Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



09:41
Чемпіонат району 2012, 13 тур, І коло добігає до завершення
18 серпня стартував заключний тур І кола чемпіонату району з футболу. Через участь Кулішів в Кубку чемпіонів Житомирської області матчі Бараші - Куліші та Сербо-Слобідка - Миколаївка перенесені на пізніший термін.

Кривотин - Ємільчине 1:10
Голи: Красновський Андрій - Ярошук Володимир-5, Климчук Олександр-2, Голяка Євгеній, Євтушок Олександр, Антощук Вадим

Підлуби - Симони 1:0

Гол: Остапчук Роман

Роль арбітра матчу Підлуби - Симони виконував один із школярів, який з перших хвилинах матчу продемонстрував свою "рішучість" та безпорадність. Червоне світло, яке він запалив з вказівки своєї команди за фол М.Кашпуренка, після суперечки гравців та представників команд завершилось жовтою карткою. Згодом аналогічне порушення правил  збоку гостей на лівому фланзі обмежилось тільки штрафним ударом, яке арбітр призначив з дозволу своєї команди. Підлуби перехопивши ініціативу на футбольному полі реалізували свою перевагу тільки під кінець першого тайму. Кутовий удар з правого флангу майстерно подав В.Ярмоленко, а Роман Остапчук ударом головою відкрив рахунок матчу.



В другому таймі вся увага була прикута до арбітра матчу. Молодий голкіпер господарів Андрій Яценко зумів відбити перший пенальті у виконанні гостей. Дивно, але більш очевидна гра рукою у штрафному майданчику гостей згодом була проігнорована. Після двох наступних рішень: вилучення гравця господарів та призначене ще одне пенальті арбітр не зумів взяти гру під свій контроль. Матч, як і в Малій Глумчі за участю Симонів, суддя завершив достроково. Симонам залишається очікувати на рішення організаторів, щодо можливого іншого підсумку матчу.



Проблема благородства й справедливості на полях чемпіонату району з футболу на жаль, не єдина. Її можна було б значно мінімізувати при організації належного суддівства, однак рівень компетенції окремих рефері залишає бажати значно кращого, в результаті маємо вже немало поєдинків, на результат яких вплинули сумнівне рішення (свідомо і ні) людини зі свистком.
Хоча маємо тенденцію, коли самі учасники змагань намагаються навести лад в арбітражі. За відсутності на матчах інспекторів громадське схвалення чи осуд - непогана альтернатива (для суддів з належним рівнем гідності). Для прикладу, та ж команда Середів, поступившись вдома 1:5, знайшла в собі сили визнати поразку і подякувати за об'єктивність судді Здановичу з Варварівки. Та бувають і протилежні приклади.

Миколаївка 2012
Слід звернути увагу і на участь так званих легіонерів: або легалізувати представництво 1-2 іногородніх гравців, або удосконалювати контроль, бо шила в мішку не сховаєш.
Сподіваємось, інформація буде корисною для організаторів змагань, районної федерації футболу при проведенні ІІ кола, яке обіцяє бути ще цікавішим.

Варварівка - Середи 0:3

Голи: Волощук Олександр В., автогол, Чирко Василь

На доволі тяжкому полі команди розпочали один з завершального матчів І кола. Варварівка продемонструвала своєю грою, що вона доволі принциповий суперник в ЧР. Про що свідчать перемога над Підлубами та виїздна нічия з Малою Глумчею.
Матч розпочався доволі жваво. Без жодних розкачок команди пішли на ворота одна одної. Перший доволі небезпечний момент в матчі виник біля воріт господарів. Коли під час з однієї масової атаки гостей, перекладина спасає Варварівку від голу. В першому таймі гольові моменти виникали раз за разом біля обох воріт, але на перерву команди пішли з нулевою нічиєю…

В другому таймі на 58 хв. гості виходять вперед. Волощук О.В. ввійшовши в штрафну площадку з лівого флангу обіграв голкіпера та захисника, який підстраховував, і з гострого кута забиває гол. Пожвавив гру гостей Маярчук С., який вийшов на поле в другому таймі після довготривалого періоду реабілітації травми, яку отримав в матч з Підлубами. На 65 хв. другий гол, а вірніше автогол забиває голкіпер господарів. Співавтор голу став Хільченко І. Третій гол забиває молодий лівий захисник Середів Чирко В. Потужним ударом з лівої ноги Василь за межі штрафного майданчику забиває гол-красень. Гол престижу могли забити господарі під занавіс матчу, але удару невистачило точності. Свої гольові моменти не використовували і гості.
Середи
19 серпня (неділя)
Рихальське - Мала Глумча 1:12
Голи: Рихальське - Самченко Олег-7, Лукашишин Сергій-2, Тукайло Юрій-2, Дідус Тарас




Непізнаничі - Рясне 2:2
Голи: Пінчук Микола, Кемський Сергій - Яковенко Володимир-2

Перенесений матч 5 туру

Миколаïвка-Кривотин 13:1
Голи: Климчук Богдан-4, Ковальчук Віктор-3, Лозко Олександр-2, автогол-2, Кашпуренко Ілля, Дмитренко Павло - Кривотин

21 серпня (понеділок), Перенесений матч 12 туру
Куліші - Сербо-Слобідка 0:0

Матч розпочався з атакувального футболу обох команд. Господарі більше володіли м'ячем, Сербо-Слобідка гостріше атакувала. В другому таймі йшла рівна гра. На 71 хвилині, був зупинений матч у зв'язку з офігенною грозою. Через 25 хвилинну перерву матч був продовжений. Футбольне поле, доволі таки не поганно заляло дощем. Зустрічались по одинокі "калюжі". Після не запланованої перерви, Куліші гостро атакували, але дальні пострілі по воротам не давали результатів. Сербо-Слобідка ж не використали два виходи сам на сам, після грози. Матч завершився бойовою нічиєю.
Сербо-Слобідка + фото матчу



Турнірні таблиці

ХІV тур
25 серпня (субота)
Симони - Ємільчине
Непізнаничі - Куліші
Варварівка - Рясне
26 серпня (неділя)
Сербо-Слобідка - Підлуби
Рихальське - Середи
Бараші - Миколаївка
Кривотин - Мала Глумча
Бомбардири

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 2451 | Додав: sportem
Всього коментарів: 241 2 3 »
24 DAN02   (23.08.2012 16:14) [Материал]
В цьому році буде також кубок, грамоти, премію буде збільшено, на скільки, це буде приємним сюрпризом, а також подарунок переможцю. А все інше на рівні пліток які не варто навіть коментувати...

23 sportem   (23.08.2012 15:13) [Материал]
Минулого року переможець турніру з міні-футболу отримав: симпатичний Кубок, грамоти, футбольний м'яч та грошову премію 500 грн., ІІ місце - 300 грн., ІІІ - 200 грн., IV - 60 грн.
Цьогоріч, говорять буде тільки кубок, це правда?

22 Doris   (21.08.2012 20:20) [Материал]
nord88-91 Просто попереджувати потрібно, коли фотографують команду!

21 sportem   (21.08.2012 14:43) [Материал]
14 тур відбудеться 25 та 26 серпня, далі все згідно календаря І кола.

20 nord88-91   (21.08.2012 00:00) [Материал]
Питання до представників команди Миколаївки:- а чому на фото команди Миколаївки крайні ліві гравці не показують своє лице? biggrin

19 kloc   (20.08.2012 22:36) [Материал]
Перенесений матч 12 туру Куліші - Сербо-Слобідка 0:0 + офігенна гроза.

18 slava-7   (20.08.2012 21:30) [Материал]
Куліші-Сербо-Слобідка 0:0

17 nepiznanichi   (20.08.2012 15:52) [Материал]
Дивився відео Танкіст-Куліші. Чому Куліші грали у формі ФК Ємільчине??????????

1-8 9-16 17-24
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net