Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



01:45
1 ліга, 4 тур, ФК Ємільчине - ФК Пулини 3:0, Переможна хода
10 червня до Ємільчиного з робочим візитом завітав Голова Верховної Ради України Володимир Литвин. В обідній час В.Литвин відвідав місцевий стадіон "Колос", на якому він зустрівся з спортсменами, наставниками, тренерами, вчителями фізичного виховання та багатьма прихильниками спорту Ємільчинщини.


Найбільше подарунків отримала місцева команда, лідер Північної зони першості області, ФК Ємільчине. Повний комплект футбольної форми та різноманітна екіпіровка, безумовно, додасть футболістам ще більшої відповідальності - захищаючи кольори команди. А підтверджувати свій авторитет, на футбольному полі, ФК Ємільчине мав з одним із своїх конкурентів в боротьбі за лідируючі місця в турнірній таблиці - ФК Пулини.
ФК Ємільчине: Сергій Школьний, Андрій Семенко, Сергій Савчук, Андрій  Островський, Вадим Ходоровський, Ярослав Бондарчук, Максим Єфіменко, Руслан Діденко (Володимир Ярошук), Богдан Мосійчук,  Сергій Костюк (Вадим Антощук), Іван Чапський (Володимир Тимощук)
Вилучення: А.Семенко (15') - ФК Ємільчине
Голи: 1:0 - С.Костюк (1'), 2:0 - М. Єфіменко (35', пен.), 3:0 - М.Єфіменко (80')



Матч символічним ударом по м'ячу розпочав Литвин, який всім присутнім продемонстрував трюк з м'ячем. Далі футбольне диво створили господарі, а реактивний Сергій Костюк майстерно перекинув голкіпера гостей - 1:0. І це була перша хвилина матчу, багато хто з глядачів зловив навіть гаву. Cуперники не шкодуючи себе розпочали справжню битву, в одному з епізоді дісталось "місцевому супербою" - Богдану Мосійчуку, який отримав незначне пошкодження, в результаті - кров на обличчі. А.Семенко рятуючи команду акуратно поклав на газон нападника гостей. Юрій Горащук продемонстрував, що футбольні закони рівні для всіх - червоне світло. Свято футболу відміняється? Ні, воно тільки розпочалось!!! Незабаром господарі організували справжнє моментище (так оцінили його  б російські коментатори), біля воріт гостей. Костюк, Островський, Чапський та захисники з голкіпером стали головними героями епізоду, який реалізувати невдалось. Другий гол, який з пенальті провів Максим Єфіменко, збільшив перевагу господарів до двох м'ячів. А м'яч забитий Ярославом Бондарчуком арбітр не зарахував, а голкіпер гостей зазнавши травму був замінений.


В ФК Ємільчине на останньому рубежі впевнено грав Сергій Школьний, а коли було потрібно, то Сергій Савчук підстрахував голкіпера. З гольових моментів в другому таймі слід відзначити комбінацію за участю Володимира Ярошука та Максима Єфіменка, але голкіпер парирував удар останнього. Та Максим все ж відзначився ще раз, суперпострілом з метрів двадцять п'яти. Голкіпер навіть не ворохнувся, м'яч зі швидкістю кулі влетів під перекладину воріт. Щира радість команди на полі та уболівальників на трибунах від такого шедевру. Мав нагоду відзначитись Вадим Антощук, але м'яч оминув ворота суперника. Після фінального свистка команда віддячила численним уболівальникам оплесками, а з трибун лунало "М-О-Л-О-Д-Ц-І !!!"

Таблиці та календар матчів
Північна зона | Південна зона


















Категорія: Першість області | Переглядів: 2073 | Додав: sportem
Всього коментарів: 4
4 sportem   (14.06.2012 22:28) [Материал]
Додано фото.

3 sportem   (12.06.2012 13:13) [Материал]
Серед тренерів цінний подарунок від Володимира Литвина отримали: Юрій Остапчук - головний тренер ФК Ємільчине, Валерій Тищук - головний тренер ФК Бараші, Сергій Ярмоленко - вчитель фізичного виховання Підлубівської ЗОШ, Віктор Романуха - директор, тренер ДЮСШ.

2 sportem   (11.06.2012 13:17) [Материал]
Наступний матч ФК Ємільчине зіграє на виїзді, 24 червня, проти Автомобіліста. Матч Арсенал - ФК Ємільчине відбудеться в резервний день, після завершення І кола.

1 sportem   (11.06.2012 11:58) [Материал]
На Півдні 100% результат демонструють Авангард (Довбиш) та Тетерів (Чуднів). Останній вчора просто познущався на виїзді над Брусиловим 11:1.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net