Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



14:28
З третьої спроби «Пеллет-Енерго» виборов чемпіонство
Нарешті – мідні труби! Наполегливість волейболістів, об'єднаних під прапором підприємства "Пеллет-Енерго" (на практиці – банером, що з'являється на іграх), варта наслідування. Команда Дмитра Степанчука три роки йшла через вогонь і воду, упускаючи вже таку близьку першість, та лише в 2020-му сурми нарешті сповістили про їхній тріумф.

Попри усталену традицію в спорті розігрувати спочатку третє місце, а потім – перше, наш волейбольний чемпіонат фінішував навпаки: минулої суботи розіграли "золоті" медалі, а наступного дня – "бронзові". Наситившись "вершками", глядач в основній масі проігнорував недільну боротьбу за третє місце.

Хоча дуель кулішівців з лісгоспом видалась не позбавленою волейбольної естетики, подарувавши тим небагатьом шанувальникам гри три партії. Висновок із яких очевидний: якби не підсилення лісівників молоддю в особі суперлігового Артема Омельченка та сербівця Івана Ковшуна, все могло бути й інакше.

Волейболісти з Кулішів постали органічним колективом, в арсеналі якого є й потужний напад (хоча й трохи одноманітний), і надійний захист. Щоб здолати такого опонента і повернутись у призери, лісгоспу дві партії виявилось недостатньо.

А ємільчинське класико напередодні було як завжди видовищним (далеко не кожен район чи громада області може таким похвалитися).

Триразовий чемпіон "Рембудсервіс" та амбіційний "Пеллет-Енерго" спочатку розіграли дві "дзеркальні" партії. У першій чинні чемпіони феєрили комбінаціями і вели в рахунку, проте кінцівку здали, у другій вже "пеллетівці" домінували та довести до перемоги не зуміли. І як підсумок – також непередбачувана третя, в якій "Рембудсервіс" мав відрив у 4-5 очок. Та, на відміну від першої, лідера Євгена Шолкіна зовсім рідко виводили в напад, відтак глядачі тільки раз побачили його "сухе вмивання" (фірмовий експресивний жест після ефектної й результативної атаки). Натомість "пеллетівець" Дмитро Дорош піймав кураж, а партнери підтримали надійністю і, за висловом "Спорту Ємільчинщини", Ємільчинська волейбольна держава отримала нового короля. Віват!


Слід згадати й ще одного учасника заключного дня – команду Симонів. За свою постійну спортивну активність вихованці Сергія Остапчука заслужено отримали нічим не гірші (від призових місць) подарунки: м'яч "Mikasa" від голови обласної федерації волейболу Володимира Ширми та комплект волейбольної форми від депутата облради Юрія Довгополого.

На відзнаки, мабуть, чекали й учасники інших команд (кращий зв'язуючий, ліберо і т. ін.), що характерно для завершення офіційних змагань. Та це можна буде зробити на Кубку чотирьох, який має доповнити швидкоплинний чемпіонат.

Михайло МЕЛЬНИК,
НТ, 31.01.2020


Категорія: Волейбол | Переглядів: 619 | Додав: sport_em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net