Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0



09:52
Перший відкритий турнір з настільного тенісу
У минулу суботу спорт, а саме – перший відкритий турнір з настільного тенісу серед жителів Ємільчинської селищної ради, об’єднав 27 учасників. Серед них – четверо жінок, тринадцять чоловіків (молодь від 18-ти) та дев’ять школярів. Поділ на дві групи відбувся за гендерним принципом. Цей турнір присвячений Дню місцевого самоврядування і у планах організатора, яким виступила селищна рада, проводити його щороку, з розширенням географії учасників у подальшому. Ініціатором спортивного свята був Володимир Бараш – завідуючий тренажерним залом у МСЦ "Юність”. Суддя турніру – головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Андрій Сокирко, секретар – заступник селищного голови Володимир Євтух.





Про Дмитренків начистоту
На змаганнях поряд з рештою учасників, змагалися члени сімей: Ольга Онищук із сином Ігорем – студентом IV курсу НУБіП та Олександр Дмитренко із сином Олегом (студент VI курсу фізико-технічного інституту НТТУ "КПІ ім. Ігоря Сікорського” ) та донькою Іриною – студенткою IV курсу фізико-математичного факультету ЖДУ ім. І. Франка. Про секрети гарної гри у теніс "НТ” вирішила розпитати у Дмитренків. Забігаючи наперед відзначимо, що Ірина посіла перше місце серед представниць прекрасної статі, також вона неодноразова учасниця обласних та районних змагань. Змалечку дітей до спорту залучав батько, який сам є його палким прихильником (він п’ять разів на тиждень відвідує секцію з настільного тенісу і двічі – з волейболу). На якісно новий рівень гри Олег та Ірина вийшли завдяки тренуванню в секціях з тенісу, що діють при їхніх навчальних закладах. Тож професійний підхід до гри видно одразу. Технічні підказки та зауваження їм дає друг Михайло, досить сильний гравець та шанувальник даного виду спорту. Він виявив бажання взяти участь у Ємільчинських змаганнях, втім його не задовольнили, адже хлопець із Народичів, а згідно із статутом учасниками турніру могли бути тільки жителі нашої ОТГ. Спостерігачем на турнір завітала "підтримка” сім’ї – дружина та мама Світлана. На її думку, досягнення успіху в даній грі залежить і від того, чи підтримують рідні спортсмена. Тому, коли хтось із близьких приходить додому засмучений невдачею, пані Світлана знає, як заспокоїти: "Ви ж не на корову грали!”, "Не думайте про перемогу, просто грайте”.



Філософія тенісу
Як усякий вид спорту, теніс теж має свою філософію. З цього приводу Ірина солідарна з мамою, Олег стверджує, що грати потрібно як для свого задоволення, так і для задоволення оточуючих, бо ж хто не хоче побачити якісну гру? Пан Олександр переконаний, що теніс повинен розслабляти людину. Михайло додає, що спорт, зокрема теніс, має слугувати психологічною розрядкою для людини, а щоб подружитися із маленькою ракеткою, цей вид спорту треба перш за все любити. Хоч народичанин участі у турнірі не брав, він аніскільки не засмутився, бо пограти для душі все ж вдалося. Він же запрошує усіх активних та спортивних на їхні районні змагання з настільного тенісу, що проводяться 26 квітня до Дня Чорнобильської трагедії вже 12 років поспіль у селі Ласки (наголос на другий склад, виправляє Михайло).



Результати
Друге місце серед жінок посіла Ольга Онищук, третє – Аня Волощук, обидві зі Степанівки. Серед чоловіків: перше місце – Артур Соловйов, друге – Віктор Романюк, третє – Богдан Корбут.
Учасники, що посіли призові місця, були нагороджені грамотами, спортивними медалями відповідних ступенів та грошовими призами Ємільчинської селищної ради. Від інформаційного партнера – газети "Народна трибуна” сім’ї Дмитренків та Онищуків отримали призи та передплату газети на 2018 рік. А всі учасники, що посіли з першого по почесне п’яте місце, а також наймолодший – Денис Сергійчук, отримали грошові винагороди від спонсора заходу ПП "Восток-Запад”.
М. ОСТАПЧУК,
"НТ ” №50
Категорія: Різне | Переглядів: 807 | Додав: sport_em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net