Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



20:55
Січ над Убортю
 Розбила свої намети, щоб протягом трьох днів (20-22 травня, урочище Гори за Підлубами) провести традиційну гру «Котигорошко».
 Сюди з'їжджаються ті, хто прагне не просто перемогти чи відпочити, а й вдосконалитись фізично і духовно, самоствердитись особисто й колективно.
 Від того «Котигорошко» давно перестав бути спортивно-туристичним зльотом, він став іміджевим освітянським заходом, результати виступу на якому не лише характеризують команду з 10-12 чоловік, а є обличчям школи.

 А тому й везуть сюди все найкраще: спортсменів, артистів, костюми, декорації, перетворюючи поступово гру ще й  у виставку декоративно-прикладного мистецтва. Не дивно є присутність тут директорів шкіл чи їх заступників, що вболівають за свої команди.

 Саме на плечі керівників навчальних закладів булла покладена цього року відповідальність за доставку команд до місця змагань, адже профінансувати централізовано можливості не було. Це й позначилося на масовості, адже за останні роки кількість команд була меншою тридцяти.
 Певна компенсація була в коштах на організацію та проведення змагань – цей фонд становив більше 3,5 тисяч гривень, із них тисячу гривень вперше виділив райком профспілки працівників освіти, а тому в організаторів були всі шанси провести змагання на гідному рівні.

 Новий рік – нові впровадження. Цього разу, серед іншого, у назві конкурсу художньої самодіяльності, що винесений у заголовок цього матеріалу. Ідея, що надала цьому незаліковому виду історико-патріотичного присмаку, належить відділу культури і туризму. А ще – змагання «Якщо  потрапив у надзвичайну ситуацію», конкурс стінгазет «Моє рідне село».
 Про спортивні підсумки розповів головний суддя змагань С.Ярмоленко (Підлубівська ЗОШ).
Туртехніка
Запекла боротьба точилася на етапі з туристичної техніки серед шкіл І-ІІІ ступенів. І все таки І місце виборола досвідчена команда Кулішівської ЗОШ, яка вже третій рік поспіль не віддає першість. Всього 2 сек. програла їй команда Симонівської ЗОШ, треті Ємільчинська ЗОШ №2.
Медпункт
Не менш цікавою була боротьба на етапі з медичної підготовки. Несподіваною стала перемога Малоглумчанської ЗОШ серед І-ІІІ ступенів. Другою була постійний призер останніх років команда Підлубівської ЗОШ. Треті залишилися учні з Ємільчинської ЗОШ №1. Серед І-ІІ ступенів фантастичний результат (27,7 сек.) показала команда Горбівської школи. Набагато відстала Яблунівська ЗОШ. Третіми залишилася команда з Мокляків.
ДАІ
Найбільше балів на етапі з ДАІ отримала команда Підлубівської ЗОШ І-ІІІ ст. (32 б.). Не набагато відстала команда з Ємільчинської ЗОШ №2 (31 б.). Третіми стали Андрієвичі. Серед неповних шкіл І місце по праву отримала Сербо-Слобідська ЗОШ, 2 місце у команди з Сергіївки, треті Непізнаничі.
Спортивна естафета
В змаганнях зі спортивної підготовки безперечний лідер останніх 6 років – команда Підлубівської ЗОШ І-ІІІ ст. 30 сек. програла їй команда Симонівської ЗОШ, треті – Малоглумчанська ЗОШ. Серед неповних шкіл І місце виборола команда с. Непізнаничі. Майже 1 сек. програла їй команда з с. Неділище. Третіми місцем задовольнилась Бастово-Руднянська ЗОШ.
Пожежна підготовка
На етапі  з пожежної підготовки не віддала І місце нікому команда с. Симони. Другі учні Ємільчинської ЗОШ №1, треті – Бараші. Серед неповних шкіл І місце зайняла команда з с. Непізнаничі, ІІ місце у Мокляків, треті – Хутір-Мокляки.
 В загальному заліку заслужену і довгоочікувану перемогу здобула команда Симонівської школи з результатом 14,5 бали. За півкроку до вершини зупинилась омолоджена команда Підлубівської школи (15 балів). Третє місце здобули колишні Котигорошки з Кулішів (25,5 бала).
 Серед дев’ятирічних шкіл сенсаційно, але впевнено, перемогла Непізнаницька команда (15,5 бала), друге місце за учнями із с. Горбове (19 балів), третє – з Яблунівки (24 бали).

 На урочистому закритті переможці та призери в загальному заліку були нагороджені преміями та грамотами за підписом голови райдержадміністрації. Подарунки й нагороди від організаторів та спонсорів отримали також всі, хто перемагав у залікових та незалікових видах змагань.
Категорія: Різне | Переглядів: 2080 | Додав: Mikl
Всього коментарів: 1
1 Artes   (02.06.2009 17:27) [Материал]
Был я, правда давно уже, в этих прекрасных местах, красота там действительно неповторимая, так что кто соревновался, наверняка получил большое удовольствие и отдых.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net