Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



20:34
ЧО 2011, матч 3 туру, СК Коростень - ФК Бараші 0:2
У суботу, 20 серпня о 16.00 на стадіоні "Спартак" в м. Коростень, відбудеться перенесений матч 3 туру чемпіонату області між командами СК Коростень та ФК Бараші. Команди перебувають на різних полюсах турнірної таблиці, але тим не менше господарі, на даний час, також потенційні лідери чемпіонату. Відразу п'ять команд: ФК Бараші, ФК Бердичів, Арсенал, Авангард та СК Коростень, маючи в своєму пасиві по одній поразці, фактично розпочинають чемпіонські перегони з нового старту.
Не можна відкидати з футбольних рахунків також ФК Радомишль, адже наприкінці футбольної відпустки саме радомишляни пригальмували переможну ходу ФК Бердичів - 2:0. До речі, інша команда з Радомишля Прес здолавши СК Коростень,
у фінальному матчі Кубка області, відібрала в коростенців зменшену в 1,5 рази копію Кубка Житомирщини. Оригінал, як відомо, знаходиться в житомирського Легіона, а копія була виготовлена раніше на фарфоровому заводі Коростеня на прохання мера міста В.Москаленка. Ось таку цікаву інформацію для читачів газети Народна трибуна зібрав свого часу головний редактор М.Мельник.
Та повернемося до матчу СК Коростень - ФК Бараші. Безумовно, всі прихильники, уболівальники  ФК Бараші очікують від команди продовження яскравої футбольної гри-вистави та очікують на перемогу над непоступливими коростенськими "професіоналами".
20 серпня, 16.00, м. Коростень, стадіон Спартак


СК Коростень - ФК Бараші 0:2
ФК Бараші: Д.Міхєєв, В.Гаврилюк, Сіла Л.Мохамед, Р.Морозов, О.Максимчук, О.Горобець (І.Чапський), Д.Шевчук, С.Литвиновський, С.Киричок (В.Музика), В.Борисюк, Н.Омельянчук
Голи: 0:1 - О.Горобець, 0:2 - Н.Омельянчук

ФК Бараши одержали уверенную победу со счетом 2:0. Голы забили Горобец Александр и Омельянчук Никита. Они же и ассистенты. Все голы были забиты еще в первом тайме. Во втором тайме в ворота ФК Бараши назначен был пенальти! Выиграл дуэль наш голкипер Михеев Дмитрий. МОЛОДЕЦ. Еще были моменты у ворот соперника. Мог не раз отличится Вова Борисюк. Но наверно сегодня не его день. Хочется отметить солидную игру всей команды. Но как отметил тренер есть еще над чем поработать. А так Браво всей команде. Так держать!!! Команда прибавляет от тура к туру!
sven


Валерію Тищуку - 45
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1533 | Додав: sportem
Всього коментарів: 4
4 sportem   (23.08.2011 23:38) [Материал]
Мер Коростеня В.Москаленко, який особисто на матчі вболівав за свою команду та залишився повністю незадоволений результатом, з нагоди 20-ї річниці незалежності України нагороджений орденом «За заслуги» І ступеня.
24 серпня, у матчі проти ФК Радомишль, команда СК Коростень за будь-яку ціну буде реабілітовуватись перед своїм почесним президентом.

3 sportem   (23.08.2011 18:54) [Материал]
Сьогодні, 23 серпня, день народження головного тренера ФК «Бараші» - Валерія Тищука!
Від імені футбольних вболівальників, футболістів та керівництва команди ФК Бараші щиро вітаємо Валерія з Днем народження!!! Зичимо міцного здоров'я, щастя, радості, злагоди та добробуту в родині, а також багато нових перемог на футбольних полях України!
flowers

2 sportem   (22.08.2011 19:43) [Материал]
Матч Арсенал - ФК Бараші відбудеться 3 вересня, вдома ФК Бараші гратимуть 10 вересня з ФК Бердичів.

1 sven   (20.08.2011 22:25) [Материал]
ФК Бараши одержали уверенную победу со счетом 2-0. Голы забили Горобец Александр и Омельянчук Никита. Они же и ассистенты. Все голы были забиты еще в первом тайме. Во втором тайме в ворота ФК Бараши назначен был пенальти! Выиграл дуэль наш голкипер Михеев Дмитрий. МОЛОДЕЦ. Еще были моменты у ворот соперника. Мог не раз отличится Вова Борисюк. Но наверно сегодня не его день. Хочется отметить солидную игру всей команды. Но как отметил тренер есть еще над чем поработать. А так Браво всей команде. Так держать!!! Команда прибавляет от тура к туру!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net