Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



22:21
Першість області, 6 тур, ФК Ємільчине - Арсенал 1:2
В цьому сезоні "Арсенал" вже двічі грав з ФК "Ємільчине", ці ігри проходили на кубок Житомирської області. В обох поєдинках Ємільчинська команда перемагала з рахунком 1:0. Овручани хотіли в цьому поєдинку порушити цю "традицію". ФК "Ємільчине" в цьому році стало фарм-клубом ФК "Бараші" (грають у вищій лізі Житомирської області), і по регламенту дозволяється використовувати 4 гравців до 21 року з першої команди, отже склад у господарів був доволі непоганий...

ФК Ємільчине: М.Дацюк, В.Ходоровський, В.Антощук, Р.Бондарчук, І.Казаков, В.Гаєвський, Б.Мосійчук, Я.Климчук, О.Горобець, Д.Драгомірецький, В.Ярошук
"Арсенал": Кобилинський Д. (Шипилов Д. (30')), Бродацький М., Шеремет Б.(к), Панюков А., Степаненко О., Книшевич Ю., Шваб А. (Тищенко В. (89')), Зубейко І., Миклуха С. (Першко А. (87')), Шваб В., Бортник М.
Голи: 1:0 О.Горобець (20'), 1:1 автогол (40'), 1:2 Бортник М. (85')
Попередження: Шваб В. (35').
Початок гри був за господарями поля, які з перших хвилин побігли на ворота "Арсеналу". Наші захисники до 20 хвилини відводили загрозу від воріт, але все ж таки пропустили першими "арсеналівці". Після невдалого введення м'яча в гру, півзахисникові "Ємільчине" вдалося завдати прицільного удару... Тільки після пропущеного голу у нашої команди почали з'являтися напівмоменти у воріт господарів... На 40 хвилині після прострілу Миклухи С., захисник суперників зрізав м'яч у свої ворота. Отже, на перерву команди пішли з нічийним рахунком.
В другому таймі ініціативою з перших хвилин володів "Арсенал". Неозброєним оком було видно що Ємільчино фізично менше підготовлено (хоча це й не дивно, тому що в команді всього лиш 3 жителя Ємільчино, решта житомиряни і києвляни, ні про які командні тренування й мови йти не може). Мали змогу забивати і Зубейко Ігор і Шваб Андрій але м'яч після їх небезпечних ударів на підступах до штрафної проходив трішки вище поперечини воріт суперника. Господарі в другому таймі почали дуже грубо грати (особливо виділявся грубою грою житомирянин Богдан, який в тому році виступав за "Стрічку" Народичі), "Арсенал" мав велику кількість штрафних, але забити не вдавалося. Гол, як кажуть "назрівав". Змарнував чудовий момент Бортник, який вже поклав воротаря, але пробив в дальний кут воріт потрапивши в захисника суперника. Нападник господарів з метрового офсайду виривався до воріт (судді судили більш-менш, але все ж таки з перевагою в сторону ФК "Ємільчине", яка проявлялась у цьому моменті і в великій кількості грубої гри з боку господарів, яка не каралась картками), але прекрасно зіграв Шипилов Дмитро, який замінив травмованого Кобилинського в середині першого тайму. Здавалось гра закінчиться нічиєю, але на 85 хвилині овручани виходять вперед. Після призначення штрафного у воріт господарів, Шваб В. швидко розіграв його з Бортником, якому залишалося тільки попасти в ствір воріт, що він і виконав. ФК "Ємільчине" намагалося встановити рівновагу, але захист "Арсеналу" не дозволив:)... Реванш взято!:)
Микола Бродацький (Овруч)

Спартак - Керамік 2:1 (0:1)
Спартак сьогодні здобув вольову перемогу. Я перший тайм грав нападника, а другий лівого хава. Перший тайм закінчився 0-1 на користь гостей. Потім на початку другого тайму суддя дає красну центральному захиснику. Спартак - в меншості, але Колодій Олександр робить дубль.)
юхан22
ФК Олевськ - Титан (Іршанськ) 1:0
Да, в нас вчора, запекла гра була, бокового представники Іршанська пресували і невеличка бійка "на десерт"!!! Голкіпер Титана з двох "боксерських ударів" вболівальника в нокдаун послав (хоча в цьому епізоді і винен сам вболівальник "злегка п'януватий" (м'яча не віддавав:))), проте емоції як-не-як треба стримувати, а головний суддя поступив взагалі просто - зробив вигляд, що нічого не бачив...!!!
ingardio
Полісся (Городниця)- ФК Черняхів +/-
ФК Черняхів не приїхав на гру. Судді зафіксували поразку Черняхову.
Rossi

7 тур
Титан (Іршанськ) - Полісся (Городниця) 2:2



юхан22
Категорія: Першість області | Переглядів: 1893 | Додав: sportem
Всього коментарів: 7
7 sportem   (07.07.2011 22:13) [Материал]
7 липня святкував День народження футболіст ФК Ємільчине Ярослав Климчук, який на даний час зіграв за команду найбільшу кількість матчів. Бажаємо імениннику успішної футбольної кар'єри та всього найкращого в особистому житті!!!

6 sportem   (06.07.2011 22:09) [Материал]
Фото матчу Титан - Полісся, надіслав юхан22 (Володарськ-Волинський).

5 Bastor   (02.07.2011 10:08) [Материал]
по какой причине?
Ответ: Матч відбудеться 10 липня 2011

4 sportem   (01.07.2011 14:58) [Материал]
Матч 7 туру Керамік (Баранівка) - ФК Ємільчине перенесений на пізніше.

3 sportem   (30.06.2011 17:33) [Материал]
Автор звіту Микола Бродацький (Овруч).
Невеличке уточнення: В стартовому складі з Ємільчине грали: Вадим Антощук та Вадим Ходоровський. Два інших ємільчинці Ярослав Климчук та Володимир Ярошук проживають відповідно в Житомирі (робота) та в Харкові (навчання).

2 sportem   (29.06.2011 11:51) [Материал]
Оновлено склад команди ФК Ємільчине 2011

1 recoba   (29.06.2011 00:51) [Материал]

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net