Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



22:01
Спортивне новосілля
І знову перерізання стрічки, знову урочистості. Це вже стає звичним явищем для нашого району, а тому не може не тішити. Цього разу об’єктом радості і гордості став спортзал Ємільчинської гімназії. Через півтора року після введення в дію навчального корпусу настала черга і спортивної споруди. І оскільки це подія не суто гімназійна, а й усієї спортивної громадськості району, то й запрошені на відкриття, крім офіційних гостей, вчителі фізкультури району, інші причетні до спортмасової роботи особи. Серед них і ті, хто прославляє честь нашого району або просто заслуговує на слово вдячності за багаторічну і сумлінну працю, як, наприклад, О. Мітченок, сивочолий вчитель фізкультури із Сербів, подяку від райдержадміністрації та райради якому вручили їх очільники П. Лісовий та В Ширма.
Таку ж подяку отримала сім’я Слюсарів (Ємільчинська гімназія) – неодноразовий призер районного та обласного конкурсів "Тато, мама, я – спортивна сім’я”. Грамотами також нагороджені С. Ярмоленко, вчитель фізкультури Підлубівської школи та Ю. Остапчук, тренер відділення футболу Ємільчинської ДЮСШ.

– Це свято, якого так довго всі чекали, а особливо наша дітвора, – сказала у вітальному слові директор гімназії Г. Коваленко. Вона також щиро подякувала усім, хто був причетний до реконструкції, серед них і будівельникам Черняхівського райагробуду за надану дітям можливість рости фізично здоровими.
– А умови для цього справді ідеальні: спортзал сьогодні найкращий у районі. Крім основного приміщення є ще й великі роздягальні з такими необхідними душовими та санвузлами.
Чи не єдине, за що можна дорікнути будівельникам, це шершава підлога. Мабуть, забули, що вже не солдатський чобіт буде її шліфувати, а дитячі коліна та лікті, адже падіння не уникнути ні на уроках фізкультури, ні, тим паче, в ході змагань. А відчуття від цього не з приємних.
Освячення ж спортзалу відбулося серйозною грою, а точніше, волейбольним турніром за участю чоловічих команд Коростеня, Новограда-Волинського та двох ємільчинських: молодіжної та ветеранської. Волейбольні поєдинки стали окрасою заходу та залишили емоції у численної публіки. Заслужену перемогу здобула досвідчена збірна Коростеня, наші юнаки, яким не вистачило зіграності, – другі.
Результат певною мірою з підтекстом маючи непогану базу (тільки в Ємільчиному три спортзали та ще двадцять два по району), слід лише ефективно їх використовувати, і всі наші перемоги – попереду.
М. МЕЛЬНИК.


Переможці турніру - Коростенський р-н

ІІ місце - Молодь Ємільчинщини

ІІІ місце - Новоград-Волинський р-н

Ветерани Ємільчинщини
Категорія: Різне | Переглядів: 2879 | Додав: Mikl
Всього коментарів: 4
4 sportem   (30.01.2010 21:28) [Материал]
30 січня в спортзалі гімназії відбувся VI Кубок Серпутька
Фінал
Команда Серпутьків (Середи/Київ) - РДА 2:1
3 місце
ДЮСШ (Ємільчине) - Лісгосп 2:1

3 sportem   (23.01.2010 21:45) [Материал]
23 січня в спортзалі гімназії відбулися зональні обласні змагання серед юнаків.
1. Ємільчинський р-н (ЗОШ №1) - 6
2. Олевський р-н (Жубровичі) - 5
3. Новоград-Волинський р-н - 4
4. Володарськ-Волинський р-н - 3

Всі матчі завершились з рахунком 2:0, фото навчального корпусу - зверху.


2 Artes   (14.01.2010 20:47) [Материал]
Молодцы.

1 sportem   (14.01.2010 19:53) [Материал]
Волейбол
8-9 січня в Городниці пройшов традиційний волейбольний турнір серед дівчат “Різдвяні канікули”. Багато років підряд у ньому беруть участь команди з нашого району. Цього року, як і минулого, їх було дві: у старшій і молодшій вікових категоріях. Перші (дев’ятий клас і старші) прибули на змагання у статусі минулорічного переможця, однак відстояти його не змогли. Уже в першій грі з господарками зазнали поразки 2:3. Хоча характер продемонстрували: програючи 0:2, зрівняли рахунок, і вже за рівної гри у п’ятій партії все ж поступилися суперницям, ряд з яких були значно старші за наших. В двох інших поєдинках було здобуто перемоги та остаточне друге місце.
А от молодші розміняли минулорічні “срібні” медалі на “золоті”. З однаковим рахунком 2:0 вони виграли всі чотири поєдинки, за що й отримали кубок переможця.
Грамотами та подарунками нагороджені також кращі гравці турніру. В наших командах це Мельник Юлія (старші) та Мухаревич Альона (молодші).
НТ, 15.01.2010

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net