Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



23:03
Свякування Дня фізичної культури і спорту
 Відділ у справах сім'ї молоді та спорту райдержадміністрації щиро вітає всіх професіоналів та любителів спорту з Днем фізичної культури і спорту. Фізична культура - це не лише професійні заняття спортом, а й активний, здоровий спосіб життя кожного з нас. Відрадно, що ряди прихильників фізичної культури і спорту в нашому районі невпинно зростають і стають запорукою гармонійного розвитку особистості.
 Висовлюємо щиру подяку вам, шановні спортсмени, наставники, ветерани, за ваші успіхи, за примноження слави рідної Ємільчинщини. Від усієї душі бажаємо всім любителям та активістам спорту міцного здоров'я, краси тіла й бадьорості духу, вдалих стартів та нових упевнених перемог.

Закоханий у спорт
 Наше перше знайомство з прекрасним та обдарованим молодим футболістом Олександром Климчуком відбулося минулого року в ході конкурсу читців поезії на спортивну тематику з нагоди Дня фізичної культури і спорту. В цьому році він закінчив 9 класів Ємільчинської загальноосвітньої школи №1.
 Коли почав грати у футбол, Саша не пам'ятає. Здається, з трьох або чотирьох років. Величезну любов до цього виду спорту прищепив брат Ярослав, нині провідний спеціаліст районного фізкультурно-спортивного товариства "Колос". "Перші навики, перші настанови взяв я від брата", - згадує Олександр.
 З третього класу він почав свої неабиякі здібності розвивати у дитячо-юнацькій спортивні школі під керівництвом Юрія Остапчука. Олександру лише 15 років, а позаду вже гра в ряді елітних команд: "Динамо" (Київ), "Металіст" (Харків), Полісся (Житомир), А це - перемоги, призи, цінні подарунки. "Своїм маленьким, поки що, успіхам, - каже наш герой, завдячую, перш за все, батькам, Василю Михайловичу та Галині Іванівні, які мене завжди підтримували, радили, допомогали, випроваджували на змагання та радісно зустрічали і, головне, що ніколи не заперечували проти значних фізичних навантажень, тренувань. А це, напевне, тому, що я дуже закоханий у його величність - Спорт!"
 В цьому році на запрошення директора Олександр став студентом Луганської футбольної академії. Має амбітні плани стати футболістом-професіоналом. Напередодні свята Дня фізичної культури і спорту хочеться побажати тобі, Олександре, спортивних звершень, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення спортивних висот в ім'я процвітання нашого краю.
Т.Примак,
 начальник відділу у справах сім'ї,
молоді та спорту райдержадміністрації
"Народна трибуна" 11 версня 2009 р.

 Напередодні свята Дня фізичної культури і спорту на стадіоні "ДЮСШ" відбувся турнір з міні-футболу серед шкіл району. Переможцями турніру стали футболісти Ємільчинської ЗОШ №1, які в групі перемогли Куліші 1:0, Підлуби 5:0 (хет-рик на рахунку О.Лапіна) та в фіналі Ємільчинську гімназію 4:1. Участь в турнірі взяли також команди з Степанівки та Серід.



 Перед відкриттям турніру відбулося урочисте нагородження начальником відділу у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації Тетяною Примак наставників та  кращих молодих спортсменів району: Аліна Авраменко (волейбол), Олексій Волощук (волейбол), Володимир Ярошук (футбол), Світлана Гнатенко (футбол, гандбол).
Категорія: Різне | Переглядів: 2164 | Додав: sportem
Всього коментарів: 5
5 Vovinho   (13.09.2009 22:20) [Материал]
dashyka давай покажи їм всім що таке футболіст емілчьинщини!!!!!!!
успіхів тобі та везіння на футбольному полі і в житті!

4 Yaroslavson   (13.09.2009 20:53) [Материал]
clima cool)))

3 Vovinho   (13.09.2009 20:15) [Материал]
Вперед Clima 94)))))))))

2 Yaroslavson   (12.09.2009 19:40) [Материал]
мой брат!!! biggrin

1 sportem   (12.09.2009 13:21) [Материал]
Перші кроки у дорослому футболі О.Климчук зробив під керівництвом В.Греська в команді Рудні-Іванівській, в сезоні 2009 - гравець команди Ємільчине.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net