Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



21:18
ЧР 2012, 16 тур, Ємільчине - Середи 1:0, Найцікавіше попереду
Дві поразки команди з Ємільчиного на старті ІІ кола відродили інтригу в боротьбі за чемпіонство, а тому гру наступного, ХVI туру, Ємільчине - Середи можна розглядати не тільки як головну в турі, а й ключову усього ІІ кола. У випадку перемоги серединців, відрив від переслідувачів сягне 8 очок і їхні шанси на перше місце стануть як ніколи близькими. Прикметно, що футбольна битва відбудеться 8 вересня, в День фізкультури і спорту (поч. об 11.00).
Разом з тим, ще чотири наступні команди (Миколаївки, Малої Глумчі, Кулішів, Підлубів) дихають у спину одна одній з інтервалом в одне очко та зберігають надію на п'єдестал. Досвідченого турнірного бійця - барашівців - теж не варто викреслювати зі списку предендентів.
Усе це підказує, що районна футбольна осінь, яка, до речі, триватиме до 17 листопада, обіцяє бути цікавою.
М.Мельник
ХVІ тур, 8 вересня (субота)
Перед початком матчу Ємільчине - Середи грамоти РДА та відділу у справах сім'ї молоді та спорту з грошовими преміями, до Дня фізичної культури і спорту, отримали: Сергій Лашевич - сільський голова Підлубів, Григорій Михальчук - сільський голова Миколаївки, Сергій Ярмоленко - вчитель фізичного виховання Підлубівської ЗОШ, Василь Сьомко - учень Підлубівської ЗОШ, Олексій Кльоц - представник команди Сербо-Слобідка, Олександр Вдовиченко - ветеран спорту с. Велика Цвіля, Лілія Федук - учениця Ємільчинської гімназії.
Ємільчине - Середи 1:0

Ємільчине: Куницький Костянтин, Гольц Костянтин (Данильчук Андрій), Тимощук Володимир, Остапчук Максим,  Климчук Олександр, Коваленко Валентин, Ходоровський Вадим, Голяка Євгеній, Левченко Владислав, Антощук Вадим (Куницький Ярослав), Коваленко Віталій
Гол: Левченко Владислав


Середи: Данильчук Д., Чирко В., Хільченко В., Токовий О., Волощук М., Палько О., Білошицький Р. (Волощук О.А.), Козловський В., Вдовиченко О., Волощук О.В., Маярчук С.

Футбольна битва Ємільчине - Середи завершилась важкою перемогою господарів. Суперники "випустивши пар" на початку матчу, в грі кидатись на барикади великими силами не поспішали. Перші небезпечні моменти з'явились тільки в середині першого тайму, але реалізація підвела господарів. Після виходу на поле в другому таймі Данильчука Андрія та Куницького Ярослава гольові моменти біля воріт гостей ставали з кожним разом все гострішими. Обидва гравці мали реальні можливості відзначитись самотужки, але свої нагоди змарнували. Переможний м'яч було забито після комбінації з правого флангу, спільними зусиллями джокерів матчу та Левченка Владислава, який ударом головою забив важливий м'яч для своєї команди. Після пропущеного гола Середи кинулись рятувати поєдинок. Гості знайшли в собі сили перевести гру ближче до воріт господарів, але пробитись крізь захисний мур господарів та провірити серйозно Костянтина Куницького, в рамці воріт, жодного разу не змогли. Отже, боротьба за чемпіонство набуває нових обертів.










Симони - Мала Глумча 0:5
Голи: Самченко Олег-3, Лукашишин Сергій, Дідус Тарас
Глумча завітала в Симони, де хотіла помститися за несправедливу домашню поразку. Хоч і приїхали з неповним складом, розгром відбувся, рахунок матчу 0:5. Ми їх наказали і без підсуджування, нехай знають.....браво хлопці!!!!!!
Мала Глумча

Рихальське - Куліші 2:9
Голи: Шпінь Микола-2 - Дорофієнко Дмитро-5, Савчук Сергій, Кот В'ячеслав, Степушенко Олександр-2

9 вересня (неділя)

Варварівка - Миколаївка -/+
Бараші - Сербо-Слобідка 1:2
Голи: Биков Володимир - Перепьолкін Денис, Перепьолкін В'ячеслав (пен.)

Кривотин - Рясне 1:5
Голи: Островський Віктор - Гордiєнко Констянтин, Терещук Дмитро-2, Карпенко Ярослав, Прохоренко Юрій

Непізнаничі - Підлуби 2:2
Голи: Супрунець Олександр, автогол - Ігнатенко Юрій, Сьомко Василь (пен.)

Рахунок матчу, в середині першого тайму, відкрив нападник гостей Юрій Ігнатенко. Перед самою перервою Дмитро Лугина забив другий м'яч у ворота Непізнаничів, але головний арбітр матчу Василь Яценко за вказівки місцевого лайсмена гол відмінив - офсайд. Господарі відразу кинулись в атаку та нарешті наказали голкіпера гостей Дейнеко Руслана, влучний удар на рахунку Супрунця Олександра. В другому таймі Василь Сьомко, чітко реалізувавши пенальті, вивів гостей знову вперед. Згодом господарі, змусивши Підлуби відзначитись автоголом у свої ворота, встановили рівновагу в матчі - 2:2.



Шанувальникам футбольного таланту Дейнеко Руслана, матч з Непізнаничами, приніс чергове розчарування. Халатне відношення, в першому таймі до функцій голкіпера команди, завершилось голом у роздягальню. Другий тайм в полі став ще більш провальним. За м'ячем гравець бігав чи відлучався за качанами на кукурудзяне поле, яке знаходилось неподалік стадіону, залишилось загадкою.
Боротьбу за м'яч ведуть Іванов Олександр (Непізнаничі) та Гарбар Сергій.
Турнірна таблиця

ХVІ тур, 15 вересня (субота)
Бараші - Симони
Сербо-Слобідка - Непізнаничі
Підлуби - Варварівка
Куліші - Кривотин
Рясне - Ємільчине
16 вересня (неділя)
Миколаївка - Рихальське
Середи - Мала Глумча

Бомбардири

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 2330 | Додав: sportem
Всього коментарів: 331 2 3 4 5 »
33 sportem   (14.09.2012 14:28) [Материал]
Схоже, організатори чемпіонату району з футболу в матеріалі про "чеченські" шапки, вміщеному в "Народній трибуні" кілька номерів тому, нічого, крім гумору, не знайшли. Знову в матчі за участю команди із Серід - бійка, правоохоронці на грі відсутні, бригада суддів хоча й не допустила помилок, що вплинули на результат гри, контролювала хід поєдинку не завжди.
Районний футбол в останні роки зробив очевидні кроки вперед, проте деякі його складові (за аналогією про брак м'яса в СРСР) явно за ним не встигають.
Сам матч Ємільчине - Середи, мабуть, через високе напруження та відповідальність обох команд за результат видовищним не видався, окрім згаданих навколофутбольних епізодів. Хоча гол ємільчинці забили внаслідок класичної комбінації, що нагадувала динамівське "віяло" 80-х: з подачі Ярослава Куницького ударом головою відзначився Владислав Левченко. Центральним поєдинком наступного туру буде гра Середи - Мала Глумча
НТ, 14.09.12

32 kloc   (14.09.2012 10:40) [Материал]
Andrei-Pyatov, я достатньо проінформований!
А також буду обслуговувати ваш матч.

31 Andrei-Pyatov   (13.09.2012 22:01) [Материал]
kloc ти одкуда вкурсі в скільки годин відбудиться матч Куліші - Кривотин. Якщо команди тільки 13.09.2012 в 13:00 годин дійшли згоди на скільки годин грати.

30 kloc   (13.09.2012 13:21) [Материал]
Матч Куліші - Кривотин розпочнеться о 16:00.
Команда Кривотин презентує нову форму!

29 sportem   (13.09.2012 09:55) [Материал]
Голкіпер Олександр Шовковський розповів про «свіжу кров» у збірній України, про конкуренцію у київському «Динамо» та ... колегу з Підлубів.

Ті, хто стежать за якістю своєї гри і хочуть розвиватися, мають внутрішню мотивацію. А є такі, для яких її необхідно штучно підігрівати. Сильний гравець ніколи не буде скиглити, що він на лаві запасних. Він буде доводити свій професіоналізм, показувати себе на тренуванні і за межами футбольного поля, демонструвати свої найкращі якості. Ну, а якщо за якимись критеріями він не підходить цій команді, можна спокійно перейти в інший клуб і грати там. У нас буває, що хлопці ображаються, коли їх не ставлять в основний склад. Причини можуть бути різні: тактика, наприклад, а він починає ображатися, говорити, що його це не влаштовує, запускає себе, псує стосунки з хлопцями. Він шкодить собі, команді і, безумовно, з такими гравцями треба прощатися.

28 sportem   (12.09.2012 23:18) [Материал]
Шанувальникам футбольного таланту Дейнеко Руслана, матч з Непізнаничами, приніс чергове розчарування. Халатне відношення, в першому таймі до функцій голкіпера команди, завершилось голом у роздягальню. Другий тайм в полі став ще більш провальним. За м'ячем гравець бігав чи відлучався за качанами на кукурудзяне поле, яке знаходилось неподалік стадіону, залишилось загадкою.

27 sportem   (11.09.2012 12:59) [Материал]
Ємільчине стало абсолютною столицею сільського волейболу, вигравши наприкінці минулого тижня обласні спортивні сільські ігри серед дівчат та хлопців.
А в Кубку чемпіонів Житомирської області 2012 з футболу зіграють:
ФК «Пулини» (смт.Червоноармійськ) - ФК "Танкіст" смт.Новогуйвинське, Житомирський р-н)
ФК "Колос"(с.Путиловичі, Лугинський р-н) - ФК "Здвиж" (смт.Брусилів)

26 sportem   (10.09.2012 21:39) [Материал]
Секрет простий - протести на вилучення, пенальті та закінчення часу матчу не приймаються, а аргументи і факти знайти простіше.
Вчора в матчі Непізнаничі - Підлуби за рахунку 0:1 на користь гостей головний арбітр матчу Василь Яценко з Підлубів відмінив гол у ворота господарів, місцевий боковий зафіксував офсайд. Відразу ж Непізнаничі забили гол у відповідь - 1:1 та перерва матчу. Ось вам, і Fair play.

1-8 9-16 17-24 25-32 33-33
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net