Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0



15:00
ЧО 2012, 11 тур, ФК Коростень - ФК Бараші 2:1, Коростень вистояв
Матч ФК Коростень - ФК Бараші дав старт серії топ-матчів в битві за чемпіонство 2012 року. На початку матчу гості першими завдали прицільного удару під перекладину воріт коростенців, в другому епізоді - гравець ФК Бараші з ударної позиції пробив мимо воріт. Господарі організувавши атаку по лівому флангу, на п'ятнадцятій хвилині, зуміли відкрити рахунок матчу. Незабаром дальній постріл коростенців прийняла на себе перекладина воріт. ФК Бараші мали чудову можливість відігратись, проте удар Герасименка із забійної позиції, який обіграв на замаху захисника господарів, парирував голкіпер суперника. Відразу ж ФК Коростень збільшив свою перевагу, другий дальній постріл став ефектним та результативним - 2:0.

ФК Коростень - ФК Бараші 2:1
ФК Бараші: Скибенко, Мухін, Рафальський, Бутко, Доронін, Миронов, Гагуха, Литвиновський, Герасименко, Горобець (Коваль), Костюк
Голи: 1:0 - ФК Коростень (15'), 2:0 - ФК Коростень (40') - 2:1 - Коваль Юрій (80')







Після перерви ФК Бараші практично зачинили господарів на своїй половині поля. До останніх хвилин матчу, всупереч систематичним замінам господарів, тиск на ворота коростенців не вщухав. Костюк Сергій був близьким до взяття воріт, після передачі з лівого флангу, але м'яч пролетів над перекладиною воріт. Гостям, щоб відзначитись загалом бракувало прицільних ударів по воротам коростенців. Господарі на контратаках також мали чудові можливості збільшити перевагу, але удари коростенців в другому таймі були схожі більш на регбійні, ніж на футбольні. Юрій Коваль, вийшовши на заміну зумів відквитати один м'яч та був близьким, щоб зрівняти рахунок матчу. Кінцівка матчу добряче заставила понервувати господарів, які тільки з фінальним свистком із полегшенням здихнули. Адже ніхто не стане заперечувати, що протягом всього другого тайму господарі відверто затягували час та старались грати одним м'ячем.
Чинний чемпіон області, зазнавши поразки, практично вибув із боротьбі за золоті нагороди. Проте, не дивлячись на суддівські негаразди та казуси, за самовіддану боротьбу, яскраву гру команда та футболісти ФК Бараші заслуговують на оплески та похвалу!



Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1957 | Додав: sportem
Всього коментарів: 5
5 sportem   (23.09.2012 22:00) [Материал]
Приємна новина для суперників ФК Бараші, команда завершує сезон 2012 достроково. В минулому матчі Полісся-Авангард у першому таймі було вилучено два гравці Новоград-Волинського...
Керівництво команди вирішило побудувати найближчим часом штучний газон в Барашах та з новими силами підготуватись до наступного сезону.

4 Зидан   (18.09.2012 18:38) [Материал]
Artes . Розкажи, чому на початку чемпионату Бараши покинули гравцi та тренер?

3 dstr   (18.09.2012 17:24) [Материал]
Да ну, Artes. Это уже перебор. За судейство не скажу: игры не видел. А с игроков по сотне... Ну уж, извините. Это в Вас уже обида говорит.

Бараши сдали. Это - факт. Одни игроки ушли, другие играть не хотят, какие-то слухи вокруг команды нехорошие, недоразумения. Коростень же, наоборот, усилился. Из двух команд собрали одну, пригласили легионеров.

И по поводу чемпионата(-ов) области. Просто накопилось. Это не чемпионат, а унылое г...но какое-то, прошу прощения за выражение. Такой бардак только у нас, наверное. Тьма переносов, бардак с календарем и таблицей розыгрыша, проблема судейства, уровень команд упал. Первенство и Кубок Украины среди КФК явно показывает наше место.

В Житомирском районе проводится чемпионат. Две лиги. 28 команд (16+12). Руководство федерации организовало все с нуля. Зажгли спонсоров, заинтересовали людей. Все работает, переносов нет (только форс-мажор). Есть актуально работающий сайт, все освещается в интернет- и печатных изданиях города и района. Приятно посмотреть. А тут, бл...., в области бардак полный, но 2 федерации! Слов нормальных не нахожу. Прошу извинить. Наболело.

2 Artes   (17.09.2012 20:54) [Материал]
Как стало известно руководство ФК Коростень собрало по 100 гривен из каждого игрока для подкупа суддейской бригады, деньги наверное закончились а чемпионом стать ох как хочется.

1 Artes   (16.09.2012 00:15) [Материал]
Вот когда смотришь такой футбол и делаешь вывод:не было на Житомирщине футбола, нету и не будет. Ну а как можно понимать то что в присутствии председателя областного футбола пана Опанащука судейская бригада творит чудеса, чего стоит 15 офсайдов у нас и 1 в коростенцев, а в эпизоде когда был забит один из голов Тосич подыграл себе рукой на глазах у лайсмена (в чём он сам и признался), в общем судья не дал играть нашей команде так же как и в первом круге где судейская бригада не позволила выиграть в ФК Коростень хотя победы заслуживала полностью наша команда. Ну а Опанащук даже похвалил судейскую бригаду, вот так. Правда есть надежда что с приходом А.Конькова порядок востановится не только в ФФУ но и в некоторых областях и в частности в нашей где по моему мнению самый большой бардак. Вывод:такой футбол нам не нужен!!!!!!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net