Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



14:28
ЧО 2011, ФК Бараші - ФК Бердичів 0:0, Чемпіонська гра
29 жовтня, в смт Ємільчине, відбувся перенесений матч 8 туру ФК Бараші - ФК Бердичів. Матч, через спізнення команди ФК Бердичів, розпочався о 14.40. З перших хвилин матчу команда ФК Бараші заволоділа ігровою ініціативою. Господарі маючи достатню кількість гольових моментів втілити свою перевагу у забиті м'ячі так і не змогли.
ФК Бараші - ФК Бердичів 0:0
ФК Бараші: Д.Міхєєв, О.Максимчук, Р.Морозов, В.Гаврилюк, А.Островський, Д.Шевчук, Д.Тосіч, О.Горобець, С.Киричок, Н.Омельянчук, В.Борисюк
Запасні гравці: С.Вознюк, І.Чапський, Б.Марцун, Р.Майданович, В.Музика













В складі гостей можна виділити темношкірого "Іськова", який був постійно заряджений на боротьбу та активно грав на всіх ділянках поля. На початку другого тайму арбітр матчу вилучив досвідченого гравця ФК Бердичів І.Шумило. Граючи у десятьох гості не знітились та створили два дуже небезпечних моменти. На заключних хвилинах матчу швидка контратака по правому флангу викликала найбільшу небезпеку біля воріт Д.Міхєєва, але м'яч після удару нападника гостей пролетів неподалік стійки воріт. Активно  підтримували свою улюблену команду фани ФК Бердичів, яких було не так багато, але навіть без тільняшок вони створювали ефектну підтримку.












Після фінального свистка відбулись урочисті події присвячені перемозі команди ФК Бараші у чемпіонаті області. Вручення золотих медалей команді та святковий бенкет відбудеться пізніше, а місце чемпіонському фуршету знайшлося після завершення церемонії нагородження.


Більше трьох років тому на футбольній мапі області з'явилась нова команда - ФК "Бараші" і зразу ж про себе голосно заявила, сягнувши тоді, у 2009, півфіналу Кубка області, нечуваного як на той час для району успіху.
Спраглий за великим футболом ємільчинський глядач з нетерпінням став чекати чергового домашнього поєдинку, що перетворювався на свято. Сформувалась навіть група вболівальників, що супроводжувала команду на виїзних поєдинках.
І "Бараші" віддячили: грою, результатом і "зірками" у складі. Апогеєм 2010-го став уже фінал Кубка області, а Ємільчинщина вперше вболівала за свою команду на головній арені області в головному поєдинку року. "Барашів" стали остерігатись, а значить - поважати.
Стабільність  ознака класу, він спрацював уже на третій рік: команда методично набирала очки в чемпіонаті, незважаючи на те, з ким грає і де. Схоже, саме стабільності не очікували конкуренти, і коли вже наприкінці сезону кинулись щось заподіяти лідерству "Барашів", переносячи-відкладаючи очні поєдинки, було вже пізно: мавр зробив свою справу..., і був готовий приймати вітання.
Минулої суботи на очі спортивної публіки вперше з'явився чемпіон, що представляв навіть не районний центр, а поліську глибинку  село Бараші - тепер уже відоме далеко за межами області.
Щирі слова подяки на адресу команди за прекрасний сезон прозвучали від голови районної ради Петра Лісового, голови райдержадміністрації Леоніда Забели, які вручали грамоти і грошові винагороди; голови федерації футболу району Володимира Ширми, який презентував керівництву команди розкішний коровай.
Потрібен час, щоб переосмислити цю подію, адже це слава не тільки команді і селу, це - складова іміджу району. А тому хочеться ще раз згадати людей, вихідців із Барашів, які, досягши певних висот у житті, не зациклились на бізнесово-комерційних проблемах, а, жертвуючи часом, нервами і немалими фінансами, створили команду, що стала гордістю їхньої малої батьківщини. Це Сергій Котвицький, Сергій Романчук, Валерій Зінченко, Валерій Тищук, Олександр Волошин, Петро Боровицький, Олександр Павленко, Василь Шафаренко.
М.Мельник, НТ, 04.11.11
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2844 | Додав: sportem
Всього коментарів: 91 2 »
9 sven   (05.11.2011 18:18) [Материал]
Сб Украины-Фк Бараши 2-4.голы забили Киричок,Горобец,Дячук,Омельянчук.Комментарии по игре будут позже

8 sportem   (03.11.2011 20:11) [Материал]
Ємільчинський р-н - Бердичів 1:1, команда нашого району не зуміла утримати переможний рахунок у матчі. Фінальні матчі Спартакіади школярів, м. Коростень. Завтра матч з командою Черняхівського р-ну.

7 sportem   (31.10.2011 12:21) [Материал]
Чемпіонська медаль ФК Бараші 2009 р. Чекаєм, що цьогорічні будуть не менш яскраві.

6 Криця   (30.10.2011 22:57) [Материал]
Дякую. З Чемпіонством Вас. Нам чогось, когось не вистачило. А найперше гордості ... битися до кінця і програти з гордо піднятим носом, а не зіграти внічию з хитро примруженими очима...

5 nord88-91   (29.10.2011 22:34) [Материал]
Вітаю ФК БАРАШІ, меценатів, вболівальників з ЧЕМПІОНством!!! Браво!!!

4 sportem   (29.10.2011 22:09) [Материал]
Вболівальники ФК Бараші дякують фанам (Джон, Криця, fcbb) ФК Бердичів за підтримку свого клубу ФК Бердичів та встановлення футбольної атмосфери під час матчу.

3 sportem   (29.10.2011 22:03) [Материал]
ФК Бердичів відіграв матч другим номером, але після вилучення І.Шумила в другому таймі команда гостей відіграла за себе і за того хлопця. Отже, нічия 0:0, яка стала золотою сторінкою в історії ФК Бараші.

2 sportem   (29.10.2011 21:18) [Материал]
Матч завершився з рахунком 0:0, ФК Бараші- Чемпіон!!! Найближчими днями відбудеться матч ФК Бараші - зб. України U18 (2/5 листопада, Конча-Заспа), вболіваємо за наших !!!

1-8 9-9
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net