Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



07:21
ЧР 2018: ХІ тур, Синиця в руках
Центральний матч ХІ туру відбувся в Кулішах, де чемпіон двічі виходив вперед. Господарі відзначились швидким м'ячем, як завжди на вістрі атаки результативно зіграв Олег Костриця.

Куліші - Держлісгосп 2:2
Голи: Олег Костриця, Владислав Весельський - автогол, Анатолій Корнійчук



Загалом перший тайм в актив собі записали кулішівці, а другий - пройшов за переваги Держлісгоспу. Вкотре на висоті був голкіпер Олександр Романченко, який втримав синицю в руках для господарів.



Андрієвичі - Поліція 1:8
Голи: Михайло Васильчук  - Сергій Піскун - 2, Василь Мишкевич - 2, Богдан Яхимович - 2, Назар Василюк, Сергій Гарбар

Свій дебютний гол за Андрієвичі забив першокурсник Михайло Васильчук-молодший, який в другому таймі покинув поле через від'їзд на навчання. Сина на полі замінив батько - Михайло Павлович. В складі господарів слід відмітити юних гравців: 14-річного Максима Майдановича та 15-річного Олександра Боримського, які відіграли повні  матчі. 


Фото: Ігор Коваль


За Поліцію дублем відзначився Сергій Піскун, молодший із трьох синів футбольної сім'ї Піскунів. По два м'ячі також забили: кривотинець Мишкевич та гулянець Яхимович. Інших два голи на рахунку прокурора Василюка та капітана "Поліції" Гарбара, одного з могіканів відродженої команди.

Барашівська ОТГ - Полісся 3:9
Голи: Володимир Мілінський (пен.), Іван Татуревич, Роман Косинський - Денисюк Тарас - 4, Владислав Козир - 2, Віталій Садовий, В'ячеслав Марченко, автогол

В складі господарів після невеличкої перерви в кар'єрі забитим м'ячем відзначився ветеран Володимир Мілінський, який відіграв за себе і за того хлопця. Адже розпочавши поєдинок вдесятьох барашівці так і завершили його - в меншості. Що цікаво вісім із дев'яти забитих м'ячів Полісся на рахунку екс-гравців ФК Бараші, а половина - неділищенців, які виступають за межами ОТГ. Відтак, принципове дербі другий раз в сезоні виграють районні футболісти.



12 тур, 16 вересня
Поліція - Куліші
Рудня-Іванівська - Андрієвичі
Держлісгосп - Барашівська ОТГ
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1119 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net