Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



13:47
ЧР – 2016, VІІ тур, На проміжному фініші
Після VII туру Чемпіонату визначився переможець І-го кола. Ним стала команда Кулішів. Другу і третю сходинку в турнірній таблиці посіли Ємільчине і Степанівка. На шість пунктів відстали від першої трійки «середняки» - команди   Малої Глумчі, Рихальського і Поліції. Неділищу залишається сподіватися на поліпшення підсумкового результату в ІІ-му колі.

Попереду – Куліші
 
Рихальське – Куліші – 1:2 (0:1), голи: Швед Олександр – Рихальське; Стецько Артем – 2 (1 – пен.) - Куліші.

Невелику перевагу, якою володіли Куліші у першому таймі, гості втілили у м’яч забитий Артемом Стецьком з 11-метрового удару.

Початок другого тайму був за господарями, однак очок у футболі за володіння ініціативою не нараховують, тому коли після штрафного, виконаного Сергієм Савчуком, м’яч відскочив від голкіпера Рихальського і той же Стецько виявився першим на добиванні, стало зрозумілим, що переможцем І-го кола Чемпіонату стануть саме Куліші.

Господарям таки вдалося один м’яч відквитати – відзначився Олександр Швед. В даному епізоді мала місце неузгодженість у діях головного і бокового арбітрів: лайсмен підняв прапорець, сигналізуючи про офсайд, проте рефері дав епізод дограти і після консультацій з тим же асистентом, гол все ж зарахував.

Глумча зуби в Ємільчиному не показала

Ємільчине – Мала Глумча – 4:1 (2:0),  голи: Голяка Євген, Вдовиченко Олександр, Піскун Сергій (пен.), Василюк Назар – Ємільчине; Дідус Тарас – Глумча.

Мала Глумча вже не така грізна, як кілька років тому. Команда, яка ще позаторік змітала суперників, нічого не змогла протиставити господарям поля у Ємільчиному.



Вагомий внесок у перемогу ємільчинців вніс Сергій Піскун, який не тільки чітко реалізував пенальті (розвів м’яч і голкіпера по різним кутам), а й віддав філігранну гольову передачу. Після річної перерви у складі Ємільчиного на полі з’явився Назар Василюк. Своє повернення нападник відзначив забитим м’ячем.

Грали без розмітки

Поліція – Неділище – 3:0 (1:0), голи: Федук Роман – 2, Островський Віктор.



Найцікавішим у звітному поєдинку було те, що відбувався він на районному стадіоні «Колос» за повної відсутності розмітки штрафного і воротарського майданчиків. Відтак межі призначення пенальті, а також гри голкіпера руками залишалися неокресленими. Таке у цьогорічному Чемпіонаті трапилося вперше. Все ж поєдинок розпочався.

Оскільки у першому таймі обидві команди продемонстрували рівень гри відповідний місцям, які вони посідають у турнірній таблиці, значна частина уболівальників, полускавши насіння й запивши пивом копчену кільку, в перерві залишила стадіон. Все ж усі глядачі стали свідками ноу-хау головного арбітра Максима Остапчука, який під час подачі кутових постійно залишав поле й займав місце 5-го арбітра – за воротами.

Дивний епізод стався і на 6-й хвилині матчу: боковий суддя зафіксував положення поза грою, нападник завдав удару, м’яч опинився в сітці й був зарахований головним суддею.

Коментар (Віктор Блінов, уболівальник із багаторічним стажем, Ємільчине): «Був явний офсайд, про що вчасно просигналізував арбітр на лінії. Добре бачив цей епізод, адже знаходився  у секторі якраз навпроти розгортання подій».



Другий тайм проходив цікавіше. Справжньою знахідкою для Поліції став форвард Роман Федук, який дебютувавши у попередньому турі, у цьому матчі був найпомітнішою фігурою на полі, постійно тримав у напрузі захист суперників. Поруч із Федуком краще заграв інший нападник – Віктор Островський.

Нарешті у Поліції з’явилося вістря атаки, якого катастрофічно бракувало у стартових турах. Попри поразку, у складі Неділища варто виокремити Тараса Денисюка. Своїми фланговими проходами Тарас на шматки розривав захист Поліції, але в завершальній стадії гості діяли неточно. Варто відзначити, що у стартовому складі Неділища вийшло лише шість гравців, які грали із Степанівкою у попередньому турі. Наслідком такою ротації складу стало останнє місце команди за підсумками І-го кола.

Цікаво, що Степанівка, котра двічі постраждала в Неділищі від влучних ударів Дмитра Терещука, запросила півзахисника поповнити склад своєї команди у ІІ-му колі. Наразі Дмитро розмірковує і рішення ще не прийняв.

Збірна VІІ туру за версією «СЄ»:

Ворота: М. Маринін (Поліція).

Захист: С. Піскун (Ємільчине), Р. Дейнека (Поліція), О. Павленко (Рихальське), М. Стецько (Куліші).

Півзахист: Т. Денисюк (Неділище), Є. Голяка (Ємільчине), Т. Дідус (Мала Глумча), А. Стецько (Куліші).

Напад: Р. Федук (Поліція), О. Швед (Рихальське). 


Роман РЕВЧУК



Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 847 | Додав: revanta
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net