Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



22:36
Чемпіонат району. 6 тур
В День Незалежності, в рамках 6 туру першості району з футболу, в Рудні-Іванівській відбувся цікавий та напружений футбольний поєдинок між територіально-принциповими суперниками. Команда Ємільчинського держлісгоспу, в народі більш відома як "Рудня" (саме під такою назвою команда виступала на кубку Поліщуків-2008 в м. Олевську), приймала команду з Підлубів.

24 серпня 2008 року,
с. Рудня-Іванівська, 16:30
"Підлуби": Ю. Лугина - С. Сейко, А. Дем'янчук, В. Серпутько,  А. Філатов, - В. Брацюк (м. Новоград-Волинський), А. Ковальчук, О. Лугина, Ю. Козакевич - А. Піка, В. Ковальський (м. Новоград-Волинський).
Суддя: В. Романуха (Ємільчине)
 Команда господарів була ослаблена відсутністю провідних гравців - брати Коваленки закінчують відпочинок на березі Чорного моря, травмований В. Галицький, колишній підлубець, був присутній на матчі з "костилем", приїхав на скутері. На заміну Коваленкам, прибули брати Дороші з Олевського району, які виступають за ФК "Олевськ" в першій лізі чемпіонату області з футболу. Досвідчені футболісти Рудні-Іванівської  А. Гнатенко (Підлуби) та О. Сьомко, на обласному рівні грали ще за часів СРСР.
 Перший тайм запам'ятався глядачам рівною на напруженою грою.  На початку зустрічі чудовий удар під перекладину завдав Віктор Ковальський, воротар господарів В. Серпутько не без труднощів переводить м'яч на кутовий. Слід відмітити, воротарі обох команд в першому таймі зіграли впевнено та надійно, тому на перерву команди пішли за рахунку 0:0.
 
 В перерві матчу, біля команди гостей вдалося почути розмову, що суддя "куплений", слід остерігатися призначення пенальті. Але, на велике здивування гостей і господарів, на початку другого тайму суддя призначає пенальті в вотора господарів. 11-метровий удар чітко реалізовує В. Брацюк. Незабаром, по центру воріт, "ударом за вітром" по дововижній траєкторії В. Брацюк подвоює рахунок матчу. З своєї половини поля, Вадим Серпутько намагається перевершити легендарного бразильця Пеле, але його несильний точний удар не складає труднощів для голкіпера господарів. Підлубці починають грати "на рахунок", притискуються до своїх воріт. Небезпека біля воріт гостей виникає одна за одною. В одній з атак господарів помиляється досвідчений гравець "Підлубів" А. Дем'янчук. Легіонер-олевчанин скорочує рахунок матчу (це вже другий матч футболіста за добу, завтра на кубку Поліщуків черговий).  Команда Рудні-Іванівської за кілька хвилин до закінчення матчу, з пенальті (цілком справедливого) встановлює остаточний рахунок матчу 2:2.

 На фото: вболівальники та  боковий суддя матчу - В. Яценко 

 В Кулішах команда Ємільчине (ДЮСШ) отримала вольову перемогу над господарями, з рахунком 2:1. Андрієвичі - Хутір-Мокляки 5:1.

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 2046 | Додав: sportem
Всього коментарів: 4
4 recoba   (26.08.2008 10:18) [Материал]
Нажаль не скажу, був відсутній на цьому матчі sad

3 sportem   (26.08.2008 09:24) [Материал]
Дивно, чому мовчать учасники матчу Куліші- Ємільчине (ДЮСШ).

2 recoba   (26.08.2008 01:51) [Материал]
А чому так мало інформації по результатам туру ??? wink

1 DENis   (25.08.2008 08:54) [Материал]
Такой результат на руку Барашам, Всех с праздником! biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net