Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



14:41
Чемпіонат району, Феєричне повернення + "динамівський" камбек
Стартовий матч нового чемпіонату району між командами Ємільчине та Симони виявився щедрим на гольові моменти. Проте, надійна гра голкіперів обох команд, яких можна сміливо відзначити, як кращих у своїх командах, стала на заваді атакуючим гравцям.
Ємільчине - Симони 0:0
Ємільчине: М.Кур'ята, М.Курносов, М.Остапчук, О.Євтушок, В.Тимощук, В.Левченко, Є.Голяка, Віт.Коваленко, В.Костюченко, А.Данильчук, В.Ходоровський







  Симони

Рясне - Варварівка 1:4
Голи: К.Гордієнко - В.Музичук, Д.Гресько-2, В.Лісовий
Феєричне повернення Варварівки через шестирічну перерву!!!!
По іншому ніяк не можна охарактеризувати повернення у великий футбол команди Варварівки, як феєричне!!!
Перший тур для молодої команди із Варварівки став зразу непростим випробуванням, яка відразу ж потрапила на команду Рясне, яка просто фантастично вписалась в минулорічний чемпіонат району, і показала всьому футбольному бомонду, як потрібно перемагати грандів Ємільчинщини та фінішувала четвертою, всього на чотири пункти пропустивши вперед Середи.
Розпочався поєдинок із навали господарів, які на великих швидкостях просто розбивали захисні редути Варварівки, що в кінці все ж таки увінчалось забитим голом у ворота гостей. Для молодої команди, яка складається зі школярів, випускників Варварівської школи, студентів вищих навчальних закладів, та двох легендарних гравців на теренах Ємільчинщини - капітана команди Музичука Володимира та Гресько Дмитра, міць команди Рясного заставила дещо зібратись.
Після пропущеного гола Варварівка миттєво перехватила ініціативу до своїх рук, та провела декілька небезпечних атак, після яких з кутового рахунок зрівняв капітан команди, тим самим запаливши вогонь в очах молоді, яка й надалі продовжувала насідати на ворота Рясного. Під кінець першого тайму вперед команду Варварівки виводить Гресько Дмитро, пробивши влучно зі штрафного. Другий тайм розпочався з навал Рясного, які увінчались заробленим пенальті у ворота Варварівки, але нажаль нападник господарів пробив повз ворота. Після чого гра пішла на зустрічних курсах, і більше в цій грі пощастило гостям, які забивають третій м'яч у ворота після прострілу з флангу. Відзначився Лісовий Віктор. Остаточну крапку в матчі поставив знову ж таки Гресько Дмитро, який заробив пенальті, і особисто ж його реалізував, тим самим зафіксувавши остаточний рахунок в матчі 4:1 на користь Варварівки!!!! Залишається побажати обом командам подальших успіхів в чемпіонаті, який після "ляпа" Ємільчиного обіцяє бути цікавим!!!!!

Варварівка
Куліші - Непізнаничі 4:0
Голи: Дорофієнко Дмитро-3, Забродський Дмитро

3 червня (неділя)
Знаменитий динамівський камбек по-підлубівськи!!!
Підлуби - Сербо-Слобідка 3:2 (0:2)
Підлуби: В.Гнатенко, В.Єфімов, О.Яценко, Р.Остапчук, В.Сьомко, І.Ярошук (С.Кашпуренко, 55'), С.Гнатенко, Ю.Василівський, В.Ярмоленко, М.Кашпуренко, Ю.Ігнатенко
Голи: 0:1 - О.Штиль, 0:2 - А.Агафонов, 1:2 - О.Яценко, 2:2 - С.Гнатенко, 3:2 - Р.Остапчук (90')
Підлуби на правах господарів активніше розпочали матч, але втілити незначну ігрову перевагу проти Сербо-Слобідки у забитий м'яч, яка в минулорічному чемпіонаті стала справжньою грозою лідерів чемпіонату, не вдалося. В середині першого тайму оригінальна помилка головного арбітра матчу, який виніс за межи штрафного майданчика місце гри рукою захисника гостей, дала незабаром зворотній результат. І поки Підлуби оговтувались від такого рішення арбітра, футболісти Сербо-Слобідки двічі встигли відправити м'яч в сітку воріт господарів. Спочатку Олександр Штиль після подачі кутового виграв повітряну дуель в захисників господарів, а через кілька хвилин Артем Агафонов забив ще один м'яч - 0:2. Звичайно, зовсім іншого очікували перебігу подій на футбольному полі підлубці, як і гравці так і уболівальники. 






- Продовжувати грати у свій футбол. Такі слова від головного тренера Підлубів Сергія Ярмоленка почула команда у перерві матчу. І шквал атак господарів не вщухав протягом всього другого тайму. Приблизно на 65 хвилині матчу Олександр Яценко, центральний захисник господарів, підключившись з батьківського дозволу до розіграшу кутового, ударом головою відквитав один м'яч. Сербо-Слобідка відповідала гострими та небезпечими контратаками, які створювали справжню пожежу біля воріт голкіпера господарів. Та Віктор Гнатенко, який більш відомий в футбольних колах під прізвиськом Лом, від такої високої температури біля своїх воріт не знітився. А основний голкіпер Підлубів Вадим Серпутько, який в міжсезоння не гаяв час, наразі продовжує довготривалий медовий місяць та готується стати батьком. Вихід на поле Сергія Кашпуренка додав ще більшої гостроти на правому фланзі атаки Підлубів. А юний нападник господарів Микола Кашпуренко відчуваючи підтримку партнерів та старшого брата розривав захист гостей з усіх сил. Рівновагу в матчі ударом під перекладину воріт встановив, один із старожилів команди Підлуби 24-річний Сергій Гнатенко, чемпіон району 2006 року.  Підлуби могли вирвати перемогу після відмінного дальнього удару Володимира Ярмоленка, але м'яч таки оминув дев'ятку воріт. В іншому епізоді С.Гнатенко завершив прохід в штрафний майданчик "смачним" ударом з гострого кута, але м'яч знову пролетів в кількох сантиметрах від стійки воріт суперника.









 І все ж місце, знаменитому динамівському камбеку 1994 року, знайшлося в такому захоплюючому поєдинку. Тоді, кияни горіли в ЛЧ московському Спартаку після першого тайму 0:2, а в другому зуміли вирвати перемогу наприкінці матчу (Леоненко - 76' та Ребров - 86').
 На заключних хвилинах поєдинку не витримали нерви у голкіпера Сербо-Слобідки В.Коцюби, який невдало вибив м'яч від своїх воріт. Підлуби, викинувши м'яч з аута, організували останній вал атак на ворота гостей. І відразу заробили право на кутовий, який відмінно подав В.Ярмоленко а боротьбу за верховий м'яч виграє Роман Остапчук - 3:2. Отже, перемогу святкують господарі, а розчаруванню футболістам Сербо-Слобідки не було меж. Свято футболу, яке влаштували обидві команди в День Святої Трійці відбулося на славу. Після матчу це сміливо підтвердив отець Віктор, який був просто вражений від сьогоднішнього матчу.

Середи - Рихальське 5:1
Голи: Олександр Лапін, Сергій Маярчук-2, Олександр Вдовиченко, Олександр Палько - Олександр Лашевич
Мала Глумча - Кривотин 16:1
Голи: Юрій Тукайло, Юрій Штиль-2, Юрій Федорчук, Сергій Лукашишин, Петро Дем'янчук, Тарас Дідус-2, Андрій Серпутько, Максим Авраменко-3, Олег Самченко-4 - Красновський Андрій
Відбувся матч чемпіонату району між командами ФК Мала Глумча - ФК Кривотин. Звісно, Мала Глумча була фаворитом на своєму полі, рахунок після першого тайму 10:0. На другий тайм Глумча випустила молодих гравців, помінявши голкіпера, двох захисників та одного півзахисника. В другому таймі рахунок став остаточним 16:1.

Мала Глумча
 Миколаївка - Бараші 1:2
Голи: Олег Приймак - Юрій Зінченко-2
Турнірна таблиця
 
Бомбардири чемпіонату

ІІ ту, 9 червня (субота)
Симони - Сербо-Слобідка
Варварівка - Куліші
Ємільчине - Мала Глумча
10 червня (неділя)
Бараші - Підлуби
Непізнаничі - Миколаївка
Рихальське - Рясне
Кривотин - Середи

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 2447 | Додав: sportem
Всього коментарів: 271 2 3 4 »
27 sportem   (06.06.2012 23:35) [Материал]
Додана таблиця бомбардирів, при однаковій кількості м'ячів - сортування за командними голами.

26 sportem   (06.06.2012 18:26) [Материал]
Ємільчине - Любар 1:0, Житомир - Ємільчине +/-. З відомих гравців чемпіонату району грали голкіпер Микола Кур'ята (Ємільчине), Василь Сьомко та Микола Кашпуренко (Підлуби).

25 sportem   (06.06.2012 14:37) [Материал]
Сьогодні, в м. Бердичів, відбудуться групові матчі ДЮФЛ області (старша група).
14.00 - Ємільчине-Любар, 16.00 - Ємільчине-Житомир.
В іншій групі змагатимуться Бердичів, Овруч, Черняхів.
Фінальні матчі плануються на 8 червня.

24 Servit   (06.06.2012 10:48) [Материал]
Миколаївка - Бараші 1:2
1:0 Бараші; 1:1 О.Приймак; 1:2 Бараші

23 mayor   (05.06.2012 17:01) [Материал]
ФК Середи - Рихальське 5:1
О. Лапін 1-0, С. Маярчук 2-0, О. Вдовиченко 3-0, Рихальське 3-1, О. Палько 4-1, С. Маярчук 5-1

22 sportem   (05.06.2012 16:23) [Материал]
Надсилайте прізвища та ім'я авторів забитих м'ячів в інших матчах, будемо вести статистику бомбардирів.

21 sportem   (04.06.2012 15:31) [Материал]
Знаменитий динамівський камбек по-підлубівськи!!! (Оновлено)

20 sportem   (03.06.2012 23:10) [Материал]
Відбувся матч чемпіонату району між командами ФК Мала Глумча - ФК Кривотин. Звісно, Мала Глумча була фаворитом на своєму полі, рахунок після першого тайму 10-0, на другий тайм Глумча випустила молодих гравців, помінявши воротаря, двох захисників та одного півзахисника. В другому таймі рахунок став остаточним 16-1, голами відмітились: Тукайло Ю., Штиль Ю.-2, Федорчук Ю., Лукашишин С., Дем'янчук П., Дідус Т.-2, Серпутько А., Авраменко М.-3 та Самченко О.-4!
Мала Глумча

1-8 9-16 17-24 25-27
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net