Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



13:52
Рембудсервіс - срібний призер Чемпіонату області з волейболу
Завершились чергові Житомирські обласні змагання волейболу сезону 2017/2018. Цей сезон видався цікавим та насиченим. Кожен із колективів проявив свій характер, здавати позиції не мав наміру ніхто. Кожен із колективів був скомплектованний по максимум, що давало змогу грати на всю потужність. Не обійшлось звичайно без технічних поразок, деякі колективи не мали змогу приїхати до господаря майданчика. Звичайно положення цих команд в турнірній таблиці відразу вдалося в знаки, адже втрачені очки це найгірш, що може бути - втрата лідерських позицій. 

Споглядаючи матчі, було помітно звичайно, що в деяких іграх в окремих колективах не вистачало ігрової практики й також в деяких миттєвостях виглядали кволо й розслаблено ... все цьому вдаються причини, навіть проста річ як дорога могла вдатись в знаки колективам, які перші розпочинали ігровий день - це спорт і будь яка втома може вдатися взнаки на гру.


Цьогорічний переможець області місто Чуднів - колектив дійсно був сильним в цьогорічнім сезоні, давати комусь віддихнутись на майданчику не давав. Злагодженність в грі, характер на більше в якісь десь мірі досвіду давалось в знаки звичайно, але й інші колективи не мали наміру віддавати перемогу над суперником, боролися за останнє очко.

Друге місце посів колектив із Ємільчине-РемБудСервіс - молоді перспективні хлопці, продемонстрували що вік - зовсім не грає ключову роль, так звичайно досвід має своє значення, але комплектування гравців був різнобічний і тому перспектива поборотися за перемогу в сезоні була. Що хочеться сказати - десь можливо не вистачало доброї концентрації на майданчику - це було помітно проти ігор Біоресурса та Чуднова за боротьбу призових місць. Поразка над Чудновом, ще залишала шанси посісти друге місце, але геть кепсько попсувало нерви це гра проти Біоресурса, де Ємільчине в напруженій грі переміг все таки 3:2 - це кардинально змінило шанси РемБудСервісу посісти друге місце, бо тепер все залежало від гри Чуднова-Біоресурс - це була дійсно справді математика, або грубою термінологією сказати "пан або пропан". Нерви  нерви, але все сталось на бік ємільчинців, де вони посіли друге місце, адже Чуднів переміг по партіям Біоресурс, де дало змогу бути вище їх. Хлопцям звичайно нема чим засмучуватися - лиш потрібно добре підготуватися до наступного сезону і здобути першість області.


Третє місце посів колектив Біоресурс із міста Житомир. Колектив від початку сезону відразу рахувався фаворитом, як і два попередні колективи.

Адже перша половина для Біоресурса склалася зовсім чудово 8 перемог із 8, що не могло тішити в турнірній таблиці, саме вони були лідером. Від початку другого сезону, все також виглядало чудово, перемога за перемогою. Але все ж деякі ігри дали знати своє і втрати очки дорогоцінні проти РемБудСервіс та Чуднова, але колектив, що що вів якісну гру, моральний дух був сильним і виглядали налаштовано. Десь можливо фізичний стан і якась маленька де-концентрація вдалась в знаки, але що хочеться сказати колектив був сильним в цьогорічним сезоні, сказав би потужним.


Успіхів колективам в новому сезоні. Очікуємо на більше і більше емоційні, напруженні ігри!

А.Лавренчук
 facebook.com
Категорія: Волейбол | Переглядів: 569 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net