Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



10:31
Гімназіада Житомирщини: За крок від медалей
21 лютого, в Міжнародний день рідної мови, у Першотравенську (Баранівської ОТГ) відбулися фінальні змагання з баскетболу серед дівчат, в залік Гімназіади Житомирщини. Вісім команд впродовж цілого дня, розподілені на дві групи, вели напружену боротьбу за нагороди.

Найзапекліші баталії розгорнулися в групі за участю команди Ємільчинської селищної ради, сформованої на базі Підлубівського ЗЗСО. В складі якої грали також найкращі баскетболістки Андрієвицького та Середівського ЗЗСО.



В підсумку баскетбольний трилер вивів команду на 2 місце у групі. Вирішальною стала перемога наших спортсменок проти Коростишівської ОТГ - 14:3. Коростишівська ОТГ - Коростень 22:17, Ємільчинська селищна рада - Коростень 19:25

В матчі за ІІІ місце команда поступилася хорошівським баскетболісткам. А чемпіонство розіграли команди Житомира та Бердичева. За словами головного тренера команди Сергія Ярмоленка дівчата доклали максимум зусиль, щоб вибороти високе, четверте місце.



Подарунком для команди стане комплект баскетбольної форми та нові м'ячі для занять баскетболу, які пообіцяв спортсменкам селищний голова Сергій Волощук. Будемо вірити, що команда дівчат за рік підкорить обласний п'єдестал.



Тим часом в Підлубівському ЗЗСО масштабно відзначили Міжнародний день рідної мови "Музично-поетичною палітрою" та тримають кулаки за свою випускницю Вікторію Корзун, яка на вихідних брала участь у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови.




Категорія: Спартакіада | Переглядів: 562 | Додав: sport_em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net