Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



21:01
Чемпіонат району 2009. 1-2 тур
 4 липня стартував черговий чемпіонат району з футболу. Претендент №1 на чемпіонство 2009 команда Ємільчине ДЮСШ на 18 хвилині вигравала вже з рахунком 4:0 проти гостей з Яблунця. В другому таймі побиття суперників продовжилось - 7:1 та вилученням з поля за бійку Я.Климчука, О.Бацюна (Ємільчине). В грі 9 на 10 захисник господарів Валентин Коваленко зумів поставити ефектну крапку в матчі, пробивши здалеку весь захист - м'яч влучив прямо в кут воріт. Найбільшу влучність в матчі проявив Володимир Ярошук - чотири забитих м'ячі.
Ємільчине - Яблунець 11:2

Андрієвичі - Куліші 1:1 
Підлуби - Хутір-Мокляки 7:1 
  5 липня в Підлубах відбувся матч відкриття нового сезону між командами Підлуби та Хутір-Мокляки. Як і очікувалось зі стартових хвилин ініціатива перейшла одразу ж до "ніг" футболістів з Підлуб, але м'яч вперто не хотів залітати в сітку воріт гостей, на стражі яких стояв досвідчений голкіпер із Кулішів, який на протязі всієї гри виконав неймовірну кількість "сейвів". Але вистояти гостям вдалося лише до 20 хвилини, після якої голи посипалися кожні 7 - 10 хвилин, і зафіксувавши в кінці результат 7:1 на користь Підлуб.
  Допомогати підлубцям в чемпіонаті району цього сезону будуть Дмитро Гресько та Олексій Піскун - неодноразові чемпіони в складі Рудні-Іванівської.


2 тур
Бараші - Ємільчине 0:1
11 липня відбувся центральний матч ІІ туру Чемпіонату району між чемпіонами минулого сезону Барашами та бронзовими призерами Ємільчине!
Початок матчу розпочався під акомпонемент команди гостей із Ємільчине - три небезпечні атаки, дві з яких зі штрафного давали надію на те, що гості зуміють переграти чемпіонів на їх полі, але бистрий перехід господарів на половину гостей, зароблений кутовий, помилка воротаря Білоцького Дмитра та невлучний удар із п'яти метрів дали зрозуміти, що господарі так просто здаватися не збираються!
  Перший тайм пройшов в доволі таки непоганій, атакуючій манері, але більша перевага була дещо на боці гостей, в підсумку зафіксувавши результат першого тайму 0:0.
  Другий тайм розпочався із атак як в бік гостей так і в бік господарів, темп яких тримався аж до завершення матчу, доки не було забито один єдиний м'яч в цьому матчі в ворота ......... ГОСПОДАРІВ на 88 хвилині матчу у виконанні Коваленка Віталія в доволі таки спірному моменті, після того як було в центрі поля збито лідера команди Шевчука Ігоря, на що арбітр матчу Остапчук Ю. не відреагував.....
  Перемога команди гостей над чемпіонами 2008 підтвердила намір Ємільчине здобути перемогу в Чемпіонаті району 2009!
Яблунець - Хутір-Мокляки 1:2
Підлуби - Андрієвичі 1:0
  12 липня в Підлубах відбувся другий за значимістю матч ІІ туру Чемпіонату району 2009 між командами Підлуби та Андрієвичі.
Перший тайм розпочався з того, що суперники перших 10 хвилин матчу придивлялися один до одного, що призводило до того - що вболівальники починали чесно кажучи нудьгувати, але небезпечний удар з 25 метрів у виконанні Греська Дмитра і красивий сейв голкіпера, який витягнув м'яча із ближньої дев'ятки дали зрозуміти, що вся боротьба тільки попереду! Одразу ж перевага перейшла дещо на бік господарів, які на протязі 15 хвилин створили декілька моментів та заробили три кутові. Саме після розіграшу кутового господарі заробили пенальті, захисник гостей перекрив шлях м'ячу своїми руками, який летів у ствір воріт. До 11-метрової відмітки підходить Гресько Дмитро - удар - 1:0 господарі попереду!
  Через декілька хвилин в карному майданчику після чергової атаки Підлуб збивають гравця півзахисту на що арбітр матчу Яценко Василь Петрович не відреагував, що призвело до невдоволення вболівальників, навіть тих хто приїхав повболівати із інших сіл. Перший тайм закінчився з перевагою дещо на боці господарів.
  Початок другого тайму розпочинається під акомпонемент Андрієвич в силу того, що було замінено два гравці в складі Підлуб із-за травм отриманих під час матчу, але через деякий час гра вирівнюється. Непогані шанси відзначитися знову мав центральний півзахисник у складі Підлуб Гресько Дмитро який двічи пробивав з далеку. Але найреальнішу нагоду відзначитися мав Дейнека Руслан, який вийшов на заміну, пробивши мимо воріт після виходу з лівого флангу сам на сам з ворітьми та голкіпером!
   Кінцівка матчу пройшла в доволі таки посередній грі, відчувалась втома як і в гравців Підлуб, так і в гравців гостей, які так за весь матч нічого дійсно небезпечного не створили біля воріт господарів. Був лише один неймовірний момент, - штрафний удар у бік Андрієвич, - фантастичний удар кращого гравця матчу Гресько Дмитра, і ще більш красивий сейв голкіпера гостей.
Закінчився матч під неймовірною зливою, що зафіксував результат 1:0 - перемога ПІДЛУБ, яка виводить господарів у лідери разом із командою Ємільчине!


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1926 | Додав: sportem
Всього коментарів: 351 2 3 4 5 »
35 DIMAFOREST   (15.07.2009 17:11) [Материал]
ниякого фолу там не БУЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! і судівство було достойне!!! свисток свистів в обидві сторони, а не в одні ворота!!!!!!

34 Sashka   (15.07.2009 15:50) [Материал]
Всеодно Фк Емильчине на дорози не стане нихто!!!!!!!!ми найкращи!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin

33 sportem   (15.07.2009 15:03) [Материал]
Поставим крапку та побажаєм ФК "Ємільчине" обігрувати не тільки сільські команди, а й перемог над командами інших райцентрів та міст.
Грати та вигравати за спортивними принципами та не боятись сильних суперників!!!

32 hrekdv   (15.07.2009 06:50) [Материал]
О-о-о-о!!!!!! Евгений!!!!!!! від гри з Барашами!!!!! так ти ж напевно був найслабший в своїй команді, можливо найслабший від уболівальників, які вболівали за свою команду, а ти Хто зна за що???????

31 Sashka   (15.07.2009 02:01) [Материал]
на даний момент думаю пидсилу!!!

30 Vovinho   (15.07.2009 01:58) [Материал]
БУЛО БИ НЕПОГАНО ПЕРЕВІРИТИ СИЛИ В ТОВАРНЯКУ З ФК"ОЛЕВСЬК"!!
ОЛЕВСЬК НАМ ПІД СИЛУ-100%!!

29 sportem   (15.07.2009 01:08) [Материал]
Все вірно, але планка піднята дуже високо. Півфінал Кубка Житомирщини та лідерство в Першості Житомирщини. Дійсно ФК "Ємільчине" ставить серйозні завдання не тільки на чемпіонат району, а й на наступний сезон на Першість Житомирщини. В кінці сезону можна знову перевірити сили з ФК "Олевськом".

28 Alex   (15.07.2009 00:50) [Материал]
cool B) cool smile
тепер ми дійсно побачимо сили всіх команд.........
[u]БЕЗ ДОПОМОГИ ПРЕДСТАВНИКІВ ІНШИХ РАЙОНІВ, як це було раніше.
І всі побачать, що Ємільчине найсильніше!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cool B) cool B) smile :) smile :) tongue :p tongue

1-8 9-16 17-24 25-32 33-35
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net