Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



16:28
ЧР 2018: VІ тур, Град голів до літніх злив
Майже рік тому під час наймасштабнішого V ентнофестивалю "Витоки Уборті медові" яблуку ніде впасти було на стадіоні Руднє-Іванівської. Цьогоріч затишна арена на мальовничому березі Уборті продовжує збирати на новеньких лавках, вздвож периметра поля, односельчан та гостей громади. Відвідав суботню гру також голова районної ради Віктор Сорока, який підтвердив наміри восени реконструювати газон стадіону до обласного рівня.

Рудня-Іванівська - Полісся 4:1
Голи: Коваль Юрій - 3, Цимбалюк Ігор - Вознюк Ігор (пен.)


В першому таймі м'яч вперто не летів в жодні ворота. Тільки перед самісінькою перервою Юрій Коваль взявши ініціативу на себе, влучним ударом із за меж штрафного майданчика, змусив голкіпера Полісся дістати м'яч із сітки воріт.



Після перерви господарі швидко збільшили перевагу на табло. Розігрався нападник Коваль, який оформив хет-рик, а Ігор Цимбалюк відзначився вп'яте у сезоні. В середині другого тайму Ігор Вознюк з пенальті відквитав один м'яч. Ветеран-атошник не перший сезон грає на полях району, за цей час він став лідером, організатором та представником команди. Зокрема, для виїздних матчів Полісся домовився із керівництвом Підлуби-Агро+ та рясненської громади щодо допомоги придбати дизельне паливо.



Зовсім не доречним перед важливими поєдинками з Кулішами та Держлісгоспом було вилучення нападника Коваля в складі Руднє-Іванівської. Хтозна якби все було, якщо б арбітр матчу Андрій Сокирко відразу показав гравцю жовту картку, а не обмежився усним попередженням, яке за кілька хвилин почервоніло.

Поліція - Барашівська ОТГ 10:0
Голи: Волощук Олександр - 3, Джус Сергій - 2, Яцковець Ігор - 2, Федук Роман - 2, Василюк Назар 

Початок матчу обіцяв напружену боротьбу на футбольному полі. Однак Поліція із середини першого тайму поступово почала взломувати оборону гостей. Найбільше в цьому постарались Олександр Волощук, який відзначився хет-риком, та Сергій Джус, котрий забив два м'ячі. Генеральський постріл коростенського гравця став окрасою матчу та підвів підсумки першого тайму, який Поліція відіграла на п'ятірку.



Після перерви Поліція не збиралась скидати обертів. Менеджер команди Руслан Дейнека провівши максимальну кількість замін отримав другу п'ятірку, забитими м'ячами та оцінкою, на свою адресу за роботу на тренерському містку. Забитими голами відзначились Назар Василюк та двічі Роман Федук із Ігорем Яцковцем, кращим гравцем матчу.

Забити гол престижу барашівським юнакам завадила надійна гра на виході та в рамці воріт обох голкіперів Поліції. 

Держлісгосп - Сербо-Слобідка +/-
Другий невиїзд Сербо-Слобідки поставив команду на межу зняття із Чемпіонату. Команда ніяк не може вирішити кадрові проблеми, натомість Держлісгосп маючи два склади, щоб не втрачати ігровий тонус, провів між собою двохсторонню гру.

Андрієвичі - Куліші 0:20
Голи: Костриця Олег - 7, Бондарчук Ярослав - 2, Савчук Сергій - 2, Голяка Олександр - 2, Стецько Артем - 2, Кужіль Дмитро - 2, Кужіль Юрій, Остапчук Сергій, Степушенко Олександр  


facebook.com
Два десятки забитих м'ячів побачили уболівальники біля витоків Уборті, серед яких найбільше увагу привертають сім м'ячів пулинського легіонера Кулішів Олега Костриці та гол ветерана Сергія Остапчука, який добрий десяток своєї кар'єри провів саме в Андрієвичах. Відтак футболісти встигли до обіду випустити пар, а град голів став буденною справою, як і зливи на вихідних.



7 тур, 29 липня
Куліші - Рудня-Іванівська
Барашівська ОТГ - Андрієвичі
Сербо-Слобідка - Поліція
Полісся - Держлісгосп
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1077 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net