Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



15:00
ЧР 2018: VIII тур, Футбольні перегони на "Уж-Арені"
За сценарієм І туру, після тритижневих футбольних канікул, розпочали команди старт ІІ кола. Матч Рудня-Іванівська - Держлісгосп перенесено, а Барашівська ОТГ другий раз не змогла помірятись силами з чемпіоном. Впідсумку епіцентром уваги футбольних уболівальників стала гра Полісся - Поліція, що відбулася в Неділищі.

Полісся - Поліція 3:2
Голи: Терещук Дмитро (29'), Козир Владислав (68'), Денисюк Тарас (90') - Слюсар Дмитро (37'), Василюк Назар (78')



Свої домашні матчі Полісся проводить в Рясному. Проте на прохання неділищенських уболівальників команда вирішила провести одну із ігор на "Уж-Арені", відомій далеко за межами Барашівської ОТГ спортивній споруді. Розмітка поля вапном заслуговувала на максимальну оцінку, як і зелений газон стадіону. Гру в центрі поля обслуговував Роман Ревчук, асистенти арбітра на лінії: Микола Волошин та Олександр Волощук, якого в другому таймі замінив Максим Маринін. А в стартовому складі Полісся на поле вийшло шість гравців з Неділища.



Найцікавіші події на футбольному полі розгорнулися після невеличкої перерви в середині першого тайму. Господарі першими дивом промахнулися з двох-трьох метрів у пусті ворота. Через кілька хвилин в центрі поля стався дивний епізод. Поки Поліція розбиралась що до чого лівий вінгер Полісся Тарас Денисюк впевнено втік від переслідувачів та точно виклав м'яч на ногу Дмитру Терещуку. Як по нотах розіграла Поліція на 37 хвилині гри трьоходівку Яцковець - Годлевський - Слюсар, з результативним завершенням у виконанні Дмитра - м'яч рибкою проскочив під мишкою голкіпера Полісся. 



В другому таймі Денисюк літав на полі мов на мопеді. На 55 хвилині гри Тарас обігравши кількох захисників Поліції на лівому фланзі в останню мить програв дуель Миколі Кур'яті. Приємним сюрпризом для господарів став футбольний шедевр у виконанні нападника Владислава Козира. Удар з розвороту під перекладину був для голкіпера з категорії, що не беруться. Тиск гравців Поліції на ворота Полісся завершився голом за дванадцять хвилин до завершення основного часу. Голкіпер господарів несильно вибив м'яч у поле, якого відразу перехопив Назар Василюк та за мить відправив "снаряд" в нижній кут воріт. 



У заключні хвилини матчу футбольна фортуна посміхнулася гравцям Полісся. Спочатку захисник господарів Сергій Матвієнко виніс м'яч буквально з лінії власних воріт. А вже за кілька хвилин Тарас Денисюк на швидкості без порушень правил втік від захисту Поліції та розписався у воротах Миколи Кур'яти. Такий підсумок матчу для Поліції залишає тільки шанси грюкнути дверима в іграх із лідерами Чемпіонату. Полісся оновивши свій гардероб патріотичними кольорами завершило процес декомунізації (відмовившись від червоних футболок з серпом і молотом). Команда  продовжує об'єднувати та стирати кордони між громадами.

Барашівська ОТГ - Куліші -/+

Держлісгосп - Рудня-Іванівська (перенесено)


9 тур, 26 серпня
Поліція - Держлісгосп
Андрієвичі - Полісся
Барашівська ОТГ - Рудня-Іванівська
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1421 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net