Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



21:25
Зональні змагання Спартакіади школярів 2010/2011
26 листопада в смт Ємільчине відбулися обласні зональні змагання Спартакіади школярів з волейболу. Команда хлопців здобула три перемоги над суперниками з Новоград-Волинського, Олевського та Володарськ-Волинського р-ну. Стартовий матч турніру - Ємільчинський р-н - Новоград-Волинський р-н 2:0 (25:12, 25:23).
Путівку до фіналу серед дівчат, крім господарків змагань, здобула команда Городниці (Новоград-Волинський р-н), яка в матчі за ІІ місце зональних змагань перемогла спортсменок з с. Копище Олевського р-ну. Олевчанки здобувши перемогу в другому сеті, над найближчим резервом  срібних призерів минулорічної Спартакіади, на тай-брейку повернулися  до  стартової картини. 8:2 під час зміни сторін майданчика та 15:6 - кінцевий підсумок "вирішальної" партії.
Ємільчинський р-н - Олевський р-н 2:1 (25:10, 19:25, 15:6)
Ємільчинський р-н - Новоград-Волинський р-н 2:0 (25:10, 25:15)




 

За перемогу - на каток
Таку оригінальну винагороду отримали переможці районних змагань з волейболу, дівчата Ємільчинської школи. Схвальними вигуками та дружніми оплесками зустріли вони пропозицію начальника відділу у справах сім'ї,  молоді та спорту Т.Примак покататись на ковзанах в обласному центрі.

Щодо  самих змагань, точніше фінальної їх частини, що відбулася минулого понеділка, то пройшли вони за явної переваги двох ємільчинських команд - шкільної та гімназійної, а по суті - першої та другої команд ДЮСШ. При чому перша є основою збірної району, що має чималий досвід виступів на обласних та загальноукраїнських змаганнях. Саме ці два колективи й розіграли звання переможція, яким закономірно, стала більш досваідчена команда школи. До честі гімназисток, де грали ряд молодших за віком спортсменок, без бою вони не здалися, забезпечивши видовищний волейбол. А вже через день обидві команди під керівництвом тренерів В.Романухи та С.Онопченка розпочали підготовку до обласних змагань серед школярів, зональна частина яких пройде в Ємільчиному 26 листопада.
М.Мельник, НТ, 19.11.10

Волейбол (дівчата), Фінал, 15.11.10
1. Ємільчинська ЗОШ №1
2. Ємільчинська гімназія
3. Кулішівська ЗОШ
4. Яблунецька ЗОШ
Волейбол (хлопці), Фінал, 22.11.10
1. Ємільчинська ЗОШ №1
2. Варварівська ЗОШ
3. Ємільчинська гімназія
4. Барашівська ЗОШ
Куліші - Яблунець 2:1 (28:30, 25:23, 15:6)
 Ємільчинська ЗОШ №1 - Ємільчинська гімназія 2:0 (25:7, 25:15)

Успішно після невеликої перерви повернулися до фіналу волейболісти Варварівської ЗОШ. Нагородою за успішну гру стало ІІ місце та поїздка в м. Житомир на каток разом з чемпіонками району, яка можливо бронювалась для інших.

Без поразок - до перемоги
За право грати у фінальній частині обласної спартакіади школярів з баскетболу серед юнаків змагалось шість команд, що зібрались у минулі вихідні у спортивному залі ДЮСШ. Без поразок дійшли до вирішального поєдинку юні спорт­смени Новограда-Волинського та збірна смт.Ємільчине. Міська збірна, сформована на базі відділення баскетболу міської спортивної школи, з початку гри захопила ініціативу, влучно закидаючи м’ячі у кошик суперника як здалеку, так і після комбінаційних проходів під щит. До кінця поєдинку ємільчинці так і не змогли налагодити достойного опору звягельчанам. Фінальний свисток — і рахунок 96:18 на користь підопічних тренера Ганни Суховецької. На думку тренерів команди, найтехнічнішу гру у переможців продемонстрував Дмитро ­Хоменко. Обидві команди пробились до фінальної частини спартакіади з цього виду спорту.

У грі за третє місце зустрілись збірні Новоград-Волинського та Романівського районів. Тут гра проходила значно рівніше. Рівень підготовки обох збірних був приблизно однаковим, однак трохи влучнішими цього разу виявилися новоград-волинці, котрі і здобули перемогу з різницею у 8 очок. Районна команда була сформована на базі Чижівської та Суслівської ЗОШ.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ
Фото Олександра СТОПИЧЕВА
Категорія: Спартакіада | Переглядів: 3135 | Додав: sportem | Теги: спартакіада
Всього коментарів: 2
2 sportem   (02.12.2010 16:34) [Материал]
1.12.10 Програвши команді м. Бердичева та Чуднівському району 26:28 (овертайм) команда Ємільчинського р-ну завершила фінальні змагання з баскетболу в м. Коростень.
Підсумки фіналу:
1. Коростень
2. Бердичів
3. Новоград-Волинський

1 sportem   (01.12.2010 23:23) [Материал]
26 та 27 листопада Коростень приймав гостей – учасників зональних змагань з волейболу серед юнаків та дівчат Спартакіади школярів Житомирської області 2010-2011 навчального року. Змагання серед дівчат проходили у Коростенській ДЮСШ, а юнаки змагалися у спортивному залі фізкультурно-оздоровчого комплексу стадіону „Спартак”.
Команда коростенських волейболісток виборола І місце, ще раз довівши, що по праву вважається однією з кращих команд області. Другими стали спортсменки Коростенського району, а на ІІІ місці – команда Лугинського району. Тепер на наших дівчат чекає участь у фіналі, який відбудеться 17-19 грудня у Житомирі.
У змаганнях серед юнаків коростенцям пощастило менше – юнацька команда посіла лише ІІІ місце, поступившись гостям з Лугинського району, які і вийшли у фінал, та команді Коростенського району, яка стала другою.
Коростенський МВК, korosten.osp-ua.info

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net