Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



14:45
ЧР 2012, 6 тур, Ємільчине - Миколаївка 4:0 + Перші перемоги
В першому таймі Миколаївка дала справжній бій ємільчинцям, а сама гра гостей сподобалась багатьом уболівальникам. В одному з епізодів нападник гостей мав чудову нагоду відкривати рахунок матчу, але м'яч пролетів поряд з стійкою воріт. Атаки господарів біля воріт гостей особливої загрози не викликали, прокинулась команда тільки після забитого м'яча. Влучний удар із-за меж штрафного майданчика на рахунку Валентина Коваленка. Другий м'яч у ворота Миколаївки влетів також не без допомоги голкіпера команди.
Ємільчине - Миколаївка 4:0
Ємільчине: Микола Кур'ята, Володимир Тимощук, Валентин Коваленко, Вадим Антощук (Олександр Євтушок), Максим Остапчук, Костянтин Гольц, Вадим Ходоровський, Євген Голяка (Дмитро Слюсар), Андрій Данильчук (Артем Куницький, 46'), Віталій Коваленко, Володимир Ярошук  
Голи:
Валентин Коваленко, Віталій Коваленко, Валентин Коваленко
, Володимир Тимощук


Після перерви господарі домінували на футбольному полі. Крім двох забитих м'ячів команда втратила кілька стовідсоткових моментів. Ще одним влучним дальнім ударом відзначився Валентин Коваленко, а дальні постріли гравців Миколаївки сьогодні відверто не пішли.




Мала Глумча - Куліші 0:0
Обидві команди вийшли на поле заряджені на перемогу. В першому таймі Глумча могла вийти в перед після удару Лукашишина Сергія, але м'яч попав в стійку воріт. Через 10 хвилин міг вивести вперед команду Глумчи Юрій Тукайло, але каркас воріт знову рятує команду Кулішів. До речі, команда Глумчи грала в десятьох, на початку першого тайму був вилучений захисник господарів. Але навіть перебуваючи в меншості команда Глумчи насідала на ворота суперника, на перерву команди пішли з рахунком 0:0.
В другому таймі, що одна що друга команда проводила небезпечні атаки. При вкиданні аута міг вивести вперед свою команду Олег Самченко, але знову гостей рятує стійка воріт. Свято на цьому не закінчувалося, також після удару Савчука зі штрафного м'яч влучає в перекладину. В доданий час Олександр Сорока прекрасним ударом влучає в перекладину. Отже, матч закінчився бойовою нічиєю 0:0. Глумча зуміла відстояти в меншості, навіть суддя не врятував команду Кулішів!

Мала Глумча

Першими перемогами в чемпіонаті порадували своїх уболівальників команди Непізнаничі та Рихальське, які перемогли суперників, що знаходились на вищих місцях в турнірній таблиці - Симони та Сербо-Слобідку.

Симони - Непізнаничі 1:2
Голи: Олександр Денисюк - Олександр Чорноус, Роман Корбут
Рихальське - Сербо-Слобідка 6:2
Голи: Липський Миколa-3, Шпінь Сeргій-2, Лaшeвич Олeксaндр - Михаленко Олександр, Перепьолкін В'ячеслав (пен.)
Варварівка - Бараші 1:5
Голи: Музичук Володимир - Косинський Роман-2, Циганков Олександр, Галицький Анатолiй, Марченко Слава
1 липня (неділя)
Кривотин - Підлуби 1:6
Бажання водія добратись до Кривотина найкоротшим шляхом, через Королівку та Лебідь (в якому зараз проживає двоє чоловік), на під'їзді до пункту призначення викликало транспортну пригоду. Підлубам довелось достроково розпочинати передматчеву розминку, яка забрала чимало сил, адже авто рушило тільки з шостої спроби. Кривотин, яке славне в районі свої грибними місцями, прямо на стадіоні це підтвердив - гриб красувався в центрі роздягальні Підлубів.
Підлуби: Гнатенко Віктор (Яценко Андрій), Яценко Олександр, Ситайло Сергій (Яценко Сергій), Сьомко Василь, Остапчук Роман, Лугина Дмитро (Гнатенко Віктор), Ярмоленко Володимир, Єфімов Вадим (Дейнеко Руслан), Василівський Юрій (Гарбар Сергій), Кашпуренко Микола, Ігнатенко Юрій
Голи: Островський Віктор (пен.) - Дмитро Лугина, Кашпуренко Микола-2, Ігнатенко Юрій-2, Ярмоленко Володимир


Рахунок матчу на 6 хвилині красивим ударом головою відкрив Дмитро Лугина. В середині тайму Микола Кашпуренко організував автогол у ворота господарів. Під кінець першого тайму Підлуби забили ще два м'ячі, влучні постріли на рахунку Юрія Ігнатенка та Миколи Кашпуренка.
Після перерви літня спека досягла свого піку, яка суттєво позначилась на грі суперників. Після пострілу Ю.Ігнатенка під перекладину розірвалась навіть сітка воріт. Мав нагоду реабілітуватись за минулий матч Руслан Дейнеко, але м'яч пролетів поряд з стійкою воріт. Володимир Ярмоленко забитим м'ячем порадував батька-тренера та дотримав слово - забити кривотинцям. Реалізувавши пенальті на останніх хвилинах матчу господарі встановили фінальний рахунок матчу - 1:6. Такий результат, після стартових 16:1 в Малій Глумчі, вже невеличкий прогрес для команди. 
 




Середи - Рясне 3:2
Голи: Хільченко Іван-2, Саган Анатолій - Харчук Руслан, Вознюк Юрій
Турнірна таблиця

Бомбардири

VІІ тур
7 липня (субота)

Рясне - Симони, Куліші - Середи,
Непізнаничі - Варварівка
, Підлуби - Ємільчине,
Сербо-Слобідка - Кривотин

8 липня (неділя)
Миколаївка - Мала Глумча, Бараші - Рихальське
Результати матчів, турнірна таблиця,
змагання бомбардирів, фото команд

 

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 3035 | Додав: sportem
Всього коментарів: 381 2 3 4 5 »
38 kloc   (05.07.2012 15:03) [Материал]
Сербо-Слобідка - Кривотин буде зіграно 7 липня о 17:00.

37 HANTER   (04.07.2012 18:59) [Материал]
sven ще з Непізнаночів судья нормальний теж все спокійно

36 77serxio7   (03.07.2012 20:20) [Материал]
sven откуда будеш надо встретица

35 HANTER   (03.07.2012 12:36) [Материал]
sven - так так базара ноль

34 sven   (03.07.2012 11:51) [Материал]
А по поводу нейтральных судей Идея сама по себе правильная Но с нашей районной федерацией УВЫ!!!!

33 sven   (03.07.2012 11:50) [Материал]
Судья из Барашей знает правила. Умеет держать под контролем ситуацию на поле. Опытный. Не предвзятый!

32 sportem   (03.07.2012 10:07) [Материал]
За словами В.А.Греська, на матчі ФК Ємільчине - Титан, Середам допомогав суддя. Проти Середів всім важко грати, тиск на суддів там найбільший, як на своїх так і чужих. Цікава позиція Кулішів, хай всі грають по чесному, а ми 11 на 10. (Повідомлення-15 + Варварівка, М.Глумча)

31 HANTER   (03.07.2012 02:08) [Материал]
sven підтримую самий лучший судья

1-8 9-16 17-24 25-32 33-38
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net