Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



12:04
Ємільчинець Максим Зембицький подолав марафон у Парижі
"На фініші мав зробити пропозицію  руки і серця, тому варіанта не добігти навіть не розглядав". "НТ" звернулася за коментарем до Максима, і той люб'язно поділився враженнями.

"Ідея пробігти довгий крос зародилася ще влітку минулого року, але тоді я почав готуватися не до марафону, а до половини дистанції. І вже восени, 7 жовтня, був перший старт (Wizz air Kyiv city Marafon).

Перший півмарафон дався дуже тяжко. Можливо, через відсутність досвіду і неналежну фізичну підготовку. На фініші в той момент мені здалося, що пробігти марафон - нереально! Але через тиждень я почав займатися з тренером по бігу. Правильний раціон, режим і, звісно, тренування. Спочатку було дуже непросто звикнути до харчування - 5 разів на день: три основні і два перекуси (але все маленькими порціями). Також дуже тяжко було прокидатися 0 5:50 ранку взимку і йти на тренування (їх було три на тиждень: два в манежі і довгий крос на вихідних, 15-20 км по снігу). Згодом я ввійшов у цей режим. Після Нового року тренування стали інтенсивнішими, довгі кроси сягали 30-35 км. Паралельно було ще два старти: в Одесі на 21 км та у Києві, перед самим марафоном, 7 квітня, - теж на 21 км. Забіг в Одесі я не подолав-заболіло коліно. Довелось випасти з тренувань на тиждень. Ходив на масажі... і вже через 7 днів мав змогу тренуватися. Це вже перейшло в залежність. Хотілось тренуватися більше. Після тренування я відчував себе більш бадьорим і впевненішим у своїх силах, ніж без тренувань, прагнув довести собі, що мета буде досягнута, а також мріяв полетіти до Парижа...




І от уже перед стартом у Парижі стало трохи страшнувато. Насамперед, я не хотів підвести тренера, який так багато часу віддавав тренуванню, по-друге, на фініші я хотів зробити пропозицію руки і серця коханій, тому варіанта не добігти я не розглядав узагалі. Перші 20 км пробіг дуже легко, атмосфера, яка там була, - просто казкова: бігли і діти, і дорослі, і літні люди - а це дуже надихає, тим паче, що бігти Парижем - прекрасно. На відмітці 30 км організм почав сигналізувати про те, що він не робот, тому під час дистанції на ходу споживав швидкі вуглеводи і пив воду. Головне  не зупинятися! І коли я зрозумів, що до фінішу лишилося 200 метрів - емоцій не передати: десь беруться сили, і навіть вдається прискорюватися. В цей момент не відчуваєш ні втоми від майже чотиригодинної дистанції, ні ніг, наповнених болем, ні небезпеки м'язової судоми, а є тільки ейфорія від того, що зміг і не здався ні під час тренувань, ні на дистанції. На фініші я почув довгожданне "Так" від своєї коханої. Таким чином, у той день у мене було аж дві перемоги.



На закінчення бажаю всім бути здоровим фізично і духовно. Займайтесь спортом, дбайте про себе, удосконалюйтесь - це допоможе вам бути впевненішим і успішним. Аналізуйте свої помилки і рухайтеся далі. Не звертайте уваги на тих, хто ще до старту говорить, що у вас не вийде. Вірте в себе!"

Мельник Михайло,
НТ, 26.04.2019 
Категорія: Різне | Переглядів: 537 | Додав: sport_em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net