Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



15:03
Чемпіонат району 2011, 4 тур, Лідери зміцнюють позиції
Четвертий тур чемпіонату району з футболу подарував уболівальникам ряд цікавих та захоплюючих матчів. У стартовому матчі туру команда Ємільчине нарешті змогла потішити переконливою виїзною перемогою 8:1 своїх уболівальників над дебютантом чемпіонату Миколаївкою. Голи в складі переможців на рахунку: Віт. Коваленка-3, Д.Греська-3, який поступово стає лідером команди, Левченка В. та Вдовиченка О.
Мала Глумча, розгромивши 3:0 на виїзді Рудню-Іванівську, підтвердила свої  претензії на статус команди №1 Ємільчинського держлісгоспу.
10 липня (неділя)
Підлуби - Куліші 2:1
Підлуби: В.Серпутько, В.Сьомко, Р.Остапчук, О.Яценко, Р.Дейнеко, І.Філатов, В.Гнатенко, І.Ярошук (В.Ярмоленко), С.Кашпуренко (В.Солоп), Ю.Василівський, Ю.Ігнатенко
Голи:
1:0 - В.Гнатенко (39'), 2:0 - Ю.Ігнатенко (43') - 2:1 - Куліші

Серед недільних матчів особливу увагу привертав поєдинок Підлуби-Куліші. Куліші, які два попередні сезони серйозно боролись за чемпіонство, цього року зі старту застряли в середині турнірної таблиці. А Підлуби, наймолодша команда чемпіонату, цього сезону додають від матчу до матчу.



В дебюті зустрічі спочатку С.Кашпуренку невдалося з кількох метрів розірвати сітку воріт гостей, а в наступній атаці вже Куліші дивом не замкнули передачу з правого флангу. В середині першого тайму Куліші ще раз були за мить до того, щоб відкрити рахунок матчу. Після розіграшу кутового удару м'яч майже з лінії воріт виносить захисник господарів О.Яценко. А незадовго до перерви Підлуби зуміли двічі засмутити суперника, спочатку Ю.Василівський розхитав захист гостей та зробив точну передачу на В.Гнатенка, який  ударом головою завершив показову комбінацію господарів. Через кілька хвилин настала черга вже Ю.Ігнатенка, який ударом зі штрафного знайшов щілину у виставленій стінці Кулішів. 2:0 - ось такий холодний душ господарі організували гостям на перерву.

Та здаватись без бою гості не збирались, після відпочинку Куліші спочатку влучили в хрестовину воріт, а в середині другого тайму ударом головою відквитали один м'яч. Заключні хвилини матчу пройшли в напруженій та безкомпромісній боротьбі. Підлуби на контратаках мали можливість ще раз зловити суперника, а Куліші в доданий час двічі підряд небезпечно виконували кутові удари. Фінальний свисток арбітра з Кулішів, який відсудив матч на належному рівні, зафіксував трудову перемогу господарів з рахунком 2:1.









Після матчу тренерський штаб команди Підлуби на чолі з С.Ярмоленко, якому до нового сезону з самої Іспанії вболівальником команди привезено і подаровано футболку "Червоної фурії",  детально розібрав та проаналізував матч з Кулішами.
P.S. Василь Яценко, який незадоволений статусом третього арбітра в команді Підлуби, ретельно проводить тренування і готується до матчів ІІ кола чемпіонату.

Андрієвичі - Середи 1:3



На 21 хв. матчу господарі вийшли вперед. Після перестанови захисної лінії, Середи приглушили атакувальні дії господарів та перехопили володіння м'ячем і розпочали насідати на ворота гостей. Під час однієї атаки Серід м'яч було вибито на кутовий. До м'яча підійшов В.Козловський і з лівої ноги забив так званий "сухий лист"!
Другий тайм розпочався швидкими атаками Серід. Одна з них і завершилась голом, який забив на 49 хв. О.Волощук після прострільної передачи М.Сагана. Середи не збавляли темп атакувальних дій і на 58 хв. О.Волощук навісив з лівого флангу в штрафну, де на передачу відкликнувся М.Саган та головою відправив м'яча в протихід голкіперу. Також потрібно відмітити захисників Серід, які в другому таймі не дозволили супернику завдати жодного удару в площину воріт Середів.
Середи





Фото: Прокопчук Марія (Андрієвичі)

Бараші - Сербо-Слобідка +/-             Яблунець - Рясне 3:0
Примітка: Команда Чміль через проблеми з транспортом знялася із чемпіонату району, з 4 туру таблиця складена без врахування матчів Чміля.
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 2064 | Додав: sportem
Всього коментарів: 181 2 3 »
18 DAN02   (17.07.2011 15:14) [Материал]
Середи-Бараші 2:2 (0:1) Матч жваво почали барашівці,але згодом команда Середів перехватила ініціативу. Проте після штрафного та рикошету у власні ворота Середи програвали після 1-го тайму 0:1. В другому таймі за гру рукою у власному штрафному майданчику команду Середи було покарано одинадцятиметровим штрафним ударом,який чітко реалізував Майданович. Після чого команда Середи вмикнула пресинг і атака за атакою накочувались на ворота Барашів,що призвело до забитоґо голу - 1:2. Не пройшло і 2хв. як команда Середи за кілька хв. до закінчення матчу встановлює остаточний рахунок 2:2. МОЛОДЦІ! Скандували вболівальники яких було близько 200 чол. на нових лавочках стадіону.

17 sportem   (13.07.2011 17:28) [Материал]
Нові фото Андрієвичі - Середи, які в редакцію газети Народна трибуна надіслала Марія Прокопчук з Андрієвич. Головний редактор М.Мельник, крім фото з матчу, надіслав нам ще світлини з Дня Олімпійського бігу та Дня рибака.

16 sportem   (12.07.2011 19:16) [Материал]
Команда Чміль через проблеми з транспортом знялася з чемпіонату району, з 4 туру таблиця складена без матчів Чміля. Для футбольної історії Чміля таблиці перших трьох турів враховують зіграні матчі команди.
До розгляду поданого протесту команди Сербо-Слобідка результат матчу Бараші - Сербо-Слобідка залишається +/-, в іншому випадку Сербо-Слобідці потрібно прислати копію сумнівних документів на sportem@ukr.net

А чого не має фотографій всіх команд району!?
Командне фото можна самому сфотографувати і надіслати. Решта фото на вибір, обсяг вільного місця вже прямує до нуля.

15 sven   (12.07.2011 00:03) [Материал]
Руководство команды ФК Бараши и весь состав поздравляет Петра Данюка (пресс-аташе по Восточной Украине) с Днем Рожденья! Желаем здоровья,успехов в работе.Быть всегда в хорошей спортивной форме. Ждем на родине.!!!!

14 Artes   (11.07.2011 22:26) [Материал]
Короче играть нужно а не искать виновных, никто без документов никого не собирается уговаривать не смогли собрать команду без легионеров а ведь это ваши придумали так что, не можете без легионеров играть тогда молодцы, а то с нас требуете а с других? Бараши были, есть, и будут лутшими чемпионами района.

13 sven   (11.07.2011 10:48) [Материал]
У футболістов с Сербо-Слобідки(3чол) не було місцевої прописки! і місце народження не Сербо-Слобідка!

12 77serxio7   (11.07.2011 01:42) [Материал]
slava-7, в одного взагалі не було документів, а в 2 інших- паспортні дані були з нетією пропискою, яка потрібна. Якщо Сербо-Слобідка такий грант Ємільчинщини, то чому ви не доказали свою силу на полі!!!!!!!!!!!!!!!????? А в минулому чемпіонаті Ємільчине зрозуміло, що з легіонерами команду Барашів не так просто перемогти. І ось чому розпочалась ця клоунада з картками футболістів . Але цьогорічний кубок прямий доказ, що ми навіть власною командою (без легіонерів) можемо легко перемагати ЄМІЛЬЧИНЕ!!!!!!! Тому давайте не будемо шукати, якісь виправдання, а просто грати у футбол і за тими правилами, що наше футбольне керівництво вимагає від нас!!!!! angry >( angry >( angry >( angry

11 Дейнеко   (11.07.2011 00:53) [Материал]
ФК Бараші ВАШІ амбіційні плани на чм області не хто крім фк ємільчине не буде претендувати. Покажіть свое вміння грати в футбол - такі команди які мають мале населення в своїх нас пунктах та ще й мають можливість запросити легіонерів (за кошти футболістів граючої команди)-організатору даного процесу треба доплачувати кошти за розвиток футболу в Ємільчинському р-н.Дякую.

1-8 9-16 17-18
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net