Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



16:54
Є праця – є результат

Зазвичай, такого масштабу заходи плануються зазделегідь. Візит же Президента Федерації волейболу України в Ємільчине на відкриття чемпіонату громади був дещо несподіваним. І в той же час логічним. Бо ж рояль, який би заслуговував уваги і поваги, нізвідки в кущах не зявиться. Якщо він є, то можна тільки пил змахнути й вазу з квітами поставити. Що й було зроблено. І, здавалось, буденний захід – початок змагань у громаді – перетворився на резонансну подію.

Звісно, фактор знайомства очільника Федерації волейболу України Михайла Мельника й голови обласної організації Володимира Ширми відкидати не варто, але ж і 11 команд за нинішніх часів не в кожній громаді заявки на стіл кладуть.

В нас подали. І вишикувались потужним строєм, приїхавши з усіх усюд.

Тож у контексті причинно-наслідковості нашого волейболу, мабуть, доречним буде пильніше придивитись хто в строю, та й поза ним.

А там уже й тренерів маємо, точніше – тренерок.

Це про Альону Мухаревич, у якої за плечима чемпіонство в Першій та Вищій лігах як гравчині, нині ж вона – другий тренер «Житичів» із Суперліги.

А ще ціла плеяда грає на високому рівні. Вікторія Павленко – у Вищій лізі за житомирське «Полісся», у Юлії Омельченко – вже позаду сезон за першолігову «Полісянку» (Житомир), має шанс заявити про себе і Наталія Романчук.

Ємільчинські амбасадори у чоловічому волейболі – Артем Омельченко «Поліція охорони» (Тернопіль, Суперліга), у цій же команді Віталій Степушенко став нещодавно бронзовим призером у Вищій лізі. Володимир Музичук очолює волейбольну спільноту Звягеля. А які ж змагання без Артема Лавренчука – це вже сам Михайло Григорович відмічає нашого земляка за вміння впіймати момент в об’єктив. Говорячи про титули, варто згадати чемпіонство Євгена Шолкіна у першолігових «Житичах» та «срібло» Олексія Піонтківського у студентській лізі України з відповідним присвоєнням звання КМС. Згадаємо й чемпіонську звитягу збірної нашої громади на Європейських іграх та «бронзу» всеукраїнського масштабу «Рембудсервісу» на змаганнях товариства «Колос».

Цей список має усі підстави поповнюватись, адже щодень у МСЦ «Юність» – справжній мурашник. Тут іде найскоадніша, рутинна робота – заняття у наймолодших групах. А до тренерського штабу доєднався перспективний Володимир Балюрко.

Знаковий факт. У тогорічному чемпіонаті громади ветерани зустрічались із ДЮСШ-2 – командою «ноу нейм», тож поразки юних була закономірною. Цьогоріч ветеран «Ветеран» знову екзаменував ДЮСШ. І який прогрес! Як індивідуальний, так і командної гри, хоча це, в основному, учні 8-10 класів. Тож уже зовсім скоро ми назвемо їхні імена.

Як бачимо, нам вдалося запустити конвеєр, і якби не війна, були б іще кращі результати. А поки що… А поки вперше маємо волейбольний орден «За заслуги ІІ ступеня» - у Віктора Романухи. І закономірно. Та візит (і не вперше) високоповажного гостя. І заслужено.

Михайло МЕЛЬНИК, НТ
№7, 17.02.2023


Результати матчів

І дивізіон

Бараші – Освіта 2:0

Рембудсервіс – ЗСУ Ємільчине 2:0

Пеллет-Енерго – Освіта 2:0

ЗСУ Ємільчине – Бараші 2:0

Рембудсервіс – Пеллет-Енерго 1:2

1.       Пеллет-Енерго – 5

2.       Рембудсервіс – 4

3.       ЗСУ Ємільчине – 3

4.       Бараші – 3

5.       Освіта – 0

 ІІ дивізіон

Степанівка – Ветеран Ємільчине 1:2

Симони – Мала Глумча 0:2

ДЮСШ – Куліші 0:2

Симони – Куліші 0:2

Ветеран Ємільчине – ДЮСШ 2:0

Мала Глумча – Куліші 0:2

Мала ГлумчаВетеран Ємільчине 2:1

СимониКуліші 0:2

ДЮСШСтепанівка 2:0

Ветеран ЄмільчинеСимони 2:1

КулішіСтепанівка 2:0

Мала ГлумчаДЮСШ 1:2

1.       Куліші – 12

2.       Ветеран Ємільчине – 8

3.       Мала Глумча – 6

4.       ДЮСШ – 5

5.       Степанівка – 4

6.       Симони – 1

Категорія: Волейбол | Переглядів: 169 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net