Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



19:51
Чемпіонат Ємільчинської селищної ради з футболу 2019, 6 тур

Суботнього ранку на стадіоні в Андрієвичах відбувся перший матч другого кола, де господарі приймали своїх географічних сусідів - команду із Симонів. Зразу варто відзначити підготовку стадіону до матчу, адже команда гостей залишилась задоволена станом газону в Андрієвичах: поле було м'яке, рівне та покошене напередодні матчу.

Андрієвичі - Симони - 3:14
Голи: Андрієвичі - 3 - Віталій Остапчук - 7, Тарас Тарасюк - 5, Віктор Годлевський - 2

Симони: Остапчук Сергій - Майданович Артем (Шпінь Віталій), Карпенко Ярослав, Ковальчук Сергій, Дідківський Олександр, Шпінь Микола, Денисюк Тарас (Котвицький Андрій), Денисюк Олександр, Тарасюк Тарас, Остапчук Віталій.

Команда з Симонів приїхала на матч без декількох гравців основного складу. Через відсутність основного воротаря, нове для себе амплуа вперше в кар'єрі спробував тренер Симонів - Остапчук Сергій Іванович. Досвідчений наставник в цьому році спробував майже всі функції на футбольному полі: польовий гравець, воротар, головний арбітр, боковий арбітр, тренер і представник команди.


Андрієвичі в свою чергу змогли зібрати боєздатний колектив, котрий в першій половині першого тайму зміг попсувати гостям нерви. Гра проходила на зустрічних курсах, до того моменту, поки незмінний диригент атак - Тарасюк Тарас за 5 хвилини двічі забиває і робить рахунок 0:2. Варто відмітити другий гол, в якому Тарас пройшовши половину поля, обіграв декілька гравців, і майстерним ударом результативно завершив атаку.

Після цього команда Андрієвич "посипалась", і до завершення першого тайму рахунок був - 2:6. "Хет-триками" відзначились Тарасюк і Остапчук. Проте варто відмітити і господарів, котрі змогли в першому таймі забити двічі.

Другий тайм розпочався відразу з розведення м'яча в центрі поля Андрієвичами, де гравець центра поля помилився і симонівці відразу покарали суперника за помилку. 2:7 - Годлевський Віктор забиває перший гол за Симони.

Андрієвичі, зробивши декілька замін, мали шанси на взяття воріт, але то Сергій Іванович рятував, то завершення підводило, а Симони в свою чергу продовжували забивати.

В другому таймі Остапчук Віталій забив ще 4 м'ячі, до яких долучився 2 голами Тарасюк. Загалом дует Остапчука і Тарасюка за весь матч забив 12 голів на двох.

В кінці гри другим м'ячем зміг відзначитись Годлевський Віктор, а також Симони пропустили третій гол після флангового прострілу гравцями Андрієвич. Симони перемагають та тіснять Поліцію на вершині турнірної таблиці, а Віталій Остапчук семимильними кроками наближається до клубу Самченка (94 м'ячі).

#Симони

ЗАБИЛИ ДВІЧІ, ТА ПОСТУПИЛИСЯ

Куліші - Бараші 4:2

Голи: Сергій Савчук, Дмитро Дорофієнко - 3 - Дмитро Саєнко, Максим Тищук

У матчі з минулорічним віце-чемпіоном району команда Барашівської ОТГ продемонструвала найкращі бійцівські якості. Незважаючи на те, що Куліші, у складі яких вийшли на поле досвідчені Сергій Савчук, Артем Стецько, Євген Голяка, Дмитро Дорофієнко, Олександр та Костянтин Романченки, переважали команду гостей за класом, гості не розгубилися, пропустивши вже на 4-й хвилині удар головою Сергія Савчука. Більше того, відбивши стартовий натиск господарів, мало-помалу гру вирівняли, а у середині тайму Дмитро Саєнко, у стилі Анатолія Дем'яненка, пройшов від центру поля до кутового прапорця, потім вздовж лінії воріт змістився у центр і вистрілив під гострим кутом. 1:1 – перший гол Дмитра за команду Барашів.

Господарі наче стрепенулися й максимально пожвавили темп. В підсумку – тричі (два рази – у першому, одного разу – у другому) відзначився один із кращих бомбардирів чемпіонатів – Дмитро Дорофієнко. 

Однак гості руки не склали, а відповідали гострими контратаками. У одній із них, як і у попередніх матчах відзначився Максим Тищук, який замінив травмованого непоступливого бійця Сергія Дмитренка. Прикметно, що уперті барашівці поступово здобули підтримку кулішівських вболівальників. Варто відзначити, що вихід на поле у другому таймі юного Едуарда Шкляра суттєво посилив гру Барашів. Надійністю у захисті відзначилися Олександр Сущевський та Олег Тищук. Останній у одному із епізодів відбив головою із лінії воріт потужний удар господарів. 

Рахунок – 2:4 – із сильним суперником не зіпсував настрою команді, яка наступними днями вже розпочне підготовку до домашнього матчу із Андрієвичами.

#Барашівська ОТГ

Лідерська, третя морально-вольова, перемога

Поліція - Держлісгосп 6:1

Поліція: Микола Кур'ята - Ігор Вознюк, Олександр Вдовиченко, Марк Багінський, Денис Метельський - Андрій Бусленко, Антон Островський (Дмитро Лугина), Віктор Островський, Владислав Козир - Олександр Волощук, Анатолій Корнійчук

Голи: Віктор Островський (25'), Владислав Козир (70', 85'), Олександр Волощук (72', 75'), Андрій Бусленко (80')- Михайло Штиль (5')

Другий матч поспіль Поліція пропускає вже на старті поєдинку. На п'ятій хвилині голкіпер-форвард гостей Михайло Штиль, після ефектного пасу партнера ударом через себе у штрафний майданчик, завершив результативно контратаку гостей. Господарі, захопивши ініціативу на вістрі атак, свої моменти швидко реалізувать не змогли. В середині першого тайму Віктор Островський, увірвався в штрафний майданчик з лівого флангу, пробив повз Максима Мариніна в дальній кут - 1:1. Через кілька хвилин не витримали нерви в Андрія Серпутька, який підступно сфолив на Козиру, в результаті захисник гостей отримав червоне світло від головного арбітра Юрія Остапчука. Проте свіжа кров Держлісгоспу показала характер, нові обличчя гравців Малої Глумчи витримали до перерви темп гри.

Перерву матчу гравці Поліції завершили достроково (гості ще відпочивали), а команда господарів рвалась вже до бою. Більша половина другого тайму тримала в напрузі всіх уболівальників. В складі гостей партнерів заряджав голкіпер Маринін, впершу чергу емоційно та вдалою грою в рамці воріт. Саме завдяки Максиму інтрига на полі зберігалась практично цілий ігровий тайм. На 70 хвилині грі неділищенцю Владиславу Козиру вдалося забити другий м'яч, низом у ближній кут. Відразу ж прорвало форварда Поліції Олександра Волощука, який вистрілив дуплетом протягом кількох хвилин. Також степанівець віддав гольову передачу універсалу Андрію Бусленку та влучив у стійку воріт.

Таким чином на рахунку "поліцейського Мбаппе" залишається 99 забитих м'ячів (Середи - 77, Степанівка - 3, Поліція - 19). А організаторам слід подумати про членський квиток Олександру до клубу Олега Самченка, який вперше забив 100 "цифрових" голів на полях Ємільчинщини. Паралельно симонівець Віталій Остапчук буквально на крилах наближається до першої сотні, маючи на своєму рахунку 94 влучних удари. Цьогоріч Віталій впевнено лідирує серед бомбардирів, відзначившись у шести матчах 17 разів.

Наприкінці гри унікальну можливість забити м'яч у ворота Миколи Кур'яти мав голкіпер Маринін, який в стилі парагвайського візаві Хосе Чілаверта виконував штрафний удар поблизу штрафного майданчика господарів. М'яч після сильного удару Максима заблокували гравці стінки, а гравець побіг чимдуж захищати вже свої ворота. До речі, свій перший м’яч підлубець забив саме у ворота Поліції, 9 травня на Кубок, граючи в полі.

Наступний поєдинок Поліція - Симони, який відбудеться в суботу 10 серпня (початок 10.00), обіцяє бути грою за 6 очок. Саме такий максимальний відрив може бути між лідером та головними переслідувачами після матчу, в турнірній таблиці.

@sportemi


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 905 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net