Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



10:37
ЧР 2012, 18 тур, Ємільчине - Куліші 4:6, Перші здобутки Кривотина
Ємільчине та Куліші, безперечно, найбільш досвідчені команди чемпіонату району. Футболісти обох команд захищають кольори ФК Ємільчине в Першості області, а в Кубку чемпіонів серед сільських команд Житомирської облаcті - ФК Куліші.

Ємільчине - Куліші 4:6
Ємільчине: В.Саган, Д.Білоцький, К.Гольц, М.Остапчук, В.Ходоровський, К.Куницький (Я.Куницький), В.Левченко, А.Данильчук, Є.Голяка, В.Ярошук, В.Антощук
Голи: 0:1 - Д.Левченко, 0:2 - Д.Забродський, 1:2 - В.Антощук, 1:3 - Д.Дорофієнко, 2:3 - В.Антощук, 2:4 - Д.Забродський, 2:5 - Я.Бондарчук (пен.), 3:5 - А.Данильчук, 3:6 - Д.Дорофієнко, 4:6 - Є.Голяка (пен.)

Прицільний удар на початку матчу Ярослава Бондарчука по воротам господарів, схоже, став сигналом для кулішівців. І, незабаром з ближчої відстані, Левченко Денис відкрив рахунок матчу. Подвоїв рахунок Забродський Дмитро, який вдало підключився до розіграшу кутового удару. Далі розпочалися футбольні качелі, забитими м'ячами відзначились: Вадим Антощук, Дмитро Дорофієнко, Вадим Антощук. 2:3 - питання про переможця матчу залишається відкритим.
Четвертий м'яч гостей, який після кутового удару знову
забив правий захисник Кулішів Забродський Дмитро, став вагомою заявкою на перемогу гостей в матчі. Перед самою перервою арбітр матчу призначив 11-метровий у ворота ємільчинців, який влучно виконав Ярослав Бондарчук - 2:5. Гості, у першому таймі, зуміли повторити результат матчу І кола, який був за ємільчинцями.





Після перерви гол-красень, у виконанні Данильчука Андрія з правого флангу, викликав справжнє захоплення уболівальників матчу. Ємільчинці, серйозно притиснувши гостей до воріт, пропустили контратаку від гостей. Ще один забитий м'яч Дмитра Дорофієнка вивів нападника на перше місце в бомбардирських перегонах з Самченком Олегом (Мала Глумча), які з кожним туром стають все більш цікавішими. М'яч, забитий з пенальті, у виконанні Голяки Євгенія встановив фінальний рахунок гри, яка стала найбільш результативним матчем серед лідерів чемпіонату. А в наступному турі для суперників відбудуться вирішальні матчі: Миколаївка - Ємільчине, Куліші - Мала Глумча, де, переможений остаточно розпрощається з надіями на чемпіонство.
Кращі бомбардири чемпіонату району

Дорофієнко Дмитро
(Куліші)
28 голів

Самченко Олег
(Мала Глумча)
28 голів

Рихальське - Підлуби 1:5

Голи: Васильчук Михайло - Василівський Юрій-2, Кашпуренко Микола, Гнатенко Віктор,  Сьомко Василь
Матч розпочався з швидкого голу гостей. На 3 хвилині точним ударом під стійку воріт відзначився Микола Кашпуренко. Далі в матчі була злива гольових моментів. Кілька нагод відзначитися мали футболісти Рихальська. Перший тайм закінчився за рахунку 0:1 на користь гостей. Другий тайм футболісти Рихальська розпочали активно, але пропустили контратаку, простріл з правого краю точним ударом замкнув Віктор Гнатенко - 0:2. Згодом довготривала атака команди з Рихальського увінчалася голом, після дальнього удару голкіпер гостей парирував м'яч перед собою, а на добиванні був першим Михайло Васильчук - 1:2. Потім голом відзначився Юрій Василівський. В команді Підлуби відбулася заміна капітана Руслана Дейнеки, який був такий розчарований, що і не віддав нікому капітанської пов'язки. Після подачі зі штрафного гол-красень забиває Василь Сьомко - 1:4. На останніх хвилинах матчу господарі заробили право на кутовий удар, на який прибіг у штрафний майданчик голкіпер залишивши свої володіння. Напевно думав відзначитись у матчі. Після невдалої подачі Ю.Василівський отримавши м'яч на своїй половині поля стрімко як вітер прибіг до чужих воріт і робить дубль в цьому матчі - 1:5.

Підлуби

Симони - Середи 0:4
Голи: Волощук Михайло, Саєнко Ігор, Волощук Олександр В., Маярчук Сергій

Варварівка - Сербо-Слобідка -/+

23 вересня (неділя)
Мала Глумча - Рясне 3:1
Голи: Самченко Олег, Тукайло Юрій, Сорока Олександр - Харчук Вадим

Кривотин - Миколаївка 2:2
Голи: Островський Віктор, Красновський Андрій - Віктор Ковальчук-2
Перші очки в чемпіонаті, після 17 поразок поспіль, здобув аутсайдер чемпіонату Кривотин. Кривотинці, презентувавши в минулому турі нову форму з Кулішами 13:3, на домашній арені зуміли порадувати своїх уболівальників та підставити підніжку Миколаївці - 2:2.

Непізнаничі - Бараші 1:4
Голи: Непізнаничі - Циганков Олександр, Зінченко Роман, Дмитренко Сергій, Цуман Сергій
Турнірна таблиця

ХІХ тур
29 вересня (субота)
Непізнаничі - Симони
Бараші - Варварівка +/-
Сербо-Слобідка -
Рихальське
Миколаївка - Ємільчине
Куліші - Мала Глумча

30 вересня (неділя)
Підлуби - Кривотин
Рясне - Середи

Кращі бомбардири

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 2597 | Додав: sportem
Всього коментарів: 221 2 3 »
22 Servit   (27.09.2012 14:11) [Материал]
За Миколаївку у Кривотині забивав Віктор Ковальчук

21 sportem   (27.09.2012 13:50) [Материал]
За Кривотин, в матчі проти Миколаївки, відзначились Островський Віктор та Красновський Андрій.

20 sportem   (25.09.2012 21:13) [Материал]
21 вересня на стадіоні Агротехнічного коледжу в м. Житомирі відбувся фінальний матч розіграшу Кубку чемпіонів Житомирської області організованому Житомирською районною федерацією футболу за підтримки Житомирської обласної ради.
У фінальному двобої зійшлись кращі команди розіграшу «Танкіст» (смт Новогуйвинське, Житомирський р-н) та «Колос» (с. Путиловичі, Лугинський р-н). Це була справжня фінальна гра в якій були всі атрибути фіналу. В першому таймі більш активно грали футболісти «Колоса», які створили чимало гольових моментів біля воріт суперника. Однак з початком другого тайму новогуйвинцям вдалось вирівняти гру і все частіше турбувати воротаря суперника. Проте відкрили рахунок у матчі в середині тайму гравці з Путиловичів. Але радість була не довгою – вже за дві хвилини у їхні ворота було призначено 11-метровий штрафний удар, який вдало реалізував кращий бомбардир турніру Прус Олександр. До завершення ігрового часу обидві команди мали можливість вирвати перемогу, але рахунок залишився незмінним 1:1.
В серії післяматчевих 11-метрових штрафних ударів з найкращого боку проявили себе голкіпери обох команд. А щастя у цій «лотереї» посміхнулось новогуйвинцям, які здобули перемогу 3:2.
Команда-переможець та команда-фіналіст отримали медалі та кубки з рук 1-го заступника голови Житомирської обласної ради Арешонкова В.Ю. та голови Житомирської районної федерації футболу Павлюка Р.В. Також приз отримав кращий гравець турніру Прус Олександр з команди «Танкіст».
Приємно, що матч зібрав велику кількість вболівальників. Видно, що Житомир скучив за футболом такого рівня. Велика подяка усім командам, які взяли участь в цьогорічному розіграші. Сподіваємось наступного року турнір збере ще більшу кількість команд.
Детальнішу інформацію про хід турніру можна отримати на офіційному сайті Житомирської районної федерації футболу www.ffzt.org.ua.

19 DAN02   (25.09.2012 13:51) [Материал]

18 Tyoma20   (24.09.2012 02:21) [Материал]
я тут ганебного нічого не бачу.я пишу те що знаю.
З нами краще грати у будні=)Тоді веселіше! А в середах грубощі там ніякої ролі не зіграла в забитті голів!!!!!!!!!!!!

17 mayor   (24.09.2012 00:37) [Материал]
Волощук М., Саєнко І., Волощук О.В., Маярчук С.

16 sportem   (23.09.2012 22:13) [Материал]
Хто голи забивав за Середи?

15 slava-7   (23.09.2012 21:46) [Материал]
Непізнаничі - Бараші 1:4

1-8 9-16 17-22
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net