Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



23:32
ЧР 2011, 1 тур, Урок футбола для Чміля та розгром Кулішів
18 червня стартував чемпіонат району з футболу. Команда Ємільчине з першого матчу захопила лідерство в чемпіонаті, в якому вона впевнено перемогла дебютантів Рясне 5:0. Цьогорічний чемпіонат за кількістю команд може перевершити минулорічний, а хто більше виграє від відсутності легіонерів на футбольних полях району дізнаємось ближче до глибокої осені.
Ємільчине - Рясне 5:0 (3:0)
Арбітр: А.Сокирко (Ємільчине)
Ємільчине: В.Тимощук - Р.Євтушок, В.Антощук, К.Гольц, М.Остапчук, Ю.Остапчук, Д.Гресько, В.Левченко, Д.Білоцький (О.Бацюн), В.Ходоровський (О.Вдовиченко), А.Куницький
Голи: А.Куницький - 3, М.Остапчук, Д.Білоцький




Чміль - Підлуби 0:6 (0:2)
Арбітр: С.Дідус (Підлуби)
Підлуби: В.Серпутько, В.Гнатенко, Р.Дейнеко, О.Яценко, В.Ярмоленко, В.Сьомко, С.Ситайло, І.Ярошук, А.Яценко (Д.Лугина), Ю.Василівський, В.Солоп
Голи: Ю.Василівський - 2, А.Яценко - 2, В.Гнатенко, І.Ярошук



Вболівальники Ємільчиного тепло і привітно зустріли "домашній" Чміль в матчі з Підлубами. Ще один матч чемпіонату району в Ємільчині нікому не завадить, всі команди матимуть змогу ще раз зіграти проти суперника протилежної сили, ніж команда Ємільчине. Господарі активно розпочали матч та уникнули швидкого голу в свої ворота, тільки в середині першого тайму з інтервалом в кілька хвилин Підлуби відкрили рахунок матчу та заспокоїли керманича команди С.Ярмоленка.
Вже в кінці першого тайму оборона Чміля почала давати серйозні тріщини, яка після перерви остаточно розвалилась. Підлуби швидко досягнувши ямайського рахунку, зустріли "труднощі" з наступним м'ячем. Та гольові моменти біля воріт гостей виникали, як гриби після дощу. Р.Дейнеко, головний дільничий району, залишивши свої захисні позиції кілька разів був близький до того, щоб поставити свій автограф у воротах суперника.
Але
за кілька хвилин до закінчення матчу ефектна крапка все таки була поставлена. Справжнє винахідництво у воротарському майданчику проявив І.Ярошук, а захисники Чміля, схоже, не очікували удара п'ятою по своїм воротам. Фінальний рахунок матчу 6:0 дозволив Підлубам очолити турнірну таблицю, футболістам Чміля залишається побажати покращувати свою майстерність та результати з кожним матчем.

Середи - Куліші 6:3
(Середи: О.Волощук - 3, М.Волощук, М.Саган, В.Козловський)


Непізнаничі - Мала Глумча 1:3
Голи: О.Рацун (Непізнаничі)

Андрієвичі - Сербо-Слобідка 0:1

(Гол: М.Штоль)

Сербо-Слобідка 2011

В понеділок до чемпіонату були додані команди Рудні-Іванівської та Яблунця, а в четвер на обіді додалась ще одна пара Бараші-Миколаївка.
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 2231 | Додав: sportem
Всього коментарів: 351 2 3 4 5 »
35 kloc   (09.07.2011 23:42) [Материал]
Що було те було!!!!!
Будемо чекати гри відповіді!

34 sportem   (09.07.2011 20:23) [Материал]
Запізніла трохи відповідь, але ж саме команда Ємільчине найбільше списувала попередні поразки на погані поля, чужих суддів, помилки голкіперів, присутність легіонерів, відсутність Коваленків і т.д. Тому цьогорічний чемпіонат своєрідна компенсацією команді за минулі невдачі та поразки.
А Сербо-Слобідка - молодці, добре зіграли. Невідомо, який був би результат при нейтральному чи своєму судді.

33 DAN02   (09.07.2011 15:05) [Материал]
Всі добре знають що без легіонерів в складі ніяка команда в районі не взмозі конкурувати з командою Ємільчине і давайте будемо об"єктивними реалістами, навіть коли Ємільчине грає напіврезервним складом, тому будь-які профанації з приводу призначення не призначення штрафних - це "глас вопиющего в пустыне". Тому відеоматеріал буде доданий лише у випадку апеляції суперника команди Ємільчине (команди Сербо-Слобідки) до федерації. Варто лише відзначити, що не потрібно уподоблятись таким "гнилим" особам як М. Луческу після матчу за суперкубок Шахтар-Динамо, там теж заважала висока трава і мокре поле, тому шукайте причину вашої поразки в іншому.

32 kloc   (25.06.2011 22:15) [Материал]
DAN02 ти написав що э відеозапис "Одинадцятиметровий штрафний удар було призначено за порушення правил у штрафному майданчику проти гравця команди Ємільчине Д. Греська про що свідчить відеозапис цього моменту"
виложи будьласка відео.А то ти виложив з забиттям пенальті, а з заробленям немає!!Чого так?Можливо його там і небуло...

31 kloc   (25.06.2011 17:44) [Материал]
А ЩО ПРОТЕСТ ВІН НІЧОГО НЕ ДАСТЬ! Це ж Ємільчине!

30 sportem   (25.06.2011 17:39) [Материал]
А Сербо-Слобідка протест не подає, на порушення регламенту чемпіонату. Матч судив Ю.Остапчук, в минулому матчі грав за Ємільчине в полі. Так що Сербо-Слобідці технічна перемога світить. Картки тільки затянули чемпіонат, а порядку нуль.

29 DAN02   (25.06.2011 17:25) [Материал]
Матч 2-го туру С. Слобідка - Ємільчине, стадіон с. Варварівка. 0-1 (0-0) (Я. Климчук-пенальті). На протязі всього матчу команда Ємільчино мала перевагу в триманні м"яча, стандартних положеннях, а також в гольових моментах для взяття воріт суперника. Проте долю матчу вирішив один м"яч забитий з пенальті Я. Климчуком в ліву від воротаря "дев"ятку". Одинадцятиметровий штрафний удар було призначено за порушення правил у штрафному майданчику проти гравця команди Ємільчине Д. Греська, про що свідчить відеозапис цього моменту. З приводу призначення пенальті розгорілися спори та емоційні вислови в бік арбітра матчу Ю. Остапчука зі сторони гравців С. Слобідки та вболівальників. В результаті це все передалось на поле і до кінця матчу гра виглядала доволі брутальною збоку гравців С. Слобідки про що свідчать травми гравців Ємільчине. Хочеться зазначити що команда С. Слобідки показувала періодично непоганий футбол як для районного рівня, проте деяким молодим гравцям бракує психологічної витримки, а це одна із запорук успіху.

28 nord88-91   (25.06.2011 16:32) [Материал]
sniper admin butcher

1-8 9-16 17-24 25-32 33-35
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net