Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



18:37
Чемпіонат області 2011, 11 тур, Авангард - ФК Бараші 1:2
1 жовтня, о 14.35 в м. Новоград-Волинську, відбувся черговий матч чемпіонату області між командами Авангард та ФК Бараші. Чинні чемпіони області проти лідера чемпіонату. Саме так, без перебільшення і особливої помилки, можна охарактеризувати даний матч. Адже кольори місцевого Авангарда зараз захищає більшість минулорічних Звягель-750-их чемпіонів.
Авангард (Новоград-Волинський) - ФК Бараші 1:2
Авангард:  М.Дубров, М.Омельченко, Д.Горбаченко, А.Пахолюк, П.Осарчук (П.Ніканоров, М.Перебийніс), О.Унтілов, Т.Диняк, Д.Лободін, А.Диняк (І.Ковальчук), Д.Расулов, Є.Рябчук
ФК Бараші: Д.Міхєєв, В.Гаврилюк, О.Максимчук, Р.Морозов, Сіла Л.Мохамед (В.Мухін, 46), Д.Шевчук, Д.Тосіч, О.Горобець (С.Киричок), С.Литвиновський, Н.Омельянчук, В.Борисюк (В.Музика)
Запасні: С.Вознюк, Б.Марцун
Арбітри: А.Загоруйко, І.Іванцов, О.Хмара
Голи:
1:0 - А.Диняк (24'), 1:1 - О.Горобець (47'), 1:2 - О.Горобець
(60')













Господарі перед грою ніяк не могли визначитись із стартовим складом команди. Крім "основної заявки" від 1 липня (25 гравців), Авангард мав ще три додаткових на дев'ять футболістів. Справді, завдання було не з простих, адже місце на полі треба було знайти також гравцям житомирського Арсеналу Я.Корнійчуку та Р.Весельському. Свій дебют за Авангард колишні гравці Звягель-750 обрали у матчі проти ФК Бараші. Випадково чи ні? Не так важливо, але після півгодинної перевірки документів інспектором матчу гравці не потрапили навіть до протоколу. Отже, порушення регламенту чемпіонату мало місце.
Особливої гостроти біля воріт суперників у першому таймі та роботи в голкіперів обох команд не відчувалось. А гол А.Диняка, який перекинув м'яч через Д.Міхєєва, став приємним подарунком для господарів та своєрідним викликом для гравців ФК Бараші. Свій перший матч в ролі одноосібного лідера чемпіонату команда розпочала з неприємного моменту. Під кінець першого тайму поступово почала відчуватись перевага гостей на полі, але забити гол у відповідь до перерви не вдалось. Керівництво команди Авангард добре це розуміло, і в перерві матчу, прямо на полі вимагало від арбітрів матчу більшої схильності до господарів. Адже, як ще можна пояснити таку поведінку керівників команди?












Натомість, головний тренер ФК Бараші В.Тищук у перерві матчу спокійно вніс корективи до гри команди. Після відпочинку команда додала в швидкості і результат не забарився. На 47 хвилині матчу, після розіграшу кутового удару, О.Горобець встановлює рівновагу в матчі. Команда ФК Бараші, перефразовуючи крилату фразу "Жить стало лучше, жить стало веселее!", скинувши неприємний тягар з своїх плечей відразу стала грати краще та грати веселіше. Через кілька хвилин Р.Морозов влучає в перекладину воріт. А в одній з наступних атак гостей О.Горобець влучним ударом забиває свій другий м'яч в грі та фактично кладе на лопатки Авангард. Щира радість гравців ФК Бараші та розпач команди господарів. До завершення матчу залишалось майже півгодини, але завдання переломити хід гри та рахунок матчу для господарів виявилось доволі надскладним. Вцілому, гра Авангарда особливо в другому таймі принесла розчарування для своїх уболівальників. Восьма поспіль перемога ФК Бараші дозволила команді зберегти лідерство в чемпіонаті. Наполегливо переслідує лідера у турнірній таблиці ФК Бердичів, який після розгромної перемоги над Зорею-Енергією 4:0 відстає всього на один пункт в графі набрані очки. Наступний суперник ФК Бараші - ФК Радомишль, в другому колі на поле ще не виходив. Чи відбудеться матч 8 жовтня ФК Бараші - ФК Радомишль поки що невідомо.

5 жовтня, перенесений матч 7 туру
 Арсенал - ФК Бараші 1:1

Голи: 0:1 - В.Борисюк, 1:1 - Арсенал




 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1901 | Додав: sportem
Всього коментарів: 6
6 sportem   (06.10.2011 21:20) [Материал]
Арсенал - ФК Бараші 1:1, матч відбувся вчора. Рахунок матчу відкрив В.Борисюк, Арсенал відігрався.

5 sportem   (04.10.2011 13:34) [Материал]
Що чути за матч ФК Бараші - ФК Радомишль? Є варіант, щоб результати зіграних матчів ФК Радомишль взагалі анулювати, для підвищення інтриги у чемпіонаті.

4 sportem   (04.10.2011 13:27) [Материал]
- Чемпионат очень интересный, есть переносные игры. Пока мы идем первыми, а там будет видно. Переносные игры есть и у нас, и у Житомира, и у Барашей. Стараемся делать так, чтоб нас уважали, а если уважают, значит, боятся. Будем идти вперед и постараемся занять самое высокое место.

Флеш-інтерв'ю головного тренера ФК «Бердичів» І.Лисюка після матчу ФК Бердичів - Зоря-Енергія.

3 Artes   (02.10.2011 19:53) [Материал]
На сколько мне известно, игра походила особенно в первом тайме тяжело, ну а во втором наша команда нашла свою игру и показала кто чего стоит, но вот что интересно по регламенту чемпионата команды имеют право дозаявлять игроков до окончания второго тура второго круга, а команда Арсенал дозаявила двоих игроков из Ровного перед началом четвёртого тура, так что у нас в чемпионате возможно всё.

2 sportem   (02.10.2011 09:11) [Материал]
Затримка матчу пов'язана з спробою команди Авангард порушити регламент чемпіонату. У стартовому складі на поле збирались виходити гравці житомирського Арсеналу Я.Корнійчук та можливо Р.Весельський. Решта інформації про матч буде пізніше.

1 Artes   (01.10.2011 17:51) [Материал]
В Новограде игра закончилась со счётом 2:1 в пользу нашей команды оба мяча забил Александр Горобец,так что всех кто болеет за ФК Бараши с победой.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net