Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



15:04
ЧР 2012, 19 тур, Куліші - Мала Глумча 2:3, Битви титанів
Мала Глумча завітала в Куліші, де зустрілися найкращі бомбардири чемпіонату району. Перший тайм Глумча розпочала активно, що призвело незабаром до відкриття рахунку матчу. Лукашишин Сергій, протянувши м'яч по центру поля, відпасував на Тукайло Юрія, який наніс удар по воротам, але голкіпер парирував. Першим на добиванні був Самченко Олег. Незадовго до кінця першого тайму Лукашишин Сергій наніс потужний удар, м'яч на себе прийняла перекладина, але знову на добиванні був Самченко Олег, який ударом головою подвоїв рахунок.

Куліші - Мала Глумча 2:3
Голи: Овсійчук Петро, Савчук Сергій - Самченко Олег-3
Мала Глумча: Штиль Михайло, Федорчук Юрій, Дем'янчук Петро, Юзько Іван (к), Штиль Юрій, Серпутько Андрій, Дідус Тарас, Тукайло Юрій, Сорока Олександр, Лукашишин Сергій, Самченко Олег




Другий тайм Куліші розпочали активно, але Олег Самченко демонструє свій клас і робить хет-трик в цьому матчі. Куліші не зупинилися і забили м'яч у ворота гостей, через декілька хвилин Савчук Сергій втікає на побачення з найкращим голкіпером в районі і забиває другий м'яч. Глумча вистояла в матчі титанів та продовжує боротьбу за медалі. Слід відмітити головного суддю, який дав обом командам пограти в свою гру, без ніяких жовтих і красних карток.
Мала Глумча

Непізнаничі - Симони 1:1
Голи: Супрунець Олександр - Онищук Микола

Сербо-Слобідка - Рихальське 1:2
Голи: Павленко Олександр. (пен.) - Шпінь Сергій, Шпінь Микола

Миколаївка - Ємільчине 1:1
Голи: Миколаївка - Антощук Вадим

Бараші - Варварівка +/-

30 вересня (неділя)
Підлуби - Кривотин 12:0

Підлуби: Яценко Андрій, Піскун Олексій (Хлєбуш Андрій), Ситайло Сергій, Яценко Олександр, Остапчук Роман, Дейнеко Руслан (Кашпуренко Сергій), Сьомко Василь (Лугина Дмитро), Ярошук Ігор, Гарбар Сергій, Ярмоленко Володимир, Кашпуренко Микола
Голи: Ярмоленко Володимир-4, Гарбар Сергій-3, Кашпуренко Микола-3, Дейнеко Руслан, Остапчук Роман

 Кривотинці, завершивши сезон збирання чорниць та грибів, серйозно взялись за футбольні справи. В минулому турі команда взяла перше очко до своєї скарбнички в ЧР, з Миколаївкою 2:2. Господарі влаштували навіть перевірку документів гостей, які були більш сміливі та запропонували зіграти на ящик пива! Стартовий бліц-криг господарів завершився трьома влучними ударами у ворота кривотинців, відзначились М.Кашпуренко, Р.Дейнеко та С.Гарбар. На перерву суперники пішли за рахунку 6:0. В другому таймі гості потихеньку перевели гру на половину поля господарів. Проте бездоганно діяв в рамці воріт молодий голкіпер Підлубів Андрій Яценко, який поступово став №1 в команді. А в атаці порадували своїх прихильників В.Ярмоленко, який оформив покер в матчі, М.Кашпуренко та С.Гарбар - хет-рики.









Рясне - Середи 1:0
Гол: Дмитренко Дмитро
Перший тайм пройшов у рівній боротьбі і закінчився з рахунком 0:0. Десь в середині другого тайму Дмитренко Дмитро відкриває рахунок, через декілька хвилин Рясне мало нагоду подвоїти рахунок, але голкіпер Середів рятує свою команду. Після цього відбувається ігрова ситуація (стичка), десь за 15 хвилин до кінця матчу, після якої суддя Середів дає червону карточку нашому захиснику, не зважаючи на те, що він до тієї ситуації не був причетний. Суддя обгрунтував своє рішення тим, що гравець обізвав суддю, хоча всі чули що це не гравець кричав, а вболівальники. Потім за 4 хвилини до кінця суддя за другу жовту видаляє ще одного рясенського гравця. Залишається 9 на 11. Потім знову якась ігрова ситуація, після якої наче все вгамувалось, але тут не зрозуміло чому середівський нападник починає бійку з нашим захисником, потім це перетворюється в масову бійку, ми починаємо всіх розтягувати. Після чого суддя нічого непояснивши зупиняє матч не догравши 2 хвилини. Все. По словам глядачів капітан Середів порвав протокол матчу.
Рясне
Турнірна таблиця
ХХ тур, 6 жовтня (субота)
Симони - Рясне
Середи - Куліші
Ємільчине - Підлуби
Кривотин - Сербо-Слобідка
Варварівка - Непізнаничі
7 жовтня (неділя)
Мала Глумча - Миколаївка
Рихальське - Бараші
Кращі бомбардири
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 2596 | Додав: sportem
Всього коментарів: 291 2 3 4 »
29 sportem   (03.10.2012 20:22) [Материал]
Про шахтаря Даміра, шуби Суркіса і футбольне кривосуддя читати на tribunaem.info

28 Зидан   (03.10.2012 19:52) [Материал]
Про що ви говорите яка федерация! Туди б такого як РОМАНУХА може и був би порядок

27 sportem   (03.10.2012 19:45) [Материал]
Vano, Миколаївка - Ємільчине +/- має бути, а щодо матчу Рясне - Середи, може бути -/+. Зміни до таблиці будуть внесені після засідання федерації.

26 Vano   (03.10.2012 17:27) [Материал]
Середи зійшли з поля - три очки записали на Рясне, Підлуби зійшли з поля - Симонам три очки(рахунок матчу 1-0) , а Ємільчино покидає футбольне поле при нічийному рахунку, то їм додають до активу одне очко..... angry на що дивиться районна федерація футболу?????? ГАНЬБА!!!!!!!!!!!! якщо не можуть здобувати результат на полі,то не потрібно користуватися положенням федерації(кум,брат,сват) В чемпіонаті всі рівні!!!!!!!!!!!!!

25 sportem   (03.10.2012 14:14) [Материал]
Розглядатимуть протести на наступному тижні, можливо пізніше. Зараз головне забезпечити порядок на наступних матчах за участю предентентів на медалі, адже розглядають варіант про дострокове зупинення чемпіонату.

24 Зидан   (03.10.2012 13:56) [Материал]
Протести на мою думку зараз потрибно виришувати а не тянуть до останього. Зараз все потрибно виришувати, а не в кинци чемпионату проблема негайна. Але ж районна федерация щось може виришити ВОНИ думають що за 7 турив все саме виришиться. НИХТО НЕ ХОЧЕ СПРАВЕДЛИВОСТИ А ГОЛОВНЕ НЕ ХОЧУТЬ ЦИМ ЗАЙМАТИСЬ

23 sportem   (03.10.2012 12:27) [Материал]
Дані протести будуть розглядатись пізніше, адже на кону стоїть золото чемпіонату. Скоріше, протести розглядатимуться на державному рівні.

22 sportem   (02.10.2012 19:55) [Материал]
Кривотинці, завершивши сезон збирання чорниць та грибів, серйозно взялись за футбольні справи. В минулому турі команда взяла перше очко до своєї скарбнички в ЧР, з Миколаївкою 2:2. Господарі влаштували навіть перевірку документів гостей, які були більш сміливі та запропонували зіграти на ящик пива! Стартовий бліц-криг господарів завершився трьома влучними ударами у ворота кривотинців, відзначились М.Кашпуренко, Р.Дейнеко та С.Гарбар. На перерву суперники пішли за рахунку 6:0. В другому таймі гості потихеньку перевели гру на половину поля господарів. Проте бездоганно діяв в рамці воріт молодий голкіпер господарів Андрій Яценко, який поступово став №1 в команді. А в атаці порадували своїх прихильників В.Ярмоленко, який оформив покер в матчі, М.Кашпуренко та С.Гарбар - хет-рики.

1-8 9-16 17-24 25-29
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net