Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



11:22
1/4 фіналу, КО 2009, ФК Бердичів - ФК Бараші 1:1
23 квітня 2009 р. о 16.00 год. в м. Бердичеві на стадіоні "Шкіряник" ФК "Бараші" провів свій перший матч 1/4 фіналу Кубка Житомирщини 2009 з молодою та амбітною командою ФК "Бердичів". Підтримати команду ФК "Бараші" прибула група вболівальників з Ємільчине, ємільчинської діаспори Бердичева, Кулішів, Барашів (всього до 40 чол.). Вибравши за місце розташування Південно-Західну Трибуну ст. "Шкіряник" (в першу чергу орієнтувались на затінок), святиню місцевих фанів ФК "Бердичів". ФК "Бараші" на матч вийшов в бойовому складі, в якому перемагали "Звягель 750".

Основа складу ФК "Бердичів" - гравці 1992 р.н. З стартовим свистком судді матчу на поле полетіли стрічки від фанів.

На початку матчу футболісти ФК "Бердичів" не поспішали атакувати ворота гостей на правах господарів. Після подачі кутового удару гості першими забивають м'яч у ворота, але суддя відміняє  взяття воріт - офсайд. Поступово  футболісти ФК "Бараші" беруть ініціативу у свої руки, гра проходить на половині суперників. В одній з контратак господарів, після дальнього удару м'яч потрапляє в перекладину воріт. Після цього замітно пожвавіли фани, над стадіоном залунало "В-п-е-р-е-д Бердичів, в-п-е-р-е-д до бою...".

Бій проходить на половині господарів. Гості беруть в облогу ворота господарів. В одній з атак нападник гостей в штрафному майданчику намагаючись довести удар до вірного - опиняється на газоні після порушення правил зі сторони захисника ФК "Бердичів". Суддя матчу замість 100-відсоткового пенальті дає жовту картку футболісту ФК "Бараші" за симуляцію. "Головний обов'язок" судді на лінії Соболовського-молодшого підняти прапорець, що не атака - прапорець вгорі. На правому фланзі, біля кутового прапорця захисник господарів грубо зносить футболіста ФК "Бараші". Суддя в полі відмовляється показувати жовту картку, після цього стає все зрозуміло, гостям крім футболістів в полі, дванадцятого гравця SWS, потрібно здолати опір самого небезпечного помічника господарів - суддів. Піднявши з десяток разів прапорець (Соболовський-молодший)   та зірвавши ряд небезпечних моментів в гостей - суперники пішли на перерву сухими  0:0.

В другому таймі гості швидко відкривають рахунок матчу, С.Литвиновський (№4) здійснивши прохід по правому флангу, зробив передачу в центр воротарського майданчика - 1:0. Контролюючи та володіючи ініціативою гості шукають нові можливості для збільшення рахунку матчу. С. Литвиновський знову майстерно навісив м'яч на ворота господарів, яких тільки диво рятує після удару головою футболіста ФК "Бараші" м'яч пролітає поряд зі штангою. Господарі проводять атаку на ворота гостей, після навісу з правого флангу ударом головою футболіст ФК "Бердичів" зрівнює разунок матчу - 1:1. Один удар в другому таймі - один гол, 100% реалізація !!! Після стрімкої атаки гості втрачають ще одну чудову нагоду для взяття воріт господарів, м'яч пролітає поряд зі стійкою воріт. Отримавши право на штрафний удар футболіст господарів посилає м'яч в кількох сантиметрах над перекладиною воріт. Останнє слово в матчі за гостями - знову поряд зі стійкою воріт. Після матчу представник ФК "Бердичів" в інтерв'ю телерадіокомпанії "ВІК" бідкався, що молоді хлопці грали проти досвідчених футболістів ФК "Бараші" з Житомира, Києва. Про суддівство говорив, що кваліфікована бригада, не зробила результативних помилок. Цікаво, що мав на увазі (непризначене пенальті в бік гостей чи вилучення гравців). Але, це не першість ДЮФЛ України чи Спартакіада школярів, потрібно думати як повернути владу, керівництво та бізнесменів Бердичева обличчя до команди, молодих футболістів, вболівальників. В цьому Бердичеву потрібно повчитись в представників (меценатів) команди ФК "Бараші", керівництва Ємільчинського району.
Бердичів, з Південно-Західної Трибуни

P.S. Бердичів. Головний під'їзд до ст. "Шкіряник"   
Категорія: Кубок Житомирщини | Переглядів: 2157 | Додав: sportem
Всього коментарів: 111 2 »
11 Джон   (26.04.2009 20:04) [Материал]
Спеціально для sportem.at.ua трохи запізно, але вставлю і я своїх п'ять копійок.
Особисто я від гостей чекав більшого. Цікаво, яким би був результат матчу, якби гравці ФК "Бердичів" протягом перших десяти хвилин двічі покарали гостей за мажорство? Але гості вчасно схаменулись і, що там гріха таїти, протягом гри перегравали гравців ФК "Бердичів". Тому вважаю підсумок матчу справедливим, хоча і нам декілька раз відверто пощастило.
Суддівство. Дійсно, суддя трохи підігравав нашим гравцям. Не думаю, що це була упередженість, просто, на мою думку, суддя більш прискіпливо відносився до досвідченіших гостей. Зокрема, дехто з присутніх на матчі нарахував до чотирьох спірних фіксацій положень "поза грою" в гостей та одне непризначене пенальті в ворота бердичівлян. В цілому головний суддя відсудив більш-менш достойно, натомість, що робив Соболевський-молодший на боковій лінії для мене залишилось загадкою.
Прикрою особливістю є "читання" гостями однієї з "родзинок" сьогоднішнього складу ФК "Бердичів": постійно хтось з гравців "Барашів" вискакував з-за спини наших гравців, що створювали штучне положення "поза грою". Також якось нелогічно виглядав гол в наші ворота: гості мали набагато ліпші шанси уразити їх.
Прикро вразило часте словесне втручання в дїї судді з боку делегації гостей. Я розумію, що на матчі була присутня еліта Ємільчинщини, але ж це не дає право можновладцям нахабно втручатись в дії арбітра. Звичка? sad Такого в нас я давно не пам'ятаю. angry
Звичайно, важко нам буде пройти "Бараші", але це футбол: усе можливе.

10 sportem   (24.04.2009 12:39) [Материал]
Де можна почитати про незадоволення ФК "Бердичів" діями суддів? Є бажання допоможіть.

9 sportem   (24.04.2009 12:07) [Материал]
Не згаданий епізод ніде. В другому таймі, в центрі поля чергове грубе порушення правил.
В гравця ФК "Бердичів" повинна бути друга жовта - сміх та оплески фанів, суддя дав картку іншому гравцю після паузи.
Є сподівання в матчі-відповіді ФК "Бердичів" буде грати в інший футбол. (Вдома було завдання не програти, чи уникнути розгромної поразки?)

8 football33   (24.04.2009 12:02) [Материал]
Я теж вважаю, що бригада арбітрів із Житомира на чолі із Валентином Юрковським відсудила гру на досить високому рівні.

7 Криця   (24.04.2009 11:48) [Материал]
Якраз судді відсудили нормально. Коли по троє гравців-гостей опинялися в положенні поза грою на метр, а то і два. А гравці "Барашів" і їх вболівальники хапалися за голову і піднімали лемент після рішення судді, то для початку вивчіть правила, або зав'язуйте з футболом, чи окуляри одягніть. І удар в поперечку був не з дальньої відстані, а з лінії штрафного майданчика. Кожен вболівав за своїх, але палку перегинати не треба. Не змогли обіграти хлопчаків, то треба це визнати. А не скидати все на суддю.

6 football33   (24.04.2009 01:20) [Материал]
А чи можливо участь ФК "Бараші" у Вищій чи Першій лізі Чемпіонату області?

5 hrekdv   (24.04.2009 00:57) [Материал]
Так 1:1 зіграли ж.

4 Криця   (24.04.2009 00:38) [Материал]
Кілька чоловік активно реагували на події на полі у бік ФК "Бараші". Певно керівництво. Бо гравці були в іншому кінці стадіону.

1-8 9-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net