сергій. Матч завершився з рахунком 2:1 на користь Глумчи.
М.Глумча
Рихальське - Бараші 2:4
 Голи: Шпінь Микола, Драчук Іван - Майданович Роман-2, Бараші-2 
Схоже, чемпіонат району з футболу увійшов у кульмінаційну стадію, оскільки одразу кілька поєдинків туру викликають підвищений інтерес як до, так і після їх завершення. І якщо ще пару тижнів тому доводилось констатувати відродження інтриги між ємільчинцями та серединцями, то після останніх вихідних уже аж п'ять команд мають шанси на "золоті" медалі. Щоправда, у двох із трьох таких дербі остаточний рахунок з'ясовується не за наслідками спортивної боротьби на футбольному полі, а в кабінетах. І це вже в надцятий раз засвідчує, що проблема організації змагань б'є черз верх.
Поєдинок Рясне - Середи суддя припинив за дві хвилини до завершення основного часу через безчинства на полі за участю гравців обох команд і болільників. Господарі на той час вели 1:0 і грали без двох вилучених гравців. Обидві сторони подали протести. Рішення поки не прийнято.
У Миколаївці, теж на останніх хвилинах, ємільчинські футболісти покинули поле (за рахунку 1:1) на знак протесту проти несправедливого пенальті, до того ж, перевірка документів не закрила питання участі у складі господарів гравців з іншого району (надані ксерокопії). Миколаївці подали протест і, відповідно до регламенту, ємільчинцм зараховано поразку.
Як би не завершився чемпіонат (дай, Боже, щоб таки завершився), він увійшов в історію, як один із найцікавіших за останні роки. А ще хочеться, щоб футбол виконав свою важливу місію - об'єднувати людей.
М.Мельник,
НТ, 05.10.12
Турнірна таблиця

ХХІ тур, 13 жовтня (субота)
Варварівка - Симони
Сербо-Слобідка - Ємільчине
Куліші - Рясне
14 жовтня (неділя)
Непізнаничі - Рихальське
Бараші - Кривотин
Підлуби - Мала Глумча
Миколаївка - Середи
Кращі бомбардири
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 3108 | Додав: sportem
Всього коментарів: 291 2 3 4 »
29 Andrei-Pyatov   (13.10.2012 16:25) [Материал]
Матч Куліші - Рясне ХХІ тур, відбувся сьогодні. Рахунок матчу 5:0 на користь господарів.
І це ще раз показує що Ємільчино невзмозі перенести гру, яку дуже важливо було перенести. Це така організація нашого району...

28 ZvEr142574   (12.10.2012 22:55) [Материал]
RaulYablonec.Менше треба водки пить, а футбол iграть ! ? номер Рясного був в том году був пяний и в цьому роцi теж))) biggrin

27 kloc-zimer   (12.10.2012 13:01) [Материал]
Матч Сербо-Слобідка - Ємільчине перенесено на неділю 14 жовтня.У звязку з участю команди Ємільчине в першості області з футболу.

26 RaulYablonec   (12.10.2012 12:50) [Материал]
asd Ответ на личное сообщение

Обратись пожалуйста к психологу со своей проблемой, я тебе никак не могу помочь

25 RaulYablonec   (12.10.2012 12:47) [Материал]
mayor
Це якраз версія. "якщо б вболівальники команди Рясне не вибігли на поле і не почали бійку то матч дограли б 100%!!!!" Розпочав бійку ваш гравець, а не вболівальники. Могли б дограти матчч якщо б ви хоть якось намагались це довести своєму судді, притому вас було 11, а нас 9

24 mayor   (12.10.2012 01:16) [Материал]
Vano ти б краще повчив би правила футболу, та неодноразово перечитав би положення, а тоді вже починав би писати!!!!!

23 mayor   (12.10.2012 01:14) [Материал]
RaulYablonec Це ніяка не версія!!! Це все так і було. Я ніяких версій не висуваю, я пишу як було на самому ділі!! Чи можливо ти хочеш заперечити, що ваші вболівальники не виходили на поле??? На скільки я памятаю спочатку вибіг один, підбігши до гравця Серід, але через хвилину повернувся назад. Через кілька хвилин вибігли майже половина присутніх, на мою думку ті хто були в нетверезому стані!!! От саме вони і розпочали бійку!!!

22 Vano   (11.10.2012 21:17) [Материал]
Середи уже хочуть замутити 3 очки з Рясним.......і замутять(там Саньок не дасть проходу Сокирку і буде постійно лапшати свою "правду" поки не доб"ється її).......................Якщо зійшли з поля, то нехай і так залишається (Рясне-Середи 1 0).

1-8 9-16 17-24 25-29
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net