Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



09:17
Чемпіонат області 2011, 10 тур, ФК Бараші - СК Коростень 1:0
24 вересня відбувся матч 10 туру чемпіонату області між командами ФК Бараші - СК Коростень. У минулому турі обидві команди здобули впевнені перемоги над суперниками: ЖДЮСШ - ФК Бараші 0:12, СК Коростень - Зоря-Енергія 5:1. Одним словом, цікавий та безкомпромісний матч для уболівальників футболу гарантувався.
ФК Бараші - СК Коростень 1:0
ФК Бараші: Д.Міхєєв, В.Гаврилюк, О.Максимчук, Р.Морозов, Сіла Л.Мохамед, В.Мухін, С.Киричок, Д.Тосіч, О.Горобець (І.Чапський), Н.Омельянчук, В.Борисюк
Гол: Омельянчук (78')



Господарі, враховуючи останні результати та турнірне положення команд, перед матчем були головними фаворитами поєдинку. Але відсутність двох провідних гравців команди Д.Шевчука та С.Литвиновського суттєво зрівняла шанси обох команд на перемогу. Тим самим, після серпневих ляпасів від ФК Бараші та ФК Радомишль, у коростенців була хороша можливість реабілітуватись перед керівництвом команди та уболівальниками позитивним результатом гри. Гості граючи у першому таймі на "правах господарів" більше контролювали м'яч та активно атакували ворота Д.Міхєєва. Натомість захисники ФК Бараші вміло виконували штучний офсайд, кількість якого на кінець першого тайму сягнула з десяток. На заключних хвилинах першого тайму В.Борисюк перебуваючи в оточенні двох захисників СК Коростень зумів високо вистрибнути та влучно пробити у площину воріт, але голкіпер гостей зіграв не менш ефектно.












Після перерви О.Ковтонюк двічі грубо зіграв в центрі поля проти О.Горобця та африканського футболіста ФК Бараші Сіли Ламене Мохамеда та отримав справедливе вилучення. Більше брати сміливості на себе арбітр матчу не став, двічі проігнорувавши гру рукою коростенців у власному штрафному майданчику. На 78 хвилині матчу футболісти ФК Бараші провели стрімку контратаку, яка завершилась взяттям воріт коростенців. М'яч з лівого флангу було переведено на правий, де вдало зіграв Д.Тосіч. А Н.Омельячук отримавши точну передачу від партнера майстерно обробив м'яч та поцілив у правий кут воріт. 1:0 - миттєва радість команди та уболівальників на трибунах. Заключні хвилини матчу виявились ще більш видовищними. Спочатку ФК Бараші мали кілька можливостей збільшити свою перевагу. Неоднозначну реакцію у суперників та на трибунах викликав епізод, коли гості завалили Д.Тосіча при виході сам на сам з голкіпером. Тут прийшлось шукати вже і працівників міліції, адже атака футболістів гостей на бокового арбітра матчу була стрімка та потужна. Головний арбітр матчу обмежився штрафним ударом, після виконання якого м'яч пролетів поряд з хрестовиною воріт. На останніх хвилинах матчу футболісти СК Коростень влаштували справжній штурм воріт господарів, і двічі були близькими до взяття воріт. У першому епізоді захисник ФК Бараші вибиваючи м'яч на кутовий, ледве не влучив у власні ворота, м'яч пролетів у кількох сантиметрах від стійки воріт. Після розіграшу кутового удару футболіст гостей завдав удар головою, а м'яч неначе на парашюті опустився зверху на поперечину воріт. Останній штрафний удар у матчі. Голкіпер гостей, біля штрафного майданчика господарів, активно намагається врятувати матч ударом ножницями через себе. Фінальний свисток арбітра матчу фіксує чергову перемогу ФК Бараші, яка в історії команди займе яскраву сторінку.












Попереду в команди два важливі матчі, з Арсеналом та Авангардом, у яких ФК Бараші потрібно підтверджувати роль одноосібного лідера чемпіонату області. На матчі був присутній голова обласної федерації футбола Ю.Опанащук. Хоч новозведені місця на протилежній частині стадіону менш чисельні, але активність уболівальників там відчувалась, як і на центральній трибуні.
Отже, ще раз вітаємо команду ФК Бараші з яскравою перемогою, а команді СК Коростень подякуємо за змістовний продемонстрований  футбол та бажання грати до останнього у матчі.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2085 | Додав: sportem
Всього коментарів: 6
6 Artes   (28.09.2011 20:40) [Материал]
Очень не понятная позиция команд Арсенал и ФК Бердичев, почему они постоянно откладывают игры против нашей команды, и не понятно почему никак не реагирует на это областная федерация, единственное что я понял и думаю что большинство болельщиков ФК Бараши тоже так думают что боятся эти команды играть с нами, но всё равно нужно будет играть и зачем тянут до холодов когда можно сыграть в хорошую погоду а не месить грязь.

5 Andrey   (27.09.2011 15:20) [Материал]
Цікаво чому відмовляються?? Яка причина??

4 sportem   (26.09.2011 18:39) [Материал]
Матч Арсенал - ФК Бараші 28 вересня не відбудеться. Арсенал, як і ФК Бердичів, просто відмовляється грати з ФК Бараші. Обласний голова федерації футболу безпорадний щось тут зробити, а, можливо, має обмаль досвіду для керування обласним футболом чи піддається тиску зі сторони.

3 Victor77   (24.09.2011 19:31) [Материал]
Зоря-Енергія - ЖДЮСШ 1:0

2 sportem   (24.09.2011 19:28) [Материал]
ФК Бараші - СК Коростень 1:0 (Омельянчук, 78), Арсенал - ФК Бердичів 1:1

1 ::Aleksashka::   (24.09.2011 14:39) [Материал]
" СК-Коростень " победит Бараши наш клуб готов к бою!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net