Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



17:00
ЧР 2018: ХІІ тур, Грюкнувши дверима, відкрили коридор
ХІІ тур розпочався суботнім матчем Рудня-Іванівська - Андрієвичі, який відбувся в Андрієвичах. Держлісгосп, святкуючи День працівника лісу, переніс гру проти команди Барашівської ОТГ. На стадіоні "Колос" футбол високого гатунку продемонстрували команди Поліції та Кулішів.

Рудня-Іванівська - Андрієвичі 4:1
Голи: Олег Беляєв, Олег Цимбалюк, Ігор Цимбалюк, Святослав Цимбалюк  - Микола Шпінь


Фото: Ігор Коваль

Рудня пішла назустріч андрієвичанам та провела вже другу домашню гру на виїзді. Господарі пропустивши в першому таймі  м'яч, на початку другого зусиллями рихальчанина Микола Шпіня зрівняли рахунок гри. Одним з кращих гравців на полі був Денис Перепьолкін із Сербо-Слобідки, який грає за Андрієвичі.

Гості помітно занервували. Неодноразові порушення правил завершились вилученням гравця Руднє-Іванівської, проте це істотно не вплинуло на результат гри. Рудня-Іванівська перемагає та в черговий раз тіснить Куліші з вершини турнірної таблиці.

Поліція - Куліші 1:1
Голи: Артем Гороницький - Дмитро Дорофієнко



Ідеальним станом газону стадіону та квартетом звягельського десанту зустріла Поліція чинних чемпіонів. Минулого сезону поліцейські зробили вагомий внесок в загальну перемогу Кулішів, відібравши важливі пункти у Степанівки. Проте Куліші мотивовані фінансово президентом команди Вільямом Охріменком в заключному матчі Чемпіонату, забувши принципи "фейр-плей", розбили вщент Поліцію...


Напружену гру між командами першого кола, яка завершилась мінімальною перемогою Кулішів, скептики назвали перебільшенням, особливо це стосувалось вдалих дій поліцейських. В розпал грибного сезону небагато уболівальників зібралось і звітного матчу, який став ще одним топом в сезоні.



Вже на шостій хвилині Артем Гороницький виграв боротьбу в захисників та відправив м'яч до сітки воріт кулішівців. Спроби гостей відразу взяти ініціативу у свої руки завершувались потужними ударами Поліції, два з яких перевірили на міцність перекладину воріт. Під кінець тайму перевага Кулішів стала більш помітною, однак результат гри до перерви залишився без змін.



Після відпочинку малюнок гри не змінився, ігровою ініціативою володіли чемпіони. А Поліція продовжувала гостро контратакувати. Голкіперу Миколі Кур'яті та оборонцям Поліції довелось загасити не одну пожежу біля власних воріт. Зрівняв рахунок гри на 61-й хвилині нападник Дмитро Дорофієнко. Ближче до завершення матчу голкіпер Кулішів Олександр Романченко дивом зреагував на м'яч, який відскочив до стійки воріт.



Команди відіграли практично без доданого часу: очікуваного фінального штурму з обох сторін не відбулося. Арбітр матчу кулішівець Іван Романченко відсудивши коректно гру оперативно фіксує бойову нічию. Такий підсумок створює найкращі шанси: Руднє-Іванівській здобути чемпіонство, а бумерангу - повернутися.

13 тур, 23 вересня
Полісся - Рудня-Іванівська
Барашівська ОТГ - Поліція
Куліші - Андрієвичі
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 827 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net