Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



20:52
Чемпіонат району 2010, 5-6 тур, Ємільчине - Андрієвичі 1:2
Після перемоги 3:0 над аутсайдером чемпіонату Середами турнірну таблицю очолили Бараші. Центральний матч туру Куліші - ФК Ємільчине перенесений, через участь ФК Ємільчине в першості області.
Підтягнулися до лідерів Підлуби, які перемогли Непізнаничі 5:1. Тренери Підлубів В.Ярмоленко та А.Дем'янчук все більше довіряють місце на полі молодим гравцям віку ДЮСШ. В матчі брало участь п'ятеро гравців - забито чотири м'ячі. В другій половині першого тайму хет-риком відзначився нападник господарів Ю.Василівський. Четвертий м'яч на рахунку ще одного молодого гравця В.Єфімова, який вийшов на заміну в перерві матчу. C.Кашпуренко з пенальті забив п'ятий м'яч у ворота гостей, які до закінчення матчу встигли провести результативну атаку.  Одним з кращих гравців у гостей був голкіпер, який кілька разів рятував команду від голів у свої ворота.
Підлуби: В.Серпутько - В.Гнатенко.  І.Філатов, Р.Дейнеко, А.Чорноморець - О.Яценко, С.Кашпуренко, Ю.Козакевич (В.Сьомко), С.Гнатенко (М.Кашпуренко) - А.Яценко (В.Ярмоленко), Ю.Василівський (В.Єфімов)
Голи: Ю.Василівський-3, В.Єфімов, С.Кашпуренко (пенальті)





Непізнаничі

6 тур, Ємільчине - Андрієвичі 1:2



В матчі з Ємільчине команда Андрієвичі зуміла провести швидкий гол у ворота чемпіонів, відзначився нападник гостей Ю.Сейко вже на 7 хвилині матчу. Зрівняти рахунок в першому таймі господарям невдалося. Голкіпер гостей, який трохи помилявся в простих епізодах, двічі врятував команду від вірних голів. Першого разу, після удару головою В.Антощука під перекладину, другий раз витягнув м'яч в падінні ногою, після штрафного удару.
На 58 хвилині матчу Валентин Коваленко після виконання штрафного удару з далекої відстані зрівняв рахунок матчу. Через кілька хвилин провівши атаку лівим флангом нападник Андрієвич влучає в стійку воріт. В доданий час захопившись атаками на ворота гостей, господарі пропустили швидку контратаку та другий м'яч у свої ворота. 1:2 - друга  поразка Ємільчине від Андрієвич в сезоні 2010, цього разу вже в чемпіонаті району...
Підлуби - Куліші 0:2
Перший гольовий момент в матчі створили Куліші, на небезпечний удар головою з близької відстані під перекладину воріт зреагував голкіпер Підлубів. Після виконання штрафного удару господарів настала черга рятувати команду голкіпера гостей, який також відбив м'яч з під прекладини воріт. На 35 хвилині матчу атаки Кулішів завершились голом у ворота Підлуб, забивши красивий м'яч футболіст гостей на радощах одягнув футболку на голову.
Відразу після перерви Куліші з двох гольових моментів один реалізовують - 0:2. Незабаром арбітр матчу за гру рукою призначає пенальті у ворота гостей, після виконання 11-метрового удару С.Кашпуренком м'яч пролітає біля стійки воріт.
Радість гостей, яка супроводжувалась брудними вигуками, після нереалізованого пенальті  через хвилину змінилась сміхом. Арбітр матчу призначає другий пенальті, за падіння гравця Підлуб в штрафному майданчику, який цього разу у гравців Кулішів викликав більше емоцій та пристрастей. До м'яча знову підійшов С.Кашпуренко (№13) та з стовідсотковою точністю повторив виконання першого удару - мимо воріт. До завершення матчу в обох команд була можливість забити мінімум по м'ячу. У Підлубів була перекладина, в інших епізодах надійно зіграли голкіпери команд. Скориставшись втратою очок команд ФК Ємільчине та Барашів, Куліші очолили турнірну таблицю та мають можливість  в наступних матчах (Андрієвичі, Бараші) підтвердити свої претензії на  лідируючі позиції в чемпіонаті.








V тур, 3 липня
Куліші - Ємільчине п
4 липня
Підлуби - Непізнаничі 5:1
Андрієвичі - Мала Глумча 5:1
Бараші - Середи 3:0
Хутір-Мокляки - Рудня-Іванівська 1:2
VІ тур, 10 липня
Ємільчине - Андрієвичі 1:2
11 липня
Непізнаничі -
Рудня-Іванівська 2:1
Середи - Хутір-Мокляки 5:1
Мала Глумча - Бараші 5:4
Підлуби - Куліші 0:2
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 2373 | Додав: sportem
Всього коментарів: 231 2 3 »
23 sportem   (13.07.2010 11:10) [Материал]
За Куліші грають гравці з Яблунівки, Сербо-Слобідки (другий нападник), Андрієвич. А за Середи, щоб грали 2 гравці з Ємільчина не можна?

22 Yaroslavson   (12.07.2010 20:30) [Материал]
я дуже радий за такі команди як Середи, Непізнаничі та Глумчу!!! Вітаю вас з першими очками думаю це вам ще більш додасть сил та натхнення!!!! biggrin

21 nord88-91   (12.07.2010 19:14) [Материал]
ПравдА ,
якщо ти вже такий "правдивий", то чому не написав за що було вилучено гравця команди Х.Мокляки? А якщо не знаєш, то я скажу-за те що він навмисно вибив рукою м"яча з пустих воріт (чомусь команда і сам гравець в даному порушенні не спорили так як ти тут на публіку виступаєш). "...також було багато жовтих карточок тако за середи грало багато гравців з ємільчиного"- це скільки (карток і гравців)??? Грали всі ті, хто був заявлений. Після гри до мене підійшов представник команди Х.Мокляки і сказав, що до суддівства претензій нема. Я в попередньому повідомлені писав, що в програші команди завжди чомусь винний суддя, а те що гравці не знають, що робити з м"ячем і як його правильно ударити, то це у нас нормально. Вчиться грати у футбол, а не звинувачувати когось у своїх невмілих діях з м"ячем і без м"яча.
Р.С. Не перетворюйте сайт в базар!!!

20 sportem   (12.07.2010 17:51) [Материал]
Після перемоги над ФК Ємільчине Адрієвичі були попереджені за можливий паспортний контроль перед матчами, тому Андрієвичі та Підлуби будуть боротися за 4-5 місце. Куліші вдома навряд чи віддадуть комусь очки, це підтверджено в попередньому повідомленню. Куліші не тільки з Підлубами а й з основними суперниками ФК Ємільчине, Барашами будуть поводитись вдома цікаво, як і минулого року. Результат в Підлубах справедливий, Куліші не влаштував навіть результат 0:0. Підлуби грали з траурними стрічками у зв'язку з трагічною смертю учениці ЗОШ. Якщо був (була) ПравдА на матчі в Підлубах, саме рішучі дії арбітра призупинили незадоволення кулішівців в першому таймі, які вони розпочали з стартовим свистком. Думаю ФК Ємільчине дало фору Кулішам, адже Куліші з такими Андрієвичами грати не будуть. В Кулішах хороша команда, потрібно нормально поводитись представникам та деяким гравцям, судити об'єктивно вдома та боротись за перше місце до кінця чемпіонату.

19 ПравдА   (12.07.2010 16:56) [Материал]
В матчі Хутора і Серід з боку судді було підсуджування при рахунку 0-0 суддя вигнав Хуторянина також було багато жовтих карточок тако за середи грало багато гравців з ємільчиного . Матч в непізнаничах пройшов в хорошій боротьбі хочеться привітати Непізнаничі побажати успіху проти кулішів він ім не завадить. Глумча супер просто в команди з барашів видно також прийшла невдача як і в першої. Центральний матч туру в Підлубах запамятався жахливим судівством не даремно вонт виграли так в Глумчи хоть там була нічия . Кулішівцям було поставлено 2 пенальті дано 7 жовтих 38 фолів проти лише 6 на користь Підлубів також після гри було зухвало вдарено гравця кулішів Заді слід згадати сварку з глумчею цікаво як з ними поведуться Глумчани та Кулішівці. Голи були забиті капітаном Примаком та Дейнеком слід нагадати це Дейнеки 10 гол в 4 матчах. Ємільчино Андрієвичі що тут сказати одним словом воротар а так Ємільчино супер . матч Бараші - Ємільчино Андрієвичі- Підлуби виявлять двох лишніх не хотілось щоб пропала інтрига

18 nord88-91   (11.07.2010 22:25) [Материал]
nepiznanichi,
так не будь тією "бабою на базарі". Пиши по фактам, а не те що ти почув "... що пройшов по району такий слух." Знаєш щось так і напиши, що "під номером таком то і таким то грали гравці чи гравець команди "Оболонь", а якщо вам (команда Непізнанич) не є суттєвим скільки грає київлян в Середах, тоді не розповсюджуй далі ці слухи.

17 yarema   (11.07.2010 21:30) [Материал]
Видел игру Емильчино-Андриевичи:
Понравилось отличное поле, хорошое судейство. Не понял как можна проигрывать такие игры. В воротах Андриевич стоял явно не вратарь Емильчино било либо во вратаря либо мимо ворот, может стоит поработать над ударами. Емильчино отлично держало мяч, полностью контролировало игру, но как только доходили к штафной соперника начинали чудить, либо корявый удар, либо непонятная передача. Явно слабо сыграл вратарь Емильчино, такие голы как второй пропускать нельзя. Не понравились крайние защитники, не впереди ни сзади их небыло. А в целом очень хороший молодняк, если не сопьются или не попадут еще в какую халепу команда будет хорошая.

16 nepiznanichi   (11.07.2010 21:23) [Материал]
nord88-91
тріпають баби на базарі, а я писав, що пройшов по району такий слух.
для нас не суттєвим (команда Непізнанич) скільки київлян у середах, новоградців у андріївичах, бо ми просто хочем грати футбол.

1-8 9-16 17-23
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net