Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



15:29
ЧР 2012, 7 тур, Визначились лідери чемпіонату району
Перед матчем господарі сподівались дати бій чемпіонам та здобути позитивний рахунок в матчі. Адже в порівнянні з попередніми матчами ємільчинці прибули на матч без групи провідних футболістів, зокрема братів Коваленків, Климчуків, Куницьких. Щодо Климчуків, то Олександр зараз проходить тренувальний збір в молодіжному складі луцької Волині, Ярослав - святкував в Києві День народження. А брати Олексій та Сергій Піскуни вийшли по різні сторони барикад. Перед матчем Підлуби зазнали несподіваної втрати, через купальські пригоди не вийшов на матч один з кращих бомбардирів чемпіонату Юрій Ігнатенко.
Підлуби - Ємільчине 1:3
Підлуби: Серпутько Вадим (Яценко Андрій, 46'), Яценко Олександр, Сьомко Василь, Піскун Олексій, Остапчук Роман, Ярошук Ігор (Лугина Дмитро, Ситайло Сергій), Філатов Анатолій (Хлєбуш Андрій), Гнатенко Сергій (Дейнеко Руслан), Ярмоленко Володимир, Василівський Юрій, Кашпуренко Микола
Ємільчине: Кур'ята Микола, Піскун Сергій, Тимощук Володимир, Остапчук Максим, Ходоровський Вадим, Голяка Євген, Левченко Владислав, Бацюн Олександр (Костюченко Віталій, 46'), Антощук Вадим, Данильчук Андрій, Ярошук Володимир
Голи: Євген Голяка, Андрій Данильчук-2  - Володимир Ярмоленко (пен.)
Приблизно на десятій хвилині гості відкрили рахунок матчу, щоправда тут не обійшлось без грубої помилки голкіпера господарів. На лівому фланзі ємільчинців цікавою виглядала дуель між Миколою Кашпуренко та Вадимом Ходоровським, молодий нападник господарів доставив чимало клопоту одному з кращих захисників чемпіонату. Після розіграшу кутового удару господарі були близькими, щоб встановити рівновагу в матчі. Проте Микола Кур'ята двічі врятував свою команду, спочатку голкіпер парирував удар із-за меж штрафного майданчика, далі миттєво зреагував на повторний удар з кількох метрів. Другий м'яч ємільчинців, який забив кивком голови А.Данильчук, зміцнив перевагу гостей. В одному з епізодів зазнав травми голови голкіпер господарів Вадим Серпутько, якого в перерві матчу замінив майбутній десятикласник Андрій Яценко.

В другому таймі слід візначити кілька сейвів молодих голкіперів. М.Кур'ята парирував удар під перекладину Ю.Василівського, А.Яценко відбив потужний удар від В.Ходоровського та витягнув ще один м'яч з під перекладини. А в одному з епізодів Вадим Антощук в падінні головою поцілив в стійку воріт. Володимир Ярмоленко точним ударом з пенальті відквитав один м'яч, але незабаром підлубці пропустили гол у відповідь. Голкіпер господарів відбив удар Володимира Ярошука, а Данильчук Андрій влучно зіграв на добиванні - 1:3.














Куліші - Середи
1:2

Голи: Дейнеко Сергій - Лапін Олександр, Козловський Василь (пен.)
Вилучення: Савчук Сергій (Куліші)

Один з центральних матчів туру, де лідер чемпіонату завітав до одного з претендентів на найвищі місця ЧР. Гра розпочалась доволі жваво. Декілька небезпечних атак провели господарі, але їм не вистачило влучності, щоб відкрити рахунок в матчі. Гості теж відповідали доволі небезпечними атаками. Рахунок в матчі відкриває команда Середи. Після удару Олександра Лапіна - м’яч трішки зрикошетив від захисника, чим дезорієнтував голкіпера господарів, влітає в сітку воріт. Перехопивши гру в центрі поля гості почали все інтенсивніше створювати гострі моменти біля воріт Кулішів. Автор першого голу міг зробити рахунок 0:2, але м’ям потрапляє в перекладину!!! Боковий арбітр (господарі) відмінив гол Маярчука Сергія.
В другому таймі були проведені ряд замін в обох команд. Заміни зіграли на користь команді Кулішів, про що свідчить більш гостра гра в другому таймі. Одна з флангових атак господарів увінчалась успіхом - 1:1. Більше боротьби, гострих моментів, біля обох воріт – гра йшла на зустрічних курсах. Під час подачі кутового біля воріт гостей, гості проводять стрімку атаку, яка увінчується зупинкою не дозволеним прийомом в футболі нападника Серід – пенальті! За неспортивну поведінку вилучення отримує Савчук Сергій, який переконував головного арбітра змінити рішення про пенальті. Пенальті холоднокровно виконує Козловський Василь, вивівши Середи вперед. Куліші могли, як зрівняти рахунок в матчі так і програти з більшим рахунком, але остаточний рахунок 1:2.

Середи

Сербо-Слобідка - Кривотин 9:0

Голи: Перепьолкін В'ячеслав-4, Перепьолкін Денис-2, Штоль Михайло, Мельник Роман, Штиль Олександр

Непізнаничі - Варварівка 0:4
Голи: Махновецький Володимир, Назаренко Віктор, Куровський Роман, Гресько Дмитро (пен.)
Рясне - Симони 2:1
Голи: Капелюх Андрій, Матвієнко Сергій - Демченко Руслан

8 липня (неділя)

Миколаївка - Мала Глумча 0:0
Команда Глумчи приїхала на матч з не повним складом, тому що в попередній грі було де кого травмовано, навіть замін не було. Команда Глумчи ще на перших хвилинах мала виходить вперед в три м'ячі. Миколаївка також мала змогу забивать, але Голкіпер Глумчи був на висоті, тому матч закінчився бойовою нічиєю 0:0!
Мала Глумча

Бараші - Рихальське 7:1

Голи: Майданович Роман-5, Марченко В'ячеслав-2 - Сидоренко Максим

Турнірна таблиця

VІІІ тур
14 липня (субота)

Рясне - Куліші

Симони - Варварівка,
Ємільчине - Сербо-Слобідка
15 липня (неділя)
Кривотин - Бараші
Середи - Миколаївка

Мала Глумча - Підлуби
Бомбардири

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 2273 | Додав: sportem
Всього коментарів: 231 2 3 »
23 HANTER   (13.07.2012 10:36) [Материал]
Немішало б усім командам допомогти комплектами форм, мячиком.

22 sportem   (12.07.2012 23:36) [Материал]
В команди Барашів новий спонсор КПУ, так можна допомогти Кривотину - комплектом форми.

21 77serxio7   (09.07.2012 23:16) [Материал]
Я згоден ми ще не грали з сильними командами але я надiюсь що ми зможемо i переможемо своїх запеклих суперникiв. Але статистика показує що в Барашiв жодноi поразки i тому я ще повторюсь що чемпiонат тiльки почався i все ще попереду тому не потрiбно забiгати на перед час все покаже.

20 VovanDunamo1   (08.07.2012 23:01) [Материал]
Ну да чемпіони. Бараші ще не зіграли не з ЄМІЛЬЧИНЕ НЕ СЕРЕДАМИ НЕ З КУЛІШАМИ НЕ З ГЛУМЧЕЮ а вже чемпіони. БРАВО !!! Удачі

19 Artes   (08.07.2012 22:52) [Материал]
Ромка молодец и я думаю что после следующего тура он будет лидером среди бомбардиров.

18 sportem   (08.07.2012 22:00) [Материал]
Роман Майданович долучився до кращих бомбардирів чемпіонату, шість гравців мають по дев'ять забитих м'ячів. Ю.Ігнатенко через купальські пригоди пропустив матч проти Ємільчина, Майданович також пропускає певні матчі.

17 77serxio7   (08.07.2012 21:22) [Материал]
За Барашi забивали Майданович Роман-5 Марченко Слава-2

16 123SRIBNAMEDAL123   (08.07.2012 21:20) [Материал]
бараші чемпіон

1-8 9-16 17-23
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net