Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



20:03
ЧР 2011, 22 тур, М.Глумча - Ємільчине 2:2, В очікуванні чемпіонства
Команда Ємільчине, за три тури до завершення чемпіонату району, отримала реальну можливість здобути достроково чемпіонські медалі. Для цього лідеру потрібна була тільки перемога у виїздному матчі з футболістами Малої Глумчи, у випадку перемоги господарів чемпіонські перегони досягли б неймовірного напруження.
Ємільчине: М.Кур'ята, Р.Євтушок, В.Антощук, М.Остапчук, К.Гольц, О.Бацюн, В.Левченко (Я.Куницький), К.Куницький, А.Куницький, Д.Гресько, Д.Білоцький
Голи: 1:0 О.Самченко, 2:0 О.Самченко, 2:1 - Д.Гресько, 2:2 - Д.Білоцький
Запасні гравці: А.Данильчук, В.Костюченко
Арбітри: Ю.Остапчук - В.Серпутько, В.Галицький









Господарі напрочуд швидко, через кілька хвилин після початку матчу, зуміли запалити "червоне світло" за відповідними воротами. Молодий голкіпер ємільчинців М.Кур'ята, за невпевнений прийом м'яча на лінії воротарського майданчика, відразу ж був покараний. 1:0 - Глумча шаленіє від радості. Ємільчинці кинулись відіграватись, але одна з половин футбольного поля, а точніше біля воріт господарів у першому таймі, мала дуже м'ягке покриття (мичка). У такій ситуації - найбільша загроза біля воріт господарів виникала після ударів головою В.Антощука, який кілька разів був близький до успіху. Д.Білоцький, який вперше після тривалої паузи грав за районну команду, видав блискучий удар з лінії штрафного майданчика. Нападник гостей, прийнявши м'яч однією ногою а іншою із розвороту, поцілив прямо в нижній кут воріт господарів, але голкіпер М.Глумчи також демонструє свою майстерність. В іншому епізоді Дмитро не зумів скористатись виходом один на один з голкіпером господарів, який вдало зіграв на виході.
На 27 хвилині матчу господарі вдруге засмучують голкіпера Ємільчине, 2:0 - неймовірна радість гравців М.Глумчи та місцевих уболівальників. Кожна атака господарів та дотик м'яча біля воріт гостей, у заключні хвилин першого тайму, супроводжується шаленною підтримкою та скандуванням "М-о-л-о-д-ц-і", "Глумча - Глумча" збоку прихильників команди.











Перерва матчу та зміна сторін, слід відзначити, пішла на користь футболістам Ємільчине. Д.Гресько, найбільш заряджений та натхненний на боротьбу у складі гостей, незабаром після відпочинку відквитав один м'яч - 2:1. Загалом, в другому таймі ємільчинці зуміли взяти під контроль гру в свої руки та виглядали більш впевненими на полі. Рівновагу у матчі було встановлено в середині другого тайму. А.Куницький виконав навісний удар з правого флангу прямо на Д.Білоцького, який трішки присівши ударом головою переправив м'яч до сітки воріт господарів. Такий рахунок матчу, схоже, найбільше  невлаштовував гостей, адже Д.Гресько за господарів доставляє м'яч на центр поля. Після забитого м'яча найбільшу увагу привернув епізод з травмованим гравцем господарів, так Ю.Тукайло перебуваючи на газоні, після ігрового зіткнення біля бокової лінії, певний час залишався поза увагою.
Заключні хвилини матчу запам'ятались облогою господарів на своїй половині поля, вирватись до чужих воріт господарям вдавалось доволі рідко. Заключні хвилини М.Глумча провела в мешності, але нічийний рахунок матчу зовсім не засмутив вболівальників, які після фінального свистка ще раз гаряче подякували своїй команді за самовіддану гру. Через тиждень команда Ємільчине зустрінеться на виїзді з Кулішами. Згідно статистики Куліші непереможні вдома, а Ємільчине - на виїзді.  До речі, здобувши синхронно перемоги у передостанньому турі, перша трійка команд офіційно оформить собі відповідні комплекти нагород.
6 листопада (неділя)
 
Непізнаничі – Куліші 0:2, Миколаївка – Яблунець +/-
Андрієвичі – Підлуби 0:0, Рясне – Бараші 3:1
Середи - Сербо-Слобідка 1:1
ФК Середи: Данильчук Д., Примак О., Саган А., Бондар В., Волощук В., Волощук О.А., Палько О., Лапін О., Вдовиченко О.О., Маярчук С., Волощук О.В.
Голи: С.Перепьолкін (38 '), О.В.Волощук (83')

Наймолодший склад господарів в цьому році приймав доволі сильну команду ФК Сербо-Слобідка, яка являється незручним суперником для багатьох команд району. На 7 хвилині матчу прохід гравця гостей було зупинено не за правилами в штрафному майданчику господарів. Суддя вказав на 11 метрову позначку. Удар – і м’яч облизавши стійку воріт вилетів у поле. Вперед все ж вийшла команда з Сербо-Слобідки. Розігравши штрафний точний удар наносить гравець, який не реалізував пенальті (виправився перед товаришами).
Відповідь господарів – два нереалізованих виходи тет-а-тет з голкіпером, та неточне добивання з кількох метрів по пустим воротам. Гострі моменти мали і гості, але забитих м’ячів вболівальники так і не побачили в першому таймі.
В другому таймі ФК Сербо-Слобідка грала від оборони, надавши ФК Середи грати першим номером, але не забуваючи гостро атакувати. Під кінець другого тайму господарі зрівнюють рахунок в матчі. Після серії рикошетів О.В.Волощук відправив м’яч в сітку воріт гостей.
Р.S. Суддя відсудив гру на найвищому рівні. Дякуємо.!.
Середи
 
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 2061 | Додав: sportem
Всього коментарів: 131 2 »
13 kloc   (09.11.2011 22:08) [Материал]
Дякуємо mayor
Стараємось!!!

12 mayor   (09.11.2011 20:10) [Материал]
Повністю згоден з думкою про суддю Сербо-Слобідки. Це було найкращим суддівством яке я бачив в чемпіонаті. Так тримати!

11 BommGol   (08.11.2011 11:47) [Материал]
Tyoma20
Vano
Зламані пальці,розбиті губи - і це футбол?

10 Tyoma20   (08.11.2011 03:53) [Материал]
Так Артем вибачився. А якщо не вміють грати нормально то хай дома сплять!!!!!!!Я не винен що іх гравці такі низькі на зріст і путаються під ногами та лазять під руками!!!!!!!

9 Vano   (08.11.2011 00:51) [Материал]
Як Артему ломають пальці,то всі про це пишуть,а як Артем навмисно розбиває губи гравцю Глумчи і після цього йому дають червону картку,то ніхто і не згадує?????????????А чому? а арбітру матчу "БРАВО"...........

8 Tyoma20   (08.11.2011 00:38) [Материал]
Другий гол було забито з подачи з правого флангу, а не з ауту.Так як Артем не взмозі був викинути мяч руками через те що гравці глумчі навмисно зломали йому пальці!!!!!!!!!!!За що я особисто Вам "ВДЯЧНИЙ" Ось як потрібно грати не грубо.

7 nord88-91   (07.11.2011 16:58) [Материал]
Огляд матчу М.Глумча-Ємільчино тут:http://emf.at.ua/news/22_tur_chempionatu_rajonu_m_glumcha_emilchine_anons/2011-11-04-16

6 Tyoma20   (07.11.2011 15:50) [Материал]
А чому про гру глумчи нічого не пишуть?

1-8 9-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net