Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



09:08
Першість області 2011, ФК Ємільчине - Керамік 2:0
2 жовтня відбувся матч першості області між командами ФК Ємільчине та Керамік (Баранівка). Згідно положення три кращих команд з кожної групи продовжать боротьбу за нагороди, з врахуванням набраних очок на груповому етапі. Поєдинок був одним з ключовим у боротьбі за вихід до наступного раунду змагань для господарів. Доля поданого протесту ФК Ємільчине, щодо матчу Полісся - ФК Ємільчине, перебуває на стадії розгляду вже більше місяця.
ФК Ємільчине - Керамік 2:0
ФК Ємільчине: Д.Міхєєв, В.Тимощук, В.Ходоровський, І.Казаков, А.Островський, Д.Білоцький (Я.Климчук), В.Гаєвський, Б.Мосійчук, М.Лущик, Д.Драгомірецький, М.Романенко
Голи: 1:0 - А.Островський, 2:0 - Б.Мосійчук
Обережні передматчеві прогнози керівництва ФК Ємільчине, щодо результату матчу з Кераміком, після фінального свистка влучили прямо в десятку. Якщо серйозно, то саме з різницею у два м'ячі мріяла команда обіграти свого суперника на футбольному полі, щоб більш впевнено почуватись у наступних матчах та боротись за призові місця у фінальній частині.









На 19 хвилині рахунок зустрічі відкрив захисник господарів А.Островський, який на дальній стійці воріт ударом головою замкнув довгу навісну передачу із протилежного флангу. Далі гра проходила на зустрічних курсах, обидві команди раз за разом перехоплювали ініціативу у матчі, але рахунок залишався незмінним. Захист команди ФК Ємільчине особливих шансів гостям не давав, а в заключні хвилини матчу господарі активно заграли і в атаці. Спочатку дві хороші можливості збільшити перевагу команди завершились безрезультативно. М.Лущик просто не встиг до м'яча, а в наступному епізоді В.Гаєвський з кількох метрів пробиває вище воріт.






На заключних хвилинах матчу ФК Ємільчине все-таки забиває другий м'яч. Б.Мосійчук, проявивши індивідуальну майстерність та настирливість, самотужки пройшов центр захисту гостей та відправив м'яч в сітку Кераміка. Мала куча гравців ФК Ємільчине на футбольному полі ще раз продемонструвала важливість результату цього поєдинку для команди.

Категорія: Першість області | Переглядів: 2041 | Додав: sportem
Всього коментарів: 1
1 sven   (30.09.2011 00:02) [Материал]
Будем надееться что ФК Емильчино покажет хорошую игру и победит

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net