Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



08:17
Чемпіонат Ємільчинської селищної ради з футболу 2019, 9 тур
Бараші - Поліція 1:2
Голи: Роман Майданович (67') - Олександр Волощук (17', 32') 

Поліція: Микола Кур'ята - Руслан Дейнека (Вадим Матвієнко, 77'),  Ігор Вознюк, Мірадж Махмадалієв, Дмитро Лугина - Михайло Яроменко, Олександр Вдовиченко, Антон Островський, Віктор Островський - Олександр Волощук, Владислав Козир

Мотивація обох команд, в День Незалежності України, на гру зашкалювала. Перемога достроково робила Поліцію чемпіоном, а Бараші з усіх сил намагаються потиснути Держлісгосп в боротьбі за "дерев'яні медалі" (четверте місце). Після літньої паузи в суботу відновився Чемпіонат області, тому гості приїхали на гру без жодного легіонера. Руслан Дейнека із капітанською пов'язкою в захисті, атлетичні Островські в півзахисті та новоспечений сотник Волощук із Козирем на вістрі атаки. Така тактична схема Поліції на гру дала в першому таймі результат. На виклики: 102, 103 - Волощук зреагував миттєво, 0:2.

Господарі під час перерви додали температури до гри: через відсутність футбольних карток у двох гравців. Саме вихід на поле екс-гравця ФК Бараші Романа Майдановича пожвавив гру Барашів в нападі. Барашівці, скоротивши рахунок до мінімуму в середині другого тайму, полоскотали нерви Поліції в заключні хвилини. Збільшити перевагу гості могли фірмовим ударом головою Дейнеки та небезпечним ударом в перекладину Козира. Три доданих хвилини на результат гри не впинули, а фінальний свисток арбітра Андрія Дем'янчука зафіксував дострокове чемпіонство Поліції.

В чемпіонському флеш-інтерв'ю Руслан Дейнека відзначив вагомий внесок легіонерів (Анатолія Корнійчука, Марка Багінського, Андрія Бусленка, Дмитра Швеця, Ігоря Яцковця), які були прикладом професіоналізму, боролись за честь, за герб команди разом із всіма гравцями Поліції, в кожному матчі. Отож, кубок та перше золото Ємільчинської селищної ради в надійних руках!!

Симони - Держлісгосп 2:0
Голи: Юрій Прохоренко, Віталій Остапчук

Куліші - Андрієвичі +/-

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 917 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net