Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



10:35
Яблунець - краща спортивна громада Житомирщини
8 липня 2017 року більше 200 сільських спортсменів Житомирщини завітали до древнього Чуднова, щоб позмагатися за звання «Краще спортивне село Житомирщини» та «Краща спортивна громада Житомирщини».

Організаторами проведення змагань виступили обласна державна адміністрація, обласна рада, управління сім’ї, молоді та спорту ОДА, відділення НОК  України в Житомирській області, Житомирська обласна організація ВФСТ «Колос», регіональне відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад. На затишному місцевому стадіоні «Тетерів» відбулося урочисте відкриття змагань, після якого розпочалися захоплюючі поєдинки з міні-футболу та перетягування канату. Увага місцевих уболівальників була прикута також до напруженої боротьби сільських силачів, які змагалися в гирьовому спорті. Не менш цікаво проходили змагання з шашок та тенісу настільного.



Цьогоріч краще до змагань підготувалися спортсмени Ставецької сільської ради Радомишльського району. Вони перемогли у змаганнях з міні-футболу, гирьового спорту, були другими у перетягуванні канату, третіми у змаганні із шашок. Вперше, за багато років, радомишляни здобули Кубок у загальнокомандному заліку, в чому чимала заслуга голови Ставецької сільської ради Волинця В.М. На друге загальнокомандне місце вийшли спортсмени Орепівської сільської ради (голова Романюк С.В.) Новоград – Волинського району, які зуміли здобути перші місця у змаганнях з настільного тенісу, шашок, перетягування канату. Багаторазові переможці минулих змагань, команда Левківської сільської ради (голова Окоча О.С.) Житомирського району посіла третє місце.


                                                                                          
sportzt.com

Серед команд селищних рад та об’єднаних територіальних громад уперта боротьба точилася між командами Яблунецької селищної ради Ємільчинського району та Іршанської ОТГ Хорошівського району. Цього разу спортивна вдача була на боці яблунецьких спортсменів, які завоювали Кубок за перше загальнокомандне місце (голова селищної ради Зінченко О.Ю.).

На другу сходинку п’єдесталу пошани піднялися спортсмени Іршанської ОТГ (голова Рак А.Б.). Минулорічний переможець змагань збірна Черняхівської селищної ради стала лише третьою (голова Бабіцький І.В.)


Господарі змагань заздалегідь підготували спортивну базу, що дало можливість провести змагання на високому організаційному рівні. Переможці обласних змагань отримали право захищати спортивну честь Житомирщини на Всеукраїнських змаганнях ВФСТ «Колос».

За матеріалами: ztkolos.at.ua
Категорія: Різне | Переглядів: 1024 | Додав: sport_em
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net