Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



00:16
ФК "Довбиш" - ФК "Бараші" 2:3
В матчі з відвертим аутсайдером Першості ФК "Довбиш" в ФК "Бараші" стояло завдання - повернути 1 місце в турнірній таблиці. Лідерство після вчорашньої перемоги над "Спартаком" 4:0, знову, захопив "Граніт".
ФК "Бараші": Михеєв Дмитро, Максимчук Олександр, Галюк Юрій, Шевчук Ігор, Коваленко Валентин, Бондарчук Роман, Чапський Іван, Коваленко Віталій, Коваль Юрій, Литвиновський Сергій, Охрімчук Олександр

 Для вирішення даного завдання вистачило кілька хвилин, С.Литвиновський з відстані 17 метрів сильним ударом забив гол-близнюк  з минулого  матчу. Гості продожують активно атакувати ворота господарів, атаки футболістів ФК "Довбиш" особливої небезпеки біля воріт гостей в першому таймі не створюють. Після кутового удару, О.Охрімчук красивим ударом головою пробиває трішки вище перекладини воріт господарів. В кінці першого тайму, після удару від воріт Ю.Галюка, Віталій Коваленко ефектно обіграв захисника господарів на правому фланзі зробив точну передачу на О.Охрімчука - голкіпер на місці.

 Відразу після перерви С.Литвиновський черговий раз втік від захисників, але голкіпер виручив команду, далі передача на Саню, який в епізоді, коли не попасти у ворота було складніше, ніж влучити у сітку воріт, пробиває знову мимо. Здавалось обіцянка нападника перед матчем вразити ворота суперників, так і залишиться обіцянкою. В середині другого тайму нападник все-таки дотримався слова, після передачі зліва в падінні головою забиває другий м'яч у ворота ФК "Довбиш".

Після цього господарі активно заграли в нападі, і отримали право на пенальті за гру рукою захисника гостей біля лінії воріт. Вгадавши напрям польоту м'яча, Д.Михеєв був безсилий врятувати команду - удар був точний і сильний. Відразу у господарів вийшов непоганий удар здалеку. Футболісти ФК "Бараші" проводять результативний наступ на ворота господарів,  дубль на свій рахунок записав О.Охрімчук. Господарі, після прострілу з правого флангу, зуміли замкнути дальню стійку воріт та забити свій третій (!!!) гол в сезоні.

 А на завершення матчу С.Литвиновський з центра поля самотньо пройшов до штрафного майданчика господарів, поклав голкіпера на газон (мабуть, через бажання забити в порожні ворота!?), але вже з гострого кута на швидкості влучив у хрестовину воріт. Ось, така, весела вийшла кінцівка матчу. Сам матч запам'ятався рядом нереалізованих моментів в ФК "Бараші", з десятком офсайдів, які фіксували судді під час атак гостей та непідготовленим стадіоном (нестрижений газон, бур'ян на трибунах) до матчу. Здійснивши "Брусилівський прорив" в заключному матчі першого кола (19 липня, стадіон "ДЮСШ", Ємільчине) ФК "Бараші" - матиме можливість продовжити переможну серію (до 8 матчів) в Першості Житомирщини!
Категорія: Першість області | Переглядів: 2273 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
2 kloc   (13.07.2009 10:43) [Материал]
Н smile у ви хлопці просто молодці.....Так тримати....

1 Artes   (13.07.2009 07:34) [Материал]
Из материала видно что игра была весёлая, жаль что забили мало,а пропустили "много", такой команде нужно забивать минимум пять голов. Ну всё равно молодцы, наверное не настроились на аутсайдера. Всех с седьмой победой и ждём продолжения,так держать
МОЛОДЦЫ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net