Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



15:17
ЧР 2012, 10 тур, Ємільчине - новий лідер чемпіонату району
Впевнені перемоги Ємільчиного в матчі проти Непізнаничів та Сербо-Слобідки над Середами, які лідирували попередніх п'ять турів поспіль, дозволила чемпіонам району вперше в сезоні повноцінно очолити турнірну таблицю чемпіонату.
Ємільчине - Непізнаничі 9:2
Ємільчине: М.Кур'ята, В.Антощук, К.Гольц, В.Ходоровський (М.Жабровець), Р.Євтушок (В.Костюченко, 46'), А.Данильчук, О.Климчук, В.Левченко, Є.Голяка, В.Ярошук В, Д.Слюсар (М.Курносов)
Голи:
Ярошук Володимир, Ходоровський Вадим-2, Левченко Владислав, автогол, Слюсар Дмитро, Данильчук Андрій, Жабровець Максим-2 - Корбут Роман-2






Антощук Вадим та Корбут Роман

Середи - Сербо-Слобідка 1:5
Голи: Автогол - Агафонов Артем, Мельник Роман, Захарченко Анатолій, Перепьолкін В'ячеслав-2
Матч розпочався близько дванадцятої години дня при температурі більше як 30 градусів тепла. Перед матчем було прийнято рішення розділити матч на 4 півтайми, в кожному таймі після 20 хвилин гри робити перерву. З перших хвилин кожна із команд показувала атакувальний футбол, так на початку матчу серединці були близькі до відкриття рахунку, але голкіпер гостей був на висоті відбивши м’яч з двохметрової відстані. На 10-тій хвилині матчу після подачі з флангу в штрафний майданчик один з гравців Середів грає рукою. Пенальті. Пробивати підходить Павленко Олександр, але голкіпер відбиває м’яч прямо в штрафний майданчик, першим на добиванні був Агафонов Артем, гол 0:1. Після забитого м’яча натиск на ворота Сербо-Слобідки стрімко збільшився, так після подачі углового на 18-тій хвилині матчу голкіпер Коцюба Володимир грає на виході, відбивши м’яч в потилицю центрального гравця захисту, після чого м’яч залітає у ворота. Автогол - 1:1. Відразу ж після пропущеного, після флангової атаки виходом сам на сам «пушечним» ударом гол забиває Захарченко Анатолій. Воротар безсилий! 1:2. До кінця першого тайму проходила рівна гра!




Фото Середи
На початку другого тайму команда Середів зробила ряд замін, гравці вийшли заведеними тільки на перемогу. Відразу ж натиск команди Середів, дав свій результат. Після прориву одного з гравців Середів по лівому фланзі в боротьбі в штрафному майданчику Мельник Роман грає рукою. Суддя Зданович Олександр ставить пенальті. Голкіпер Сербо-Слобідки на висоті парирувавши цей м’яч. Браво!!! Потім зіграло зле правило «Не забиваєш ти, забивають тобі». Один з передових бомбардирів району Перепьолкін В'ячеслав, перегравши у штрафному майданчику трьох гравців та воротаря забиває гол - 1:3. Після чого атаки Середів ставали все гострішими і гострішими. Небезпечних ударів стало набагато більше. Так на 55 хвилині матчу після дальніх удару воротар Слободи витягує м’яч з під перекладини воріт. Команда Середів продовжувала атакувати, але після стрімкої флангової атаки, після дальнього удару голкіпер Середів відбиває м’яч в перекладину, м’яч летить в штрафний майданчик, удар, знову воротар відбиває, удар – гол. 1:4. Середи продовжують атакувати, але ці атаки нічого не дають. 75 хвилина матчу, після проходу гравець Середів б’є в ближню дев’ятку воріт, воротар витягує м’яч відбивши його в перекладину. В кінці матчу нападник Сербо-Слобідки Перепьолкін В'ячеслав обігравши захисника, виходить прямо на воротаря, який вийшов з воріт за штрафний майданчик, нападник красивим ударом перекидає голкіпера. М'яч парашютом летить у ворота… гол - 1:5. Середи не вірять цьому рахунку.
Після матчу cерединці висловили подяку судді матчу Здановичу Олександру (с.Варварівка), за чесне суддівство, без жодних помилок і спірних моментів.

Сербо-Слобідка


Симони - Рихальське 6:0
Симони: М.Шевчук, С.Остапчук(к), В.Радчук, В.Шевчук, П.Денисюк, В.Чорноус (І.Радчук), О.Денисюк, А.Майданович, М.Васильчук (І.Денисюк), М.Онищук, В.Остапчук
Голи: Остапчук Віталій, Васильчук Михайло, Онищук Микола-2, Денисюк Олександр-2
Гра пройшла при повній перевазі Симонів, в кожному з таймів було забито по три м'ячі. Рахунок матчу міг би бути набагато більшим, якби були б використані всі моменти. Хочеться відмітити чітке суддійство головного арбітра матчу Колесника О.
Симони
Куліші - Миколаївка 2:3
Голи: Савчук Сергій, Дорофієнко Дмитро - Богдан Климчук-2, Приймак Олег

29 липня (неділя)

Кривотин - Варварівка 1:3
Голи: Кривотин - Куровський Роман, Махновецький Володимир, Назаренко Віктор
Мала Глумча - Бараші 3:1
Голи: Лукашишин Сергій, Самченко Олег-2 - Циганков Олександр

Рясне - Підлуби 0:1
Підлуби: Остапчук Роман, Яценко Олександр, Піскун Олексій (Ситайло Сергій), Єфімов Вадим, Дейнеко Руслан, Ярмоленко Володимир, Василівський Юрій, Кашпуренко Микола, Лугина Дмитро, Ігнатенко Юрій, Гарбар Сергій (Яценко Сергій)
Гол: Дейнеко Руслан
У першому таймі більш гостріше атакували Підлуби. В одному із епізодів після подачі кутового ледь не забиває ударом головою Олександр Яценко. Голкіпер господарів парирував м'яч на самісінькій лінії воріт. Після другого підряд кутового від Володимира Ярмоленка, Руслан Дейнеко шикарним ударом головою відправляє м'яч у дев'ятку воріт.
В другому таймі гра вирівнялася, а
ле господарі в нападі нічого незмогли протиставити надійній обороні гостей. Гості продовжували грати на контратаках. Успішний матч провів також захисник Роман Остапчук, який в цьому поєдинку виконував функції голкіпера команди. А середній вік гравців півзахисту команди Підлуби склав 17 років.
Підлуби
Турнірна таблиця

ХІ тур
4 серпня (субота)

Підлуби - Куліші
Миколаївка - Симони
Сербо-Слобідка - Рясне
Варварівка - Ємільчине
5 серпня (неділя)
Бараші - Середи
Рихальське - Кривотин

Непізнаничі - Мала Глумча
Бомбардири

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 2092 | Додав: sportem
Всього коментарів: 211 2 3 »
21 DAN02   (03.08.2012 18:18) [Материал]

20 rymsik   (03.08.2012 14:37) [Материал]
Підлуби - Куліші мач відбудеться о 18 - 00

19 Зидан   (31.07.2012 20:46) [Материал]
Удачи, Руслан.

18 sportem   (31.07.2012 13:11) [Материал]
Важливий гол в кар'єрі забив Дейнеко Руслан, який перебуваючи за крок від відставки (в.о. тренера), переможним м'ячем зміцнив свої позиції в команді.

17 Servit   (30.07.2012 10:10) [Материал]
За Миколаївку забили Богдан Климчук -2; Приймак Олег -1

16 Зидан   (29.07.2012 21:21) [Материал]
За Кулiшi по голу Савчук та Дорофiенко

15 sportem   (29.07.2012 15:24) [Материал]
Мала Глумча - Бараші 3:1

14 kloc-zimer   (29.07.2012 15:21) [Материал]
Матч Середи -Сербо-Слобідка обслуговував Зданович Олександр (с.Варварівка).

1-8 9-16 17-21
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net