Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



11:06
Чемпіонат Ємільчинської селищної ради 2019 з футболу, 5 тур
Бараші - Симони 1:4
Голи: Сергій Дмитренко - Віталій Остапчук, Тарас Тарасюк, Ярослав Карпенко, автогол 

Держлісгосп - Андрієвичі 13:1
Голи: Самченко Олег-4, Штиль Михайло-3, Тукайло Юрій, Лукашишин Сергій, Снігур Олексій, Штиль Максим, Штиль Богдан Іванович, Штиль Богдан Миколайович - Вадим Кіндзерський

Великий футбол на Володимира Великого!
Поліція - Куліші 2:1
Голи: Анатолій Корнійчук (20', 60') - Артем Стецько (1')

Заключна, перенесена гра І кола між Поліцією та Кулішами викликала великий інтерес серед уболівальників. Футбольне поле ємільчинського стадіону, свіжа розмітка, сітка чекали на футбольне свято вже із самого ранку.

Звягельський легіон Поліції недорахувався одного бійця – Марка Багінського. Проте настав час показати себе гравцю "Мала” Ігорю Яцковцю, який вже третій рік у команді поліціянтів. У свою чергу, за Куліші не змогли виступити заявлені ємільчинці – Віталій Коваленко та Олександр Климчук, на яких гості розраховували на старті.

Матч стартував о 10:45. На цей час уболівальники майже повністю заповнили трибуни в затінку. Подивитись гру на центральній, свіжопофарбованій жовто-блакитній трибуні, завітав голова обласної ради Володимир Ширма. Постійно тут можна зустріти Миколу Ярошука з друзями, який цього разу вболівав також із сім'єю Василя Островського, його дітьми та внуками.

Перший постріл по воротах у виконанні Артема Стецька досяг своєї мети: вже перед самим носом Миколи Кур'яти м'яч змінив траєкторію та затріпотів у сітці. Секундна стрілка ледве встигла зробити повний оберт. Все вийшло майстерно, красиво, несподівано і приємно для гостей – 0:1. Господарі могли відразу ж і відквитатись, проте Олександр Романченко вдало вибрав позицію в рамці воріт. Надалі Поліція поступово почала перехоплювати ініціативу до своїх рук. Куліші відповіли прицільним пострілом зі штрафного, від самої бокової лінії поля, у виконанні Сергія Савчука: м'яч влучив у самісіньку "десятку" – хрестовину.

Посеред першого тайму зусиллями Анатолія Корнійчука поліцейські зрівняли рахунок: форвард Поліції елегантно переграв на виході Романченка. Збільшити перевагу міг Олександр Лапін, але у гольових епізодах новобранець не зміг приборкати м’яч.

Після відпочинку команди продовжили футбольний спектакль. Спекотно було й на тренерських містках та лаві запасних. На 60-ій хвилині Корнійчук вивів Поліцію вперед. Згодом, після дальнього удару Яцковця, стійка воріт виручила вже Куліші. Крім Ігоря в складі Поліції господарем у центрі поля був Дмитро Швець. "Все поділу, без зайвих рухів", – таку оцінку гри дав легіонерам Поліції тренер Ємільчинського ДЮСШ Юрій Остапчук. І все ж останнє слово в матчі могло бути за гостями. Нападник Олег Костриця цілив у дальню "дев'ятку”, але фортуна була на стороні Поліції.



Стовідсотковий результат команди після першого кола дозволив Поліції відірватись на екваторі Чемпіонату на три пункти від Симонів. Друга половина обіцяє бути не менш цікавою. Інтрига за призові місця зберігається. Чотири тури другого кола відбудуться в серпні. У День знань команди сядуть за парти підтягнути футбольну теорію (туру не буде), а фінішуватиме Чемпіонат 7 вересня, на свято Фізичної культури і спорту.


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 917 | Додав: sport_em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net