Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



10:38
Чемпіонат району. 13 тур
 В матчі з Підлубами команда Руднє-Іванівської планувала ліквідувати різницю в шість м'ячів, яка існувала в заочному змаганні з Барашами. В 15 годин в центрі поля гості на чолі з суддею зі своєї сторони В.А. Греськом чекали на вихід підлубців, які не поспішали розпочинати гру. Через кілька хвилин на матч приїхав суддя з Ємільчиного В.Романуха. Склад команди гостей в даному матчі - збірна команд ФК "Олевськ" (6 гравців), ФК "Ємільчине" та захисника Володимира Сороки (Рудня-Іванівська), який також виступав за ФК "Ємільчине". Чутки про зацікавленість та фінансування командою Барашів новоград-волинських футболістів, які виступали за Підлуби не підтвердились, Підлуби зіграли матч власними силами.

11 жовтня 2008 року, с. Підлуби, 15:05

"Підлуби":
Юрій Лугина - Сергій Сейко, Анатолій  Філатов (Олександр Яценко), Андрій Дем'янчук, Віктор Гнатенко, Вадим Серпутько - Андрій Яценко (Сергій Кашпуренко), Юрій Козакевич, Андрій Ковальчук, Анатолій Гнатенко - Юрій Ігнатенко.

Суддя матчу: В. Романуха

 В першому таймі шапкозакидацький настрій гостей команда господарів впевнено зупинила самовідданою грою на всіх клаптиках поля. Обравши захисний варіант гри господарі активно грали на контратаках,  де особливо виділялися Ю. Ігнатенко та А. Ковальчук.

("Десятка" гостей - футболіст в формі ФК "Олевськ")
 Гра на межі фолу підлубців викликала незадоволення футболістів з Олевська та відсутність жовтих карток. В. Коваленко спробував повторити фокус, який пройшов в минулому матчі - офсайд. Присутність Ю. Лугини в воротах додавала впевненості футболістам та глядачам.

 Після перерви гості підсилили склад, на поле вийшов ще один олевчанин нападник Саня та О. Піскун. На початку другого тайму О. Піскун грою рукою зупинив вихід один на один з голкіпером гостей Ю. Ігнатенка, реакція судді жовта картка. На 50 хвилині гості провівши стрімку атаку відкривають рахунок матчу, відзначився Саня. Цікавий епізод трапився в грі приблизно на 65 хвилині матчу, з лівого флангу олевчанин сильним ударом пробиває Ю.Лугину та сітку воріт під перекладиною. Судді матчу, який перебував далеко від воріт, в цьому епізоді залишалось прийняти не просте рішення. З трьох варіантів: зарахувати гол, від воріт, кутовий, він вибрав останній. Небесні сили, вгледівши присутність отця Віктора на матчі, та В.Сорока заганяють м'яч у ближній кут воріт, вдало розігравши кутовий удар.
Штрафні удари по воротам гостей в другому таймі виконував А. Гнатенко, працівник держлісгоспу та колишній гравець Рудні-Іванівської.

Під кінець гри на одинокий вигук вболівальника з Ємільчиного С.М. Піскуна "Рудня - чемпіон",  місцеві хлопчики скандували "Олевськ - чемпіон".

 Команда Підлуб в грі поступилася збірній Рудні-Іванівській з рахунком 2:0. Забравши фінансування Ємільчинського держлісгоспу, невже, ви думаєте що футболісти з Олевська та Ємільчиного будуть грати за Рудню, як грають підлубці за Підлуби?

Футболісти Кулішів взяли приклад з Підлуб знехтували матч в Ємільчиному (15 км. - це не проблема). Через тиждень кулішівці дадуть бій Підлубам за 4 місце в турнірній таблиці

P.S. Команди Рудні-Іванівської та Барашів за складом та фінансовими можливостями переросли рівень чемпіонату району.
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1665 | Додав: sportem
Всього коментарів: 3
3 sportem   (14.10.2008 14:31) [Материал]
Куня, ти трохи помилився. Куліші в Хуторі грали з Андрієвичами і перемогли, подарувавши Хутір-Моклякам першу перемогу.
Потрібно зарахувати Хутір-Моклякам технічну поразку, але це робити ніхто небуде. Скажуть, Андрієвичам, чого виходили на поле грати? Цікаво, хоч в формі Хутора грали чи в своїй як дехто з Олевська робить.

P.S. Хутір-Мокляки фарм-клуб Кулішів :), одна Кулішівська сільська рада.


2 куня   (12.10.2008 14:42) [Материал]
А чому ІІІ місце та бронзові нагороди завоювали футболісти Ємільчине (ДЮСШ)?Адже ще 3 матчі?
Ответ: Вибачаюсь, прорахувався. Теоретично є ще шанси, але практично дуже мало, успіхів!!!

1 куня   (12.10.2008 14:40) [Материал]
Доречі Куліши вчора грали з Хутір-Мокляками!Може вони перепутали матчі, адже матч з хутором повинен бути зігран ще тиждень тому!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net