Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



23:17
І Весняний кубок із міні-футболу!
Вітання усім шанувальникам спорту району. Щотижня на майданчику із штучним покриттям по суботах і неділях у Ємільчиному біля "Зірочки" проходять цікаві і головне масові матчі (по 4 команди точно) із міні-футболу. Порадившись, ентузіасти цього цікавого видовища вирішили започаткувати лігу і проводити ще захопливіші матчі.
Початківцем, завдяки якому уже другий рік поспіль проведено Зимовий турнір, виступив Гресько Дмитро! І ось ми вирішили провести турнір "Весняний кубок". Тому запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у цьому турнірі.
Формат турніру:
1. Склад команди - 3 польові гравці + воротар (+ запасні гравці, якщо потрібно).
2. Призовий фонд формується шляхом внесення кожної команди 40 грн.
3. Регламент проведення турніру буде визначено після реєстрації усіх команд.
4. Реєстрація команд до четверга (5 березня) через Климчука Ярослава (особисто), або тут на сайті в коментарях до цієї новини, або ось в цій групі на сайті http://vkontakte.ru/club6943421.
Турнір буде проводитися 7 березня (субота) в 11.00.

Присвятимо його початку весни і Міжнародному жіночому дню - 8 березня.

В І кубку Весни прийняло участь 12 команд. Відділ молоді і спорту обрав такий варіант проведення турніру: І група (штучне поле - ФК "Ємільчине", Куліші, Велика Цвіля, ЄмільChicago bulls), ІІ група (поле ЗОШ №2 - Університаріо, Горизонт, Сербо-Слобідка, Підлуби), ІІІ група (поле УОС - Бараші, РВ УМВС, Планета Азарт, Сербо-Слобідка-2). Переможці груп продовжують боротьбу за Кубок, такий формат викликав незадоволення в більшості команд. На площатці ігри тривали з 12.00 до 13.30, наступні матчі розпочалися в 15.30. В важких умовах та граючи в "інший міні-футбол" 8 команд боролися за перемогу в групі та підтримували ідею проведення турніру аж на ТРЬОХ полях.

В стартовому матчі на площатці зустрілись ФК "Ємільчине" (Олексій Шквирко, Дмитро Гресько, Володимир Ярошук, Олександр Климчук, Віталій Коваленко) та ЄмільChicago bulls. Склад команди Bulls: В. Серпутько, М. Курносов, В. Костюченко - команда ветеранів та К. Куницький, Я. Куницький, А. Єременко - "Городка". Головними героями матчу стали В. Серпутько та К. Куницький. Голкіпер відбив з десяток небезпечних ударів, а Костянтин п'ятою відкрив рахунок матчу та в меншості забив переможний м'яч - 2:1. ФК "Ємільчине" - В. Цвіля 5:1, ФК "Ємільчине" - Куліші 4:1. Вигравши з рахунком 3:1 в Кулішів Bulls на початку матчу з В. Цвілею несподівано пропустили 3 м'ячі, але далі голкіпер В. Цвілі дев'ять разів виймав м'яч з сітки воріт.

 На полі ЗОШ №2 в першому матчі команда "Горизонт" на старті повела з рахунком 2:0 проти команди Підлубів, але перемогу не втримала 2:2. Ще більша невдача команду спіткала в матчі з "Університаріо", виграючи з рахунком 3:1 "Горизонт" поступився 3:4. "Університаріо" - Сербо-Слобідка 6:3. Підлуби не втримавши перемогу в матчі з Сербо-Слобідкою - 2:2 подарували достроково І місце "Університаріо", відмовились від матчу, який не впливав на остаточне розташування команд в групі.
 В УОСі команди найдовше змагались за І місце. РВ УМВС - Сербо-Слобідка-2 7:1, РВ УМВС - Бараші 1:4, РВ УМВС - Планета Азарт 1:0. Планета Азарт - Бараші 2:2. Перемогу в групі здобули футболісти Барашів, за матчами спостерігали глядачі Ємільчиного та с. Руденьки.
Фінальний етап

 "Бараші" - "Університаріо" 3:3. Рахунок в матчі між командами "Бараші" та "ЄмільChicago bulls" відкрив найкращий бомбардир Bulls К. Куницький, але на радість вболівальникам Барашам, це був автогол. Костя-футболіст незабаром виправив помилку 1:1. Демонструючи результативну гру команди по черзі виходять вперед, за рахунку 5:5 вихід на поле В. Костюченка приносить перелом в матчі. Капітан Bulls записав на свій рахунок результативну перадачу та гол. Переможну крапку в матчі встановили К. Куницький та В. Костюченко, найкращі гравці матчу в складі Bulls - 10:6.
Першими відкрили рахунок фінального матчу футболісти Bulls, "Університаріо" зуміли відігратись та вийти вперед 2:1. В.Серпутько відбиває пенальті, яке пробивав капітан суперників Я. Климчук. Голкіпер "Університаріо" О. Алєксєєнко також впевнено захищає свої ворота, але за навмисний виніс м'яча за межі площатки він отримав вилучення на 2 хв. Футболісти Bulls зуміли зрівняти рахунок матчу, до перемоги залишались лічені секунди... Я. Климчук потужним ударом з фінальним свистком приносить перемогу в турнірі команді "Університаріо" 3:2.  Під час нагородження переможців турніру перехідним Кубком, знайшлось місце також Шампанському!!!

Переможці турніру: Олександр Алєксєєнко, Вадим Антощук, Ярослав Климчук, Костянтин Гольц (нижній ряд)

Фіналісти турніру: Ярослав Куницький, Артем Єременко, Валерій Серпутько,  Костянтин Куницький, Михайло Курносов, Віталій Костюченко.
Категорія: Міні-футбол | Переглядів: 2902 | Додав: recoba
Всього коментарів: 691 2 3 ... 8 9 »
69 tanya   (14.03.2009 13:55) [Материал]
Привіт усім любителям футболу! Відділ у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації готовий вислухати та обговорити всі цікаві пропозиції, що стосуються розвитку футболу в районі. Не треба так категорично про нас говорити. Вперше почула пропозицію щодо проведення турніру з міні-футболу від Климчука Ярослава 07.03.2009 року і ми її підтримали. Хотілося б і від вас, прихильники футболу, почути конкретні пропозиції. Заходьте. Ми Вам будемо раді. Наша адреса: вул.Леніна, 18 (приміщення райдержадміністрації, 4 поверх) та телефонуйте:4-20-36. Тетяна Петрівна

68 Vovinho   (14.03.2009 12:01) [Материал]
Ярослав Климчук (Yaroslavson)
потрібно придумати ведення трансферного ринку!!!
А iдея то прикольна!!! biggrin :D
Ответ: Щоб не було багато переходів, основним гравцям взагалі заборонити трансфери. А то будуть шукати "місце під сонцем".

67 Yaroslavson   (14.03.2009 02:13) [Материал]
потрібно придумати ведення трансферного ринку!!! biggrin

66 recoba   (14.03.2009 00:12) [Материал]
Дмитро! Твоя ідея дуже цікава. Я думаю - в цьому дійсно є сенс. Так що залишається провести ще декілька турнірів, щоб визначитися, хто за кого грає biggrin

65 hrekdv   (13.03.2009 15:51) [Материал]
Я думаю це питання можна вирішити під час створення "Прем'єр - ліги".

64 Yaroslavson   (13.03.2009 14:53) [Материал]
мені дуже подобається ця ідея! А на щот полів: кожна команда грає на своєму чи як?

63 hrekdv   (13.03.2009 01:19) [Материал]
Фізкульт-привіт всім всім шанувальникам міні-футболу!
В мене виникло своє бачення щодо створення ліги по міні-футболу. Дійсно за останні півроку завдяки проведеним турнірам взимку і весною у громадськості постало нагальне питання щодо створення ліги по міні-футболу.
Щодо часу - думаю доцільніше буде розпочати на початку липня, коли всі школярі здадуть вступні іспити (чи то зараз зовнішнє тестування), а студенти – сесію у своїх вузах, задля більшої видовищності. Тим самим я вбачаю доцільнішим до цього часу провести ще (за бажанням) декілька турнірів (бачимо календар дарує нам вдосталь – обирай лиш дату) - де буде видно кількість команд, які вже регулярно приймають участь, і можливо підтримають ідею, а можливо й з’являться нові, які виявлять бажання приєднатися.
На рахунок керівного апарату – є думка, щоб не залежати ні від кого (в особливості від адміністрації, яка викликала обурення в організації проведення останнього турніру) створити Ємільчинську «Прем’єр-лігу з міні-футболу» - де керівний апарат буде створений за рахунок капітанів (скажемо красномовно президентів команд), на зборі яких буде обраний головуючий Прем’єр-ліги (так скажем президент Прем’єр-ліги) та його помічники (думаю не більше двох). Це дасть можливість вирішувати спірні питання не одній людині, а більшістю команд, - як це відбувається в більшості організацій футбольних громад, а не як в нашому районі.
Вирішувати Вам шановні любителі Ємільчинсько футболу та видовища, яке воно нам дарує!!!!!!!

62 ескулап   (08.03.2009 14:48) [Материал]
Головний підсумок турніру - футбол в районі не меньш популярний, чим волейбол. В зв"язку з цим потрібно серйозно поміркувати над вдосконаленням системи організації і матеріального забезпечення подібних турнірів. 27 квітня відмічається Міжнародний день футболу. Мабуть, треба зробити так, щоб ми не залишились з боку такої події. А готуватись до неї треба починати вже зараз, щоб не повторювати помилок. Вважаю, є сенс зробити такий турнір традиційним, в подальшому, після вводу в експлуатацію приміщення для футзалу, із запрошенням команд інших районів.
Наводять також на серйозні думки травми Ярослава Климчука та Вадима Антощука під час фінальної стадії. Тільки дякуючи Богу ушкодження не стали більш важкими. Я особисто дуже переживаю за цих гравців. Так вот, потрібно лі взагалі огородження навкруги газону в такому виконанні як у нас.

1-8 9-16 17-24 ... 57-64 65-69
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net