Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



20:19
1 ліга, ФК Ємільчине - Спартак 8:0, Рекордний розгром
На старті ІІ кола лідер Північної зони ФК Ємільчине здобув впевнену перемогу, над володарськ-волинським Спартаком, з рекордним рахунком 8:0. Три м'ячі господарів на початку матчу фактично вирішили долю поєдинку. Проте, зупинятись на досягнутому футболісти ФК Ємільчине не збирались.
ФК Ємільчине: Школьний Сергій, Лясковський Антон, Савчук Сергій, Коваленко Валентин, Мосійчук Богдан, Ярошук Володимир, Єфіменко Максим (Ходоровський Вадим), Діденко Руслан (Бондарчук Ярослав), Костюк Сергій (Антощук Вадим), Чапський Іван (Остапчук Максим)
Голи: Чапський Іван-5, автогол, Мосійчук Богдан, Бондарчук Ярослав


Наприкінці першого тайму Іван Чапський оформлює хет-рик у ворота гостей. Спартак перед самом перервою був дуже близьким до взяття воріт, але м'яч після удару в падінні  через себе, який виконав гравець гостей з району одинадцятиметрової позначки пролетів трішки вище перекладини воріт. Після перерви капітан господарів ще двічі засмутив голкіпера Спартака та віддав результативну передачу Ярославу Бондарчуку, який ударом головою відрив лік своїм голам за ФК Ємільчине. Дуже близькими були до взяття воріт суперника були також інші ємільчинці - Ярошук Володимир та Антощук Вадим.









Категорія: Першість області | Переглядів: 1348 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net