Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



09:39
Чемпіонат Ємільчинської селищної ради 2019 з футболу, 3 тур

Андрієвичі - Поліція 0:7

Голи: О.В.Волощук (4', 36', 90+1'), Метельський (15', 20'), Козир (46'), Бацюн (61')

Андрієвичі: Ігор Коваль - Олександр Зух, Богдан Коваль, Денис Перепьолкін, Максим Майданович - Вадим Білявський, Віктор Колесник, Вадим Колесник, Юрій Лавтар - Віктор Скиба, Микола Онищук

Поліція: Микола Кур'ята - Руслан Дейнека, Ігор Вознюк, Мірадж Махмадалієв, Дмитро Лугина - Денис Метельський, Олександр Бацюн, Михайло Яроменко, Тоха - Олександр Волощук, Владислав Козир


День Національної поліції, презентація нової футбольної форми (придбання якої ініціював начальник Ємільчинського відділення ГУНП Віталій Магалецький), продовження співпраці з SPORTEM.at.ua, календарний матч ЄСР в Андрієвичах, святкування Купала у громадах - це все лягло додатковим тягарем на плечі поліцейських в перший тиждень липня. До витоків Уборті медової футбольна команда приїхала без шапкозакидацького настрою. Адже Руслан Дейнека дав можливість перепочити звягельчанам, а Віктору та Антону Островським відпочити на морі. Загалом шість нових гравців вийшло на поле в складі Поліції, порівняно із попередньою грою, троє із них поліцейські: Руслан Дейнека (капітан), Олександр Анатолійович Волощук, Михайло Яроменко. Господарі також мали суттєві кадрові проблеми. Коли передматчева розминка суперників добігала до завершення виявилось, що NIKON сьогодні стрілятиме холостими. Акумулятор залишився в зарядному. Реакція була негайна - санкції. 


Гості зусиллями форварда Олександра Васильовича Волощука відкрили рахунок матчу вже в дебюті, на 4-ій хвилині. Далі два забитих м'ячі Дениса Метельского на 15-й, 20-й хвилині зняли певну напругу в грі. Відразу після перерви відзначився Владислав Козир, який в першому таймі на свій рахунок записав три результативні передачі. Небезпечні моменти, що створювали господарі біля воріт гостей, холоднокровно ліквідовував жовтий Микола Кур'ята. Книга "Все в твоїх руках" Олександра Шовковського, яку Руслан Сергійович дав почитати Коляничу перед від'їздом зробила свою справу. Смачний удар під стійку воріт Олександра Бацюна та слалом на доданих хвилинах матчу Волощука підбили підсумок гри - 0:7. Хетр-рик Рекета зупиняє гравця за чотири влучних постріли від омріяної сотні Самченка. А перемога із великим рахунком дозволила жовто-синім вперше очолити турнірну таблицю. З Україною в серці! Саме з таким настроєм, дружньою атмосферою в команді, в кольорах національної збірної грає сьогодні Поліція.

@sportemi

ПЕРЕРЕДКУПАЛЬСЬКІ БАТАЛІЇ

Бараші - Держлісгосп 1:2 
Голи: Варварчук Олександр (73') - Самченко Олег (16' - пен., 60')

Напередодні свята Івана Купала на барашівському стадіоні зійшлися у двобої команди господарів та Малої Глумчі (Держлісгосп). Прохолодна липнева погода сприяла гарячій атмосфері на футбольному полі.

Гості приїхали на поєдинок із чемпіонами району Олегом Самченком, Тарасом Дідусом, Юрієм та Михайлом Штилями, а також молодшим поколінням, яке у минулі роки вже теж встигло «понюхати пороху» на футбольних полях. У господарів бракувало одного із лідерів команди Романа Косинського.

Матч розпочався із потужного і точного удару Івана Татуревича з-за меж штрафної, однак м’яч влучив у хрестовину воріт Держлісгоспу. Надалі гра протікала без півзахисту – на зустрічних курсах, цікаво для глядачів, яких цього разу прийшло на стадіон значно більше. На 16-й хвилині, під час подачі кутового, захисник господарів зіграв, по-воротарськи, відбивши м’яч рукою. Пенальті холоднокровно реалізував найкращий бомбардир чемпіонатів Ємільчинського району Олег Самченко. До кінця тайму рахунок так і не змінився.



У 2-му таймі малюнок гри залишався схожим, щоправда заміни пожвавили темп матчу. У складі Барашів упевненою грою вирізнявся Олег Тищук, котрий додає від матчу до матчу. 

На 60-й хвилині, під час однієї з атак, Самченко подвоїв рахунок, проте Олександр Варварчук, який вийшов на заміну в 2-му таймі, завершив швидку комбінацію господарів і повернув інтригу до матчу.

Втім, попри численні небезпечні стандарти з боку обох команд, рахунок так і не змінився – 1:2 і вболівальники, отримавши насолоду від напруженої боротьби команд, пішли готуватися до вечірніх святкувань напередодні Івана Купала.
FB Барашівська ОТГ

Куліші - Симони 0:2 
Голи: Віталій Остапчук (83'), Олександр Дідківський (88')

Куліші: Олександр Романченко - Вадим Ходоровський, Ілля Ляшук, Сергій Савчук, Юрій Кужель - Олександр Голяка, Петро Ваховський, Артем Стецько, Євген Голяка - Олег Костриця, Вадим Кашпуренко

Симони: Сергій Матвієнко - Микола Шпінь, Юрій Прохоренко, Ярослав Карпенко, Вадим Панькевич - Тарас Денисюк (Максим Демченко), Олександр Дідківський, Віктор Затолюк, Тарас Тарасюк - Віталій Остапчук (Володимир Лещенко), Олександр Денисюк (Микола Шпінь)

Ой на Івана, ой на Купала відбувся топовий матч в Кулішах. Господарі стартувавши власними силами поступово підключають до гри своїх джокерів. Зокрема, проти Симонів на полі з'явились пулинці Юрій Кужіль та Олег Костриця. В свою чергу Симони місце в рамці воріт довірили неділищенцю Сергію Матвієнку, а роль диригента атак - Тарасу Тарасюку. З перших хвилин гри суперники обрали відкритий, атакувальний футбол. М'яч практично не затримувався в центрі поля. Ближче до перерви матчу поперечка воріт та фартовий відскок врятували господарів від неприємностей.

Після підпочинку гості поступово кидають в бій свіжі сили. Досвідчений наставник Симонів Сергій Іванович Остапчук замінює Денисюків. Замість Олександра на поле вийшов Микола Шпінь, а за Тарасіка - Максим Демченко. Ближче до завершення матчу вирішальними стали штрафні удари. Гарматний постріл Сергія Савчука розбився об стінку захисту Симонів. А Віталій Остапчук свій шанс виконав вище всіх похвал. Майстерно, над стінкою, під поперечину - 0:1. Нові бутси - просто клас!

До речі, на власника попередніх, що забув Віталій у літній роздягальні після матчу Симони - Поліція чекає селфі на ємільчинському "Колосі" з автографом гравця, на згадку. Спроби господарів відігратись завершились результативною контратакою симонівців. Олександр Дідківський знайшов щілину серед частоколу ніг кулішівців та відправив другий м'яч до сітки воріт. Хоч в цьому епізоді у господарів були питання до польового арбітра Олександра Омельченка, але все-таки будем справедливі: долю матчу вирішив запал, заряд, купальський вогник в очах симонівської команди. Ой Іванович, ой красень, ой на Купала !!!


FB @sportemi


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 772 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net