Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



00:44
ЧР, Підлуби - Середи 3:2, М.Глумча - Рясне 4:0, Визначились призери
Після поразки Кулішів від Ємільчиного Середи гарантовано отримали місце на п'єдесталі. Перемога у Підлубах давала можливість команді  достроково здобути бронзові нагороди, а у випадку невдач Малої Глумчи - невеликі сподівання на срібло. Перемога потрібна була і господарям, які впершу чергу на переможній ноті бажали завершити перед уболівальниками домашні поєдинки та підтвердити нещодавній успіх у Спартакіаді школярів з футболу.
Підлуби – Середи 3:2
Підлуби: В.Серпутько, В.Сьомко, О.Яценко, Р.Остапчук, О.Піскун (В.Кашпуренко, 46'), В.Гнатенко, Р.Дейнеко, І.Ярошук, В.Ярмоленко, Д.Лугина (В.Єфімов, 46'), Ю.Ігнатенко
Голи: 0:1 - О.О.Вдовиченко (5'), 1:1 - Р.Остапчук (10'), 2:1 - Р.Дейнеко (20'), 2:2 - С.Маярчук (23'), 3:2 - В.Єфімов (63')






Підлуби, жваво розпочавши матч, на 5 хвилині несподівано отримують гол у власні ворота. Ударом головою відзначився О.О.Вдовиченко. Такий початок, схоже, тільки додав адреналіну господарям, які з новими силами кинулись на ворота суперників. Через п'ять хвилин Роман Остапчук, який опинився у штрафному майданчику гостей в потрібний час, у потрібному місці вдало зіграв на добиванні. Захисник господарів  пробиває голкіпера гостей точним ударом поміж ніг - 1:1. Через кілька хвилин голкіпер Серід вибиваючи м'яч від воріт влучив прямо в ноги Д.Лугині, але нападник перехопивши м'яч біля лінії штрафного майданчика відразу переграти голкіпера не зміг. На 20 хвилині матчу стався знаковий епізод сезону. Р.Дейнеко, капітан господарів, на превелику радість команди влучно і ефектно стріляє під перекладину воріт. Далі на радощах футболіст вивертає футболку на голову та потрапляє в обійми партнерів. Через кілька хвилин настала черга радіти команді Середи - 2:2, С.Маярчук майстерно реалізував свій шанс.









В другій половині першого тайму гості вирівняли ситуацію на полі та перевели гру ближче до воріт господарів. В перерві матчу тренери команди Підлуби С.Ярмоленко та А.Дем'янчук роблять подвійну заміну, на поле виходять школярі М.Кашпуренко та В.Єфімов, які в попередньому матчі з Андрієвичами були одними з найкращих на полі. На початку другого тайму Середи продовжують невеликий час тиснути на ворота господарів. Мав можливість відзначитись О.Лапін, але голкіпер господарів Вадим Серпутько парирував нехитрий удар суперника.
На 63 хвилині матчу  вдало зіграв на лівому фланзі атаки господарів Ю.Ігнатенко, який підступно пробив по воротам гостей. Голкіпер Серід зреагував, але В.Єфімов влучно зіграв на добиванні - 3:2. На заключних хвилинах матчу стався неприємний епізод. В центрі поля біля бокової лінії у боротьбі за м'яч зіткнулись лоб в лоб двоє гравців господарів Ю.Ігнатенко та М.Кашпуренко. Арбітр матчу Валерій Серпутько відразу дав професійну пораду, потрібно накладати шви на брові постраждалого. Через кілька хвилин після закінчення матчу С.Лашевич, сільський голова с.Підлуби, особисто відвіз в райлікарню М.Кашпуренка та після організації з наданням лікарської допомоги привіз гравця додому.
Мала Глумча, яка паралельно рясно розгромила команду Рясне 4:0, виборола срібні нагроди. А команду Середи із бронзовими медалями можна привітати вже зараз, Яблунець - знявся із змагань.

Середи - бронзовий призер чемпіонату 2011

Мала Глумча - Рясне 4:0
Відбувся неперевершений матч чемпіонату району, Глумча дома приймала Рясне. Господарі грали не основним складом без Юзька Івана, Філоненка С. Сороки П. ГЛУМЧА провела цей матч як на треніровці і спокійно обіграла суперника з рахунком 4:0. Забитими голами відмітились Сорока О., після подачі кутового, який виконував Ю.Тукайло. Лукашишин С. із штрафного удару, і вдруге відзначився Сорока О. 4-й м'яч також було забито з кутового, який знову виконував Ю.Тукайло. Після удару Дем'янчука П., який виграв другий поверх, на добивані перший був молодий нападник Федорчук Ю. Отже, Глумча завоювала друге місце. УРА!
Мала Глумча

Мала Глумча - срібний призер чемпіонату 2011
Фото: Мала Глумча

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 2015 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
2 sportem   (11.12.2011 13:17) [Материал]
Додано фото команди Підлуби (80-ті), автор А.Божкевич (odnoklassniki.ru)

Верхній ряд (зліва направо): Василь Ситайло, Григорій Коваленко, Сергій Яценко, голкіпер Віктор Балюрко (заступник голови Житомирської ОДА), Василь Яценко, Василь Демиденко, Анатолій Божкевич
Нижній ряд: ?, Володимир Яценко, Адам Хільченко, Василь Авраменко, Юрій Заєць, Сергій ?

1 sportem   (07.12.2011 12:36) [Материал]
В меню Команди додано розділ - Мала Глумча. Фото, статистика забитих м'ячів та основний склад команди.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net