Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



18:50
Чому програли зону, або в бій ідуть одні...
На минулому тижні на Житомирщині проходили зональні змагання з футболу, що проводило спортивне товариство "Колос" у залік обласної Спартакіади.
Із семи (?!) запланованих команд у Ємільчине прибули три (з Новоград-Волинського, Пулинського та Радомишльського районів), аби разом із господарями визначити фіналіста.



У першому стиковому поєдинку наші зіграли внічию зі звягельцями 1:1 і по пенальті здолали їх 4:2, а в наступному поступилися переможцю іншої пари - пулинцям 0:2.

Що ж, здавалось, футбол - гра: є переможці, є слабші. Проте якщо зазирнути за куліси змагань, то стикаємось із обуренням вболівальників за втрачений "домашній" шанс, де, як відомо, сприяє все. Однак не допомогли ні стіни, ні... Ба більше, футболістів довелося збирати в день гри, адже через непорозуміння чи інші причини не з'явилася чемпіонська основа з Кулішів, відтак команду "ліпили" на ходу, в результаті, честь району дорвелося захищати 62-річному Михайлові Курносову з Ємільчиного та 60-річному Сергію Остапчуку із Симонів.

Знімаєм капелюха перед ветеранами і залишаєм відкрити все те питання: що коїться з Ємільчинським футболом?

Крім уже згаданих гравців відстояти імя рацону і грати без замін погодилися: ємільчинці Вадим Ходоровський, Олександр Дудар, Андрій Данильчук (вимущений був стати воротарем), Денис Метельський, Артур Соловйов, а також Тарас Дідус, Олег Самченко з Малої Глумчи, Віталій Остапчук із Симонів, Ігор Гордієнко, Ігор Вознюк із Рясного.

М.Мельник,
НТ, №40, 06.10.2017 










Переглядів: 647 | Додав: sport_em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net